Video Pejuang Kalimah Allah jerit Bontot! Bontot! Bontot! ketika Al-Quran dibaca tersebar!! .. Saksikan!!


Suatu masa yang lalu.. sebelum Najib mengumumkan pembubaran Parlimen.. Setiausaha Agung DAP yang juga Ketua Menteri Pulau Pinang pada ketika itu telah menuntut apa yang dijanjikan oleh pemimpin UMNO iaitu, kebenaran penggunaan Kalimah Allah oleh bukan Islam di Pulau Pinang..

Maka mengelupurlah macai-macai UMNO menentang dan seterusnya mengadakan beberapa siri demonstrasi ke seluruh negara bagi mengutuk tindakan Guan Eng tersebut..

Mereka menggambarkan bahawa Guan Eng adalah seorang yang biadap serta cuba mencetuskan kekecohan dengan membuat tuntutan tersebut..

Bagi mereka.. Kalimah Allah itu adalah hak mutlak bagi agama Islam dan tiada agama lain yang dibenarkan menggunakannya..

Walhal yang membenarkan penggunaan kalimah Allah tersebut adalah seorang pemimpin dari UMNO sendiri, parti yang kononnya memperjuangkan bangsa dan agama Islam di negara ini.. buktinya lihat di ( SINI )

Malangnya dalam mereka cuba memperbodohkan rakyat dengan agenda memperjuangkan Kalimah Allah tersebut melalui berbagai kaedah antaranya ialah mengedarkan stiker kereta 'Save Kalimah Allah' dan menaikkkan berbagai jenis banner.. mereka membuktikan mereka langsung tidak menghormati ayat-ayat yang Allah telah turunkan buat semua ummat Islam..

Dalam satu siri ceramah Jelajah Merdeka Rakyat bersama Datuk Seri Anwar Ibrahim di Johor baru-baru ini, macai-macai UMNO ini telah menjerit bontot! Bontot! Bontot! setiap kali Datuk Seri Anwar membaca ayat Quran.

SAKSIKAN!!

  

Kononnya merekalah pejuang 'Kalimah Allah'.. tapi dalam masa yang sama mereka juga menghina ayat-ayat Al-Quran yang diturunkan Allah...

Tidakkah jelas sifat MUNAFIK macai-macai UMNO ini??..

Apa saja yang boleh digunakan untuk memperbodohkan rakyat akan diguna mereka bagi meraih undi..

Jadi jangan biarkan bangsa kita Malaysia terus diperbodohkan oleh pemimpin UMNO.. Undilah siapa saja calon asalkan bukan dari UMNO dan Barisan Nasional!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive