EKSKLUSIF! Rakaman CCTV rompakan oleh 'Tiga Line' disiang hari..


Beraninya mereka.. tanpa melindungi wajah mereka dari dikenali mereka menyerbu dan merompak sebuah premis kereta terpakai disiang hari.

Pelanggan lelaki yang turut berada ditempat kejadian mendakwa kumpulan terbabit dari geng ‘Tiga Line’.

Kumpulan yang didakwa melakukan jenayah tersebut telah menggeledah dan merompak peniaga kereta terpakai di Klang pada siang hari pada awal bulan ini,, menyebabkan kerugian beberapa ratus ribu ringgit.

"Mereka memecahkan pintu pejabat untuk memasuki dan menggeledah pejabat saya, mengambil lima kereta, dua komputer riba, dompet dan barang-barang kepunyaan kakitangan, serta hampir RM70, 000 dalam bentuk wang tunai," kata seorang pengarah syarikat yang enggan namanya disiarkan.

Serangan dan rompakan ini telah dirakam oleh kamera CCTV yang dipasang di premis pejabat berkenaan.

Dengan kehadiran wartawan dan jurugambar ditempat kejadian membuatkan aku tertanya-tanya adakah benar ini satu rompakan atau hanya sekadar lakonan?



Laporan penuh di SINI

4 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

  1. Salam..takpayah tertanya tanya dah...dunia ni pentas lakonan....cuma tak da skrip je...dia panggil sepomtam...tapi skrip ni akan di ulang tayang di depan Nya nanti...

    ReplyDelete
  2. MALAYSIA negara antara terselamat didunia? HA HA HA HA

    ReplyDelete
  3. Ini mesti kes kedai kereta tu tipu penjual...kereta dah dijual tapi duit tak dpt...aku dulu kena tipu mcm tu dgn kedai kereta. Kereta pun dah tak dpt dikesan. Siap manager tu cabar suruh aku buat report polis. klu korang kena mcm aku pun sure bengang giler...nasib baiklah buyer baru tu contact aku...

    ReplyDelete
  4. Berani le buli wanita.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post