Tuesday, May 8, 2012

Najib! Jangan biarkan ini terjadi.. malu nanti weh!!


Kalau benar apa yang disampaikan ini.. Najib bukan saja akan mengigit jari tangannya lagi, malah jari kakipun akan digigitnya juga.. ini kerana bukan sahaja majoriti masyarakat Cina telah hilang keyakinan terhadap Najib tetapi pemimpin mereka juga begitu..

Baca ni..

Desas-desus bahawa bekas Presiden MCA, Ong Tee Keat dan Ketua Wanita MCA Melaka, Kian Sit Hari bakal menyertai PR semakin bertiup kencang.

Ong Tee Keat yang dikalahkan oleh pelakon video pada pertandingan merebut jawatan Presiden MCA tidak lama sudah pasti diketepikan dari bertanding mewakili MCA pada PRU 13 nanti. 

Mana mungkin pelakon video memberikannya peluang bertanding. Malah Tee Keat dilihat sejak akhir-akhir cenderung mengeluarkan pendapat dan pandangan yang berhaluan kiri di mata MCA. 

Manakala Ketua Wanita MCA Melaka, Kian Sit Har yang di'rotan' oleh Ali Rustam selepas menyertai demonstrasi 'haram' Bersih 3.0 juga diramalkan akan meninggalkan MCA parti tunggangan Umno sejak sekian lama.

Ada pihak meramalkan kedua-dua pemimpin MCA ini akan meninggalkan MCA menjelang penamaan calon PRU 13. Malah Tee Keat sendiri yang bertegas tetap bertanding di Parlimen Pandan kemungkinan besar bertanding atas tiket PR kali ini.

Kita tunggu dan lihat!!!!!!

Berita di atas telah disampaikan oleh Mutaligat..

Tapi kalau korang baca Tukar Tiub di ( SINI ).. dia kata ada tiga orang pemimpin MCA sebenarnya..

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails