UMNO Permatang Pauh! Sebelum ke Kajang sila jawab isu ini...


Umpama ayam jantan yang berkokok berderai-derai tapi najis bergelumang diekor.. itulah perumpamaan yang sesuai buat UMNO Permatang Pauh..

Dalam satu sidang media mereka yang diketuai oleh Ketua Bahagian yang baru minggu lalu, mereka mendakwa akan mendedahkan keburukkan Anwar dalam kempen mereka di Kajang.

Kerana gagal membezakan antara tugas Ahli Parlimen dan juga tugas ADUN mereka mendakwa akan mendedahkan kegagalan Anwar sebagai Ahli Parlimen Permatang Pauh.

Antara yang didakwa mereka ialah pencapaian Anwar amat teruk sekali, Beliau tidak pernah mengambil tahu masalah rakyat malahan tidak berminat langsung untuk membantu rakyat.

Orang Permatang Pauh di buat seperti anak terbuang , sakit demam , mati , kahwin , susah perit , banjir dan sebarang kecelakaan menimpa beliau tidak kisah langsung,Anwar benar-benar memperlihatkan sikap angkuhnya , bangga diri , sombong dan hipokrit terlampau terhadap orang Permatang Pauh.

Malahan ketika masyarakat Tionghua sibuk dengan persiapan menyambut Tahun Baru Cina , Anwar tidak peduli langsung dengan pengundi cina yang miskin dan tidak mampu membuat apa-apa persiapan.. sepenuhnya sila baca di SINI

Sesuai dengan perumpamaan di atas.. sebelum UMNO Permatang Pauh turun ke Kajang bagi meneruskan kempen memburuk-burukkan Anwar, sekumpulan NGO mahukan UMNO Permatang Pauh, khususnya Ketua Bahagian tidak perlu berlagak suci untuk memfitnah Ahli Parlimen Permatang Pauh, melainkan jawab isu pengkhianatan Umno ke atas Melayu Pulau Pinang juga...


NGO NEKAD DEDAH 'DIARI JAMBU' UMNO DI PRK KAJANG

6 FEBRUARI 2014 | Pasar Awam Permatang Pauh

9.362 ekar tanah milik 31 Melayu dekat Kampung Terang, Balik Pulau telah dibeli oleh Syarikat Maison Height Sdn. Bhd..

Pemilik asal hanya diberi bayaran 10 peratus sahaja pada 4 Oktober 2010, tetapi, Maison Height didaftar sebagai pemilik tanah yang baru pada 31 Januari 2012 kononnya selepas pembayaran penuh RM8.5 juta dibuat kepada mereka yang berwajib.

Maison Height pada 16 Mei 2012 menjual pula tanah itu kepada pihak ketiga, iaitu Kay Pride Sdn. Bhd. dengan nilai RM13.5 juta.

Ertinya, tak sampai empat bulan sudah untung atas angin kira-kira RM5 juta dengan tipu 31 Melayu di negeri ini.

Ini antara inti 'Diari Jambu' yang akan kami, beberapa NGO dedah di PRK Kajang nanti.

Sebagai pemulaan, kita akan turut mulakan dengan satu himpunan solidariti di Queensbay Mall pada Sabtu ini jam 4.00 petang untuk edar 'Diari Jambu' ini.

Umno Permatang Pauh, khususnya Ketua Bahagian tidak perlu berlagak suci untuk memfitnah Ahli Parlimen Permatang Pauh, melainkan jawab isu pengkhianatan Umno ke atas Melayu Pulau Pinang juga.

Lawan!

Yang berani,

SAMM
JINGGA 13
LANG-GAR 901!
HAPUS BARA (Bantah Anugerah Kerakyatan Asing)
RAGAS (Badan Bertindak Rumah Ganti Rumah Selesa)
PAHLAWAN SKUAD

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive