Thursday, November 28, 2013

Video Ridhuan Tee mati kutu dibelasah Dr Fadzli Hassan tersebar!!.. Saksikan!

Maaf dipohon kepada semua.. ada sedikit kesilapan, video ni bukan baru tapi dah lama, cuma baru tersebar dilaman Facebook.. Rakaman penuh telah dijalankan oleh Abu Aqif Studio.

Abu Aqif ni orang kuat Ustaz Fathul Bari.. dari penulisannya kelihatan dia kecewa kerana

Menurut  Abu Aqif.... Alhamdulillah, Allah menjadikan program ini baik buat UFB.. Mereka sedikit sebanyak, bukan sedikit sebanyak, memang banyak pun telah menaikkan lagi nama UFB.

Dengan posisi UFB di tengah² menjadikan UFB sebagai "center of attraction".

Walaupun lokasi, penonton, panel dan moderator kelihatan berat sebelah dan menyebelahi pihak di satu lagi, UFB berjaya menguasai program dengan baik.

Moderator dilihat berat sebelah kerana kerap melakukan provokasi dan menyampuk setiap kali UFB dan Dr Ridhuan Tee sedang berbahas.

Tetapi moderator tersangat sopan dan menjadi pendiam bila Dr Fadzli dan Dr Maza sedang berbahas. Lepas ni mungkin beliau boleh berhenti dari Tv Hijrah dan beralih arah ke TV PAS, TV Selangor atau TV Kelantan sebagai karier beliau akan datang.

Jika dilihat sekali imbas, program ini mungkin diadakan semata-mata untuk UFB. UFB menjadi tumpuan penonton dan penonton pula seperti terpegun setiap kali UFB menjawab persoalan yang diajukan.

Walaupun penonton kelihatan seperti tidak bertamadun, UFB berjaya mengawal emosi dan dapat meneruskan perbahasan walaupun disorak oleh penonton.

Penonton mungkin keliru samada program ini adalah program ilmiah atau program perlawanan bola sepak.

Harapan untuk mereka yang bersorak, mungkin anda tidak perlu datang lagi jika program sebegini diadakan. Berilah tempat duduk kepada mereka yang lebih bertamadun. Rakaman Wacana Perdana 11.

Tajuk: PRU 13: Masa Depan Islam
Tarikh: 24/06/2012, Ahad 9:00 Malam
Lokasi: Balai Islam Kota Bharu

Moderator: Amin Idris

Panelis:
- Ustaz Fathul Bari Mat Jahya (UMNO)
- Dr Fadzli (PAS)
- Dr MAZA - Ahli Akademik Pro Pembangkang
- Dr Ridhuan Tee - Ahli Akademik Pro Kerajaan


Versi Facebook sila lihat di SINI di bawah ni versi penuh..

 

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails