Video Lucah Kerja Orang Terdesak Kata Azmin


Menteri Hal Ehwal Ekonomi Datuk Seri Mohamed Azmin Ali tetap optimis dan berikrar untuk terus berkhidmat dengan memastikan kementeriannya dapat menggubal beberapa dasar baharu bagi memastikan penjanaan ekonomi negara yang lebih mampan.

“Fokus saya sekarang adalah untuk terus memastikan Kementerian Hal Ehwal Ekonomi dapat menggubal dasar-dasar baharu dan sekarang ini kita sudah memulakan perbincangan tentang Rancangan Malaysia ke-12 sejak sebulan yang lalu,” katanya.

Beliau berkata kerajaan mahu pendekatan baharu diambil bagi memastikan penjanaan ekonomi yang lebih mampan serta dapat mengembalikan semula keyakinan pelabur asing kepada Malaysia.

“Saya nampak perkembangan positif dan kita berikan tumpuan kepada hasil-hasil baharu negara dan teknologi baharu seperti Artificial Intelligent, digital dan sebagainya kerana itulah yang dapat menjana pertumbuhan dan sumber baharu bagi negara,” katanya.

Biarpun sedang berdepan ujian paling getir dalam karier politiknya ekoran dikaitkan dengan kontroversi video lucah, Azmin yang kelihatan tenang ketika ditemui pemberita selepas menghadiri Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri anjuran Dewan Undangan Negeri (DUN) Seberang Jaya di sini semalam, mahu memberi tumpuan dalam mengembalikan semula keyakinan pelabur asing kepada pasaran Malaysia.

“Saya kena banyak bersabar dan akan terus bertabah. Saya yakin ini adalah politik kotor orang yang ‘desperate’, yang tewas dan tidak lagi mendapat sokongan rakyat, yang cuba menggunakan taktik kotor seperti ini tetapi bagi saya sebagai pemimpin, kita harus tegas dengan perkara ini,” katanya.

Dalam perkembangan lain, Azmin berkata kementeriannya akan meneruskan perbincangan dengan kerajaan negeri Pulau Pinang yang merupakan antara negeri yang termaju di Malaysia dan penyumbang terpenting kepada ekonomi negara.

Beliau berkata perbincangan itu akan menyentuh tentang pengagihan pertumbuhan hasil ekonomi serta memastikan keperluan seluruh rakyat Pulau Pinang dapat dijamin dan diberikan perhatian.

“Kita mahu pembangunan di negeri ini dapat diteruskan bukan sahaja di bahagian pulau tetapi juga di Seberang Perai. Kita mahu semua warga Pulau Pinang mendapat hak pembangunan yang adil dan saksama,” katanya lapor The Malay Mail

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

7 comments

comments
Anonymous
June 17, 2019 at 9:36 PM delete

VIDEO LUCAH ITU UTK ORG TERDESAK
MORAL MELUCAH KO TAK NAK KIRA..?
MELUCAH SESAMA JENIS KIRA APA PULAK
PASAL KUNYIT SAH JAHANAM MALAYSIA


KALAU AKHLAK DAN MORAL NYA RENDAH BOLEH HEBAT KE MESIA NNTI...

ALAHAIIII...!!

Reply
avatar
June 17, 2019 at 11:34 PM delete

Terbaik yb azmin..jgn lyn sesetengah puak yg akal letak kat lutut dan busuk hati..org yg benar harus byk bersabar

Reply
avatar
Anonymous
June 18, 2019 at 7:09 AM delete

Kata2 ahli syurga Kelas Tertinggi ni......

Reply
avatar
Anonymous
June 18, 2019 at 7:10 AM delete

http://theunspinners.blogspot.com/2019/06/ahli-politik-macam-longkang-usah-alih.html?m=1

LINK ATAS FAKTA RENTA FITNAH PREBET ADAM DNG VIDEO ... SAMAN KALAU TAK BETUL WAHAI SI RENTA FITNAH

POLITIK LONGKANG OLEH MANUSIA HAPRAK TAHAP LONGKANG...

DUNIA MELAYU MODEN YANG HAPRAK MORAL RENDAH FITNAH , LGBT, GAY BERSETUBUH SESAMA JENIS JADI HERO DI MULIA KAN, DIJULANG... MELAYU MENDOKONG BERPRINSIP DILAYAN MACAM GAMPANG


INI 22 TAHUN DOONIA PALING CELAKA
SESAPA YG BERPRINSIP TAK ADA HARGA
FITNAH BEJUBO RASUAH DIRAIKAN DEPA
APA LAGI YG ADA INI TUHAN PUNYA KUASA.?ALAHAI.. MANUSIA BERPEGANG PADA PRINSIP HANCUR MANUSIA YANG HIDUP DNG RASUAH , FITNAH, BATU API, LGBT GAY BERJUBO SESAMA SENDIRI DI ANGKAT DI MULIA...SELAGI MANUSIA2 JENIS PANTEK MACAM INI DIJULANG HIDUP BEGINI MAKA TIADA APA YG BAIK UNTUK RAKYAT MALAYSIA

FITNAH DIJULANG, LGBT TERBILANG ORANG BERPRINSIP DITINDAS MACAM KIMAK GAMPANG...!!!


miajalipahJR

Reply
avatar
Anonymous
June 18, 2019 at 9:00 AM delete

Bapak anwar bilang bukan penyokongnya yg sebar. Boleh percaya kah. 2x5 =5x2

Reply
avatar
Anonymous
June 18, 2019 at 9:16 AM delete

https://www.amenoworld.org/2019/06/ini-cerita-kawan-saya-haziq-yang.html?m=1

kalau kau susah nak caya kau baca blogger pro kunyit amenoworld ni..

Kalit Ismeth Syiah ni bagi bukti dan keserakahan napsu pemimpin tinggi PKR
Saman trus Kalit klu tak was was...

orang kaki berjubo diharap untik pertahankan Islam nak harap Atok Renta Tok Wan anakcucu COMANGO lisbo politik toksik julang plakad jadi champion Islam.... puiiii...???

PANTUN INI DUA KERAT
ALJUB ATOK MME HANAT...

Reply
avatar
June 19, 2019 at 2:58 PM delete

Org umno mmg suka cerita seks, cerita lucah, cerita gay, cerita menjubo. Cerita seks skandal altantuya mcm mana macai2, suka x?

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive