Saturday, August 10, 2013

Nurul Izzah Akan Lancar Buku Pak Lah Di Singapura


Wah.. menarik ni.. anak Ketua Pembangkang yang merupakan musuh utama UMNO, telah dijemput untuk melancarkan buku mantan Presiden UMNO yang juga mantan Perdana Menteri Malaysia di Singapura..

Kata Nurul Izzah beliau telah bersetuju untuk melancarkan buku berjudul 'Awakening- The Abdullah Badawi Years in Malaysia'.

Nurul Izzah Bakal Lancar Buku Pak Lah Di Singapura  
PETALING JAYA: Ahli Parlimen Lembah Pantai Nurul Izzah Anwar bersetuju menerima jemputan untuk melancarkan buku oleh bekas Perdana Menteri Tun Abdullah Ahmad Badawi di Singapura pada 30 Ogos ini.  
Nurul Izzah, anak kepada Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim, berkata beliau telah bersetuju untuk melancarkan buku berjudul 'Awakening- The Abdullah Badawi Years in Malaysia'.  
Pelancaran buku ini di Malaysia, juga ditetapkan pada bulan ini, yang mana ia akan dilancarkan oleh bekas Perdana Menteri itu sendiri.  
Abdullah, 73, menjadi Perdana Menteri pada 2003-2009.  
Beliau meletak jawatan sebagai Perdana Menteri dan Presiden Umno selepas Barisan Nasional gagal untuk mengekalkan majoriti dua pertiga pada pilihan raya umum 2008.  
Buku ini merupakan himpunan esei dan disunting bersama oleh penganalisis politik Bridget Welsh dan James Chin ~ mStar

Kenapa Nurul Izzah yang dijemput agaknya?.. walau apapun alasannya sudah tentu ada yang akan sakit hati dan mendedahkan semula hubungan Pak Lah dan Anwar Ibrahim.. bersamalah kita nantikannya..

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails