Komik memburukkan Penyokong Pakatan Rakyat disebar di Uniten..UNIVERSITI Tenaga Nasional (UNITEN) dilaporkan telah mengadakan Hari Terbuka UNITEN di kampus induknya di Putrajaya pada Sabtu 26 Mac lalu.


Dengan menyajikan pelbagai acara menarik untuk pengunjung dengan masing-masing berpeluang menikmati suasana kehidupan kampus yang begitu kondusif selain melihat sendiri pelbagai kemudahan pengajaran serta pembelajaran. Selain kemudahan peralatan canggih untuk aktiviti sukan dan rekreasi.

UNIVERSITI Tenaga Nasional (UNITEN) mempelawa lepasan sekolah dan juga ibu bapa mengunjungi Hari Terbuka UNITEN.

Pameran dan taklimat kerjaya juga disediakan pihak pengurusan Kolej Kejuruteraan, Teknologi Maklumat, Pengurusan Perniagaan dan Perakaunan. Bagi kemudahan pengunjung, penganjur juga menyediakan khidmat nasihat, kaunseling dan bot pembiayaan pembelajaran.

Lepasan sekolah yang masih mencari program pengajian bersesuaian, bolehlah berinteraksi secara terus dengan pensyarah dan warga akademik UNITEN yang sentiasa menyalurkan maklumat mengenai pemilihan kursus berdasarkan kelayakan.

Melihat apa yang ditawarkan pada Hari Terbuka tersebut sememangnya ia adalah bertujuan baik…

Jika di Politeknik Seberang Perai, UMNO Permatang Pauh menggunakan Dewan Utama Politeknik tersebut sebagai tempat untuk melancarkan ‘Gelombang Biru’ mereka (baca di SINI).. di Uniten juga mereka menjalankan agenda politik mereka..

Disini mereka menyelitkan komik kartun propaganda mereka yang memburukkan penyokong Pakatan Rakyat pula..

Menurut seorang sahabat yang mengirimkan gambar-gambar ini, komik ini telah diselitkan kedalam beg cenderahati untuk pelawat..


Sila klik pada imej untuk paparan lebih jelas..
Share this

Related Posts

Previous
Next Post »
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive