Wajah Nurul Izzah menghiasi majalah Nona Mac 2014 ..


Senyuman yang menawan, jika dilihat sekali pandang mesti ramai yang tidak mengenali siapakah wajah yang dipilih oleh NONA sebagai penghias muka depan NONA pada Mac 2014 ini.

Akan tetapi tahukah anda bahawa beliau adalah seorang wanita yang memiliki jiwa yang kental dan cekal, tidak lain dan tidak bukan adalah YB Nurul Izzah Anwar, Ahli Parlimen bagi Lembah Pantai.

Dapat lihat imej dan pembawakan oleh pasukan NONA sendiri untuk YB Nurul Izzah kelihatan berjaya.


Kita jarang dapat melihat YB Nurul Izzah mengenakan solekan yang sedikit berat, tetapi pada kali ini beliau tampil dengan solekan dimana sekaligus menampakkan beliau bertambah sangat cantik dan bergaya.

Tahniah kepada YB Nurul Izzah. Kepada pembaca diluar, jangan lupa dapatkan edisi Mac ini dan kita selami kekuatan jiwa yang dimiliki oleh YB Nurul Izzah.

Ayat puji-pujian kat atas tu aku copy dari Blog Dominasi Lelaki

Yang betulnya aku sendiri tak berapa percaya yang majalah Nona menjadikan wajah anak Ketua Pembangkang ini sebagai 'Cover Women' majalah mereka..

Ya lah.. anak musuh utama UMNO/BN tu..

Tapi bila lihat di Facebook rasmi Nona di SINI , Admin majalah tersebut mengesahkan wanita yang terpampang di muka depan majalah itu adalah Nurul Izzah..


Tak takut kena gantung permit agaknya majalah ni..

Tapi kalau tak mahu kena ban atau digantung permit, bulan April punya letaklah gambar Rosmah Mansor pulak... he..he..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive