Sekinchan Ikan Bakar minta maaf nie.. nak maafkan ke?

Kurang pasti pulak aku adakah kerana perniagaannya sudah hampir bungkus atau apa, salah satu cawangan Restoran Ikan Bakar Sekinchan, iaitu Restoran Ikan Bakar Caw. Bandar Puteri Puchong telah mengirimkan ‘newsletter’ kepada banyak pihak.

Dalam ‘Newsletter’ yang dikirimkan oleh pihak mereka, selain dari mempromosikan menu baru mereka yang menurut mereka adalah lebih murah.

Mereka merayu agar orang ramai membantu mereka untuk maju semula.. maju semula??.. dah nak tutp kedai rupanya.. patutlah..

Disamping itu pihak Restoran juga memohon maaf sekiranya ada yang tidak berpuas ati dengan perkhidmaan mereka suatu masa dulu.

Dan rayuan mereka buat orang ramai.. Jangan lah kami di BOIKOT lagi - Kasihanilah kami - Kami pun seperti anda semua ingin mencari rezeki di bumi Malaysia yang bertuah yang kami Cintai.

... Itulah akibatnya dila sanggup membiarkan diri menjadi ‘Lembu’ untuk memuaskan hati pihak pemimpin UMNO.. sekarang apamacam??

Kat bawah ni.. aku printscreen ‘Newsletter’ yang dikirimkan oleh seorang sahabat kepada aku..Err.. nak mafkan ke?

Bagi aku.. kalau dulu si Jamal itu boleh menggunakan media tunggangan UMNO untuk mengutuk dan memburuk-burukkan BERSIH.. kenapa tidak beliau juga menggunakan media yang sama untuk merayu minta maaf?

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive