Tuesday, May 8, 2012

Bila Zul Nordin diletakkan untuk menandingi pidato Anwar.. macam inilah jadinya.. (gambar)


Dengan keyakinan bahawa Zul Kulim, MP yang telah disepak keluar dari PKR mampu mengugat ceramah oleh Anwar Ibrahim, UMNO Selangor telah mengundang beliau bagi mengadakan ceramah..

Malang buat UMNO kerana mereka tidak sedar atau tidak tahu bahawa Zul Kulim itu bukanlah manusia yang sesuai atau layak untuk menandingi pidato Anwar..

Hasilnya lihat gambar-gambar dari Addin di bawah ini..Malam tadi berlangsungnya dua ceramah serentak antara pihak Barisan Nasional dengan Pakatan Rakyat.

Ceramah BN diadakan di Kg Wira Damai yang diberitakan seramai 100 orang dan Ceramah PR di Kg Baru Batu Caves seramai 5.000 orang walau di padang yang berair dan lecak.

BN menampilkan Noh Omar, Zul Nordin, Zahip Md Arip dan Ezam Md Noor (tak datang atau tak berani). Sementara PR menampilkan Anwar Ibrahim, Saifuddin Nasution, Zuraidah Kamaruddin dan beberapa orang lagi.

Manakala gambar di bawah pula ribuan manusia membanjiri ceramah Anwar Ibrahim yang diadakan di padang bola Kg Melayu Batu Caves kira-kira 4 km dari tempat ceramah BN.

Tema ceramah Pakatan Rakyat adalah 'Merdeka Rakyat'Sumber : Addin

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails