Video seks pemimpin PR Perak akan disebar oleh blogger UMNO.. tapi tak sempat sebar dah KANTOI!!

Sehari dua yang lalu Blogger-blogger UMNO sedang rancak menyebarkan cerita kononnya ada seorang pemimpin Pakatan Rakyat dari Perak yang berwatak alim telah melakukan seks haram di Indonesia bersama pelacur di sana.

Dakwa mereka lagi video itu kini dalam simpanan salah seorang kawan baik pemimpin itu dan akan disebarkan kerana sahabatnya itu tidak berpuas hati terhadap sesuatu perkara yang tidak dinyatakan.

Menariknya kali ini ianya disebarkan oleh sebuah blog yang menggunakan nama Tok Guru 86, satu gelaran yang biasanya kita berikan kepada seseorang yang punya ilmu agama..

Tetapi apa yang disiarkannya adalah kontras sama sekali dengan nama blognya.. Blog pencacai UMNO itu telah menyiarkan gambar di bawah.. lihat printscreen di bawah..


Ayat yang paling menarik yang ni.. "Tiada yang rahsia di blog tokguru86. Yang hak pasti berdiri dan yang bathil kita bakal bongkarkan. Tungguuuu..."

Benarkah apa yang didakwa oleh pencacai UMNO itu? atau ianya sekadar satu lagi fitnah?

Tok Guru adalah satu gelaran yang diberikan kepada seseorang yang berilmu.. tetapi apa ilmu yang ada pada Admin Blog Tok Guru 86 akupun tak tahu..

Oleh kerana kebodohan yang dimiliki oleh Admin Blog Tok Guru 86 itu.. fitnah yang hendak disebarnya itu dengan mudah dikantoikan..

Berdasarkan tajuk yang tertera pada image ditelefon bimbit iaitu 'Sanden Bergoyang'.. ianya adalah videoclip dari Indonesia.

Cerita lucah ini sebenarnya diambil daripada salah satu blog Indonesia yang sudah menyiarkan cerita ini sejak bulan Mei 2011.

Menurut blog tersebut, video ini adalah adengan panas seorang warga Sanden, sebuah kawasan di Indonesia. Lelaki yang melakukan adengan seks ini dikatakan seorang pelajar SMA (sekolah menengah) yang sengaja merakam aksinya bersama teman wanita di sebuah bilik hotel..


Benarlah kata Mahathir.. hanya golongon yang bodoh kini bersama UMNO.. pencacai yang bernama Tok Guru 86 ini adalah antara buktinya...

Pinjam ayat MiLo SuaM ni.. nak tulis blog tapi tiada otak, maka keluarlah cerita bodoh daripada tengkorak mereka yang kosong itu...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive