Utusan dakwa Jet milik Ahli Perniagaan Malaysia.. eh!! bukan Jet itu milik Yahudi..

Lidah Biawak yang membawa maksud selalu berubah-ubah atau tidak dapat dipercayai adalah satu peribahasa yang sesuai diberikan kepada Lidah Rasmi UMNO atau Utusan Malaysia ini.

Ini kerana dalam laporan-laporan yang disiarkannya mengenai isu penggunaan jet peribadi oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim baru-baru ini ianya jelas berubah-ubah dan sukar untuk dipercayai..

Dua laporan yang sememangnya mengelirukan bukan sahaja rakyat Malaysia yang membaca malah editornya sendiri akan turut keliru jika membacanya..

24 September Utusan melaporkan.. Seorang ahli perniagaan, Datuk Mohd. Taufik Omar mengaku menyewakan sebuah jet eksekutif milik syarikatnya kepada Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim..


Dan dihari yang sama juga iaitu 24 Sept 2012 Utusan melaporkan jet eksekutif tersebut dimiliki oleh Wells Fargo Bank Northwest di Salt Lake City, Utah, Amerika Syarikat (AS) manakala operasinya dikendalikan oleh Bresnan International Aviation di White Plains, New York dan kedua-duanya dipercayai mempunyai kaitan dengan Yahudi.


Nak membelit akhirnya terbelit diri sendiri.. kesian kat yang masih percaya dengan apa yang dilaporkan Utusan ni..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive