Wednesday, November 14, 2012

GEMPAR!! Pemuda UMNO demo bantah Nurul, Pertahan Islam sambil cuba tunjuk kemaluan..


Tengok gambar pencacai UMNO kat atas tu.. buat demo kononnya mempertahankan Islam tapi dalam masa yang sama cuba hendak membuka zip seluar untuk menunjukkan kemaluan.. apa cerita ni?

Demo membantah Nurul Izzah yang di katakan telah menyentuh institusi agama islam telah di lakukan oleh pemuda Barisan Nasional hari ini di ampang, dalam demo itu di anggarkan sebanyak 10 ribu anak muda dari penyokong Barisan Nasional telah berkumpul di tepi jalanraya sambil melaungkan hidup melayu, jangan ganggu kesucian melayu islam.

Demonstrasi besar besaran ini bagi menunjukan kekecewaan pemuda umno dan barisan nasional terhadap nurul izzah yang di dapati telah di sokong oleh hampir 80% generasi anak muda malaysia masakini.


Pendemo juga cuba menunjukkan kemaluan mereka yang sangat memukau kerana umum tahu bahawa umno dan porno tidak dapat di pisahkan, ianya bagaikan isi dan kulit, mereka belajar dari pemimpin pemimpin Barisan Nasional yang mengalami pelbagai skandal dan bloger bloger lucah tajaan Barisan Nasional yang di bayar rm 3-4 ribu sebulan serta media propaganda utusan.


Mereka membantah ucapan penuh nurul izzah dalam menyentuh isu mengenai melayu itu islam dan islam itu melayu, pemuda Barisan Nasional yang bermazhab ahlul punnah wal ranah ini telah menyebabkan kesesakan lalulintas sepanjang lebih 40 kilometer dari lingkaran tengah dua hingga ke air terjun bukit belacan.Mereka telah membawa sepanduk, bendera barisan nasional dan juga membawa seluar pendek yang mengikut mazhab ahlul punnah wal ranah mereka adalah 1 daripada kewajipan pandang ke timur,

Berbalik kepada demonstrasi besar besaran dari pemuda Barisan Nasional ini,BBC, CNN, Washington post dan juga media prima tv3 telah membuat liputan meluas ke seluruh dunia secara langsung.

Menurut saksi di tempat kejadian, rm 50 telah di sediakan untuk setiap pendemo dan juga makan tengahari serta minyak motor dan baju Barisan Nasional, juga tidak lupa mereka di bekalkan dengan seorang penyeri dari puteri umno malaysia yang berambut perang.


Laporan dari : Era Pasca

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails