Risalah mengandungi fitnah terhadap DAP diedar di Masjid.


Mungkin kerana menyedari bahawa peranan yang dibawa oleh Cybertrooper upahan mereka tidak mendatangkan hasil seperti diharapkan, UMNO terpaksa menggunakan cara lama iaitu mencetak dan mengedar risalah.

Diawal pagi semalam, Ibu pejabat DAP Pulau Pinang telah menjadi mangsa serangan 'Cat Merah' dipercayai dilakukan oleh pihak 'Syaitan yang dikenali', pada waktu tengahari risalah ataupun buku yang memburuk-burukkan DAP diedar di Masjid pula.

Video rakaman CCTV  'Syaitan yang dikenali' sedang melontar bungkusan cat sila lihat di ( SINI )

Buku kecil yang bertajuk '10 Perkara yang perlu diketahui oleh Melayu Islam mengenai DAP' itu telah ditemui ditinggalkan di tangga Masjid Bayan Baru ketika ummat Islam sedang mengerjakan solat Jumaat.

Ianya ditinggalkan bersama sekeping risalah yang telah diguna semual iaitu risalah memburuk-burukkan BERSIH 3.0.

Dipercayai ditinggalkan ketika ummat Islam sedang mengerjakan solat Jumaat kerana ketika ummat Islam berpusu-pusu untu masuk ke dalam Masjid buku tersebut masih tidak kelihatan di tangga itu.

Buku kecil yang mengandungi 11 muka surat bercetak itu menyenaraikan 10 perkara tentang DAP yang perlu diketahui oleh orang-orang Malayu.

Dari apa yang dilihat dan dibaca ianya sesuai untuk memperbodohkan orang-orang Melayu yang tak punya capaian internet, kerana kesemua perkara tersebut adalah fitnah nyata yang semuanya telah lama terjawab di dunia cyber.

Dalam buku tersebut juga pihak 'Syaitan yang dikenali'yang menerbit dan mengedarkannya tanpa perasaan takut akan tindakan pihak berkuasa membangkitkan isu 'Tragedi 13 Mei'.

Yang menurut buku tersebut tragedi itu telah didalangi oleh DAP dan juga GERAKAN.

Lagi apa yang terkandung.. korang bacalah sendiri kat bawah ni.. aku dah scan..


Terdesaknya puak-puak 'Syaitan yang dikenali' itu nampaknya.. hinggakan Masjid pun digunakan mereka untuk menyebar fitnah... inilah yang dikatakan sebagai 'Haram Jadah' sebenarnya..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive