Saturday, November 3, 2012

Pencacai UMNO!! Jangan lepaskan peluang ini!!

Presiden PKR Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail hari ini melancarkan papan iklan dan poster kempen baru parti itu bagi menghadapi pilihan raya umum yang bakal menjelang tidak lama lagi.

Wan Azizah berkata di media berkenaan pelancaran itu Billboard tersebut akan dipasang di "kawasan yang menjadi lalu lalang dan yang boleh melihat mesej tersebut".

Sebanyak 10 papan iklan dilancarkan bagi fasa pertama, dan ia akan bertambah bagi fasa kedua.


Dalam sidang media sama, Setiausaha Agung PKR Datuk Saifuddin Nasution berkata parti itu akan membentuk satu pasukan bagi menguruskan permohonan pemasangan papan iklan dan poster tersebut daripada pihak berkuasa tempatan.

MP Machang itu berkata mesej yang disampaikan melalui media berkenaan "konsisten" dengan isu yang dibangkitkan oleh PKR seperti pendidikan percuma, penurunan harga kereta dan caruman pada wanita.

"Kita konsisten dengan melawan secara polisi (dengan BN). Polisi lawan polisi. Kita ajak politik sihat melalui mesej yang positif kepada pengundi," katanya.

Maka dengan ini peluang untuk pencacai UMNO mengambil upah untuk membaling cat terhadap Billboard yang akan dipasang itu kini secara rasminya telah dibuka..

 Lagi gambar-gambar  Billboard sila lihat di ( SINI )

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails