Video Zulkifli Noordin menghina agama Hindu tersebar!! Saksikan betapa biadapnya dia...


Dalam video ini anda akan menyaksikan betapa celuparnya mulut Ahli Parlimen yang mesra UMNO/BN ini memperkecil-kecilkan atau boleh juga dianggap menghina kepercayaan ugama Hindu..

Dalam rakaman ini Zulkifli Noordin yang juga merupakan Naib Presiden PERKASA, sebuah NGO mesra UMNO/BN telah mempersoalkan konsep ketuhanan dan kesucian agama dalam satu ceramah.

Beliau mengimbas kembali perbualannya dengan seorang penjaga dewa Hindu di kawasan Masjid India di Kuala Lumpur yang perniagaan telah dilanda banjir.

Menceritakan bagaimana seorang peniaga India yang menjual kalungan dan dewa-dewa Hindu di kawasan Masjid India ketawa apabila dia bertanya kepada peniaga kenapa dewa Hindu tidak melindungi kedai.

"Saya bertanya, Tuhan dilanda banjir dan dia berkata 'ya'." Katanya.

Zulkifli kemudian berkata tuhan sepatutnya tidak dilanda banjir.

Lagi apa dia kata.. korang tengoklah dalam video di bawah ni...


Ni dari surah Al-An'am ayat 108.. terima kasih buat yang sudi mengingatkan...

"Dan janganlah kamu memaki sembahan-sembahan yang mereka sembah selain Allah, karena mereka nanti akan memaki Allah dengan melampaui batas tanpa pengetahuan. Demikianlah Kami jadikan setiap umat menganggap baik pekerjaan mereka. Kemudian kepada Tuhan merekalah kembali mereka, lalu Dia memberitakan kepada mereka apa yang dahulu mereka kerjakan. " 

Keseluruhan tafsir sila baca di SINI

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive