Video Pemuda UMNO perjuangkan Islam sambil mencarut tersebar.. saksikan!!


Baru-baru ini satu gerombolan manusia yang terdiri daripada samseng upahan Umno telah berhimpun di hadapan ibu pejabat DAP Melaka kononnya atas nama memperjuangkan Islam.

Ini sebahagian laporan berita mengenainya dari Free Malaysia Today..

PETALING JAYA: Pemuda Umno Ampang membuat laporan polis terhadap pemimpin DAP, Ngeh Koo Ham ekoran kenyataan yang menghina Islam.

Laporan itu diketuai oleh ketuanya, Safarizul Mustafa bersama beberapa NGO iaitu Jakamas, Perkasa dan MAYS di IPD Ampang Jaya petang tadi.

“Kami merasa kesal seorang rakyat Malaysia seperti Khoo Ham boleh mengeluarkan kenyataan menghina Islam.

“Sepatutnya, sebagai rakyat yang faham akan kedudukan agama Islam di negaranya sendiri, beliau seharusnya sedar kenyataan yang dikeluarkanya boleh menimbulkan kemarahan dan mencabar kesabaran umat Islam di Malaysia dan seluruh dunia.

“… lebih menyedihkan lagi di kala manusia hari ini berada di zaman yang bertamadun masih terdapat pemimpin parti yang berfikiran kuno yang lansung tidak mencerminkan kepimpinan yang bertamadun.

“Apakah kenyataan yang dibuat oleh Koo Ham sekadar untuk meraih popularati yang kian menghilang di kalangan pemimpin DAP yang kerap menjadi kecaman masyarakat umum ataupun ingin menjadi “pahlawan di dalam reban” menunjuk hebat bukan di tempatnya,” ujarnya selepas membuat laporan polis tersebut.

Beliau menegaskan “kenyataan Koo Ham kurang ajar, umat Islam sanggup mati mempertahankan kesucian Islam dan Koo Ham diminta memohon maaf kepada semua rakyat beragama Islam Malaysia dan seluruh dunia serta menarik balik kenyataan yang dikeluarkanya.

Namun apa yang lucunya, perhimpunan itu tidak lain sekadar himpunan samseng mencarut beramai-ramai sambil bertakbir menyebut kalimah "Allahuakbar" dan "hidup Islam" berulang kali.

Inilah jadinya bila orang yang tidak faham agama, tidak pernah peduli dengan Islam, tiba-tiba ke hadapan untuk memperjuangkan Islam bagi meraih sokongan politik.

Kita faham taktik mereka kononnya mahu menggambarkan diri mereka sebagai orang kampung yang berang dengan DAP. Dengan itu tindakan ini bolehlah dijadikan bahan propaganda TV3 Suku dan Utusan Syaitan.

Namun jelas sekali mereka ini tidak lain dan tidak bukan adalah samseng-samseng upahan Umno. Lihat gambar di bawah, beberapa orang dikalangan mereka memakai baju Barisan Nasional.


Di bawah ini rakaman saat samseng-samseng ini mencarut beramai-ramai sebelum kemudiannya melaungkan takbir dan "Hidup Islam" berulang kali.Seterusnya sila lihat disini ( MiLo SuaM )

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive