Anwar Ibrahim Fail Saman terhadap Utusan hari ini


Dato Seri Anwar Ibrahim akan memfailkan saman terhadap Utusan Malaysia berkaitan fitnah jahat dengan memutar belit wawancara beliau bersama BBC hari ini,Jumaat 20 Januari 2012,jam 11 pagi di Mahkamah Jalan Duta bersama peguam.

Pejabat Dato Seri Anwar Ibrahim

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

7 comments

comments
Anonymous
January 20, 2012 at 2:03 AM delete

Tulah Anuar cakap lain , dilaporkan lain....fitnah tak habis2 ...depa tu tak faham bahasa kot?."...

Reply
avatar
Anonymous
January 20, 2012 at 8:43 AM delete

Depa tak paham pasal Anwar speaking London.Depa tu mamat kampung tak fasih London.

Pasai tu lah paper ni laku kat kampung aje. Kat bandar tak laku.

Reply
avatar
rakab sengal
January 20, 2012 at 8:50 AM delete

...membeli akhbar utusan umpama menggalakkan fitnah... boikot... sejak aku tahu utusan ni lidah rasmi penyebar fitnah umno, satu sen pun aku tak bagi kat dia orang..

Reply
avatar
Anonymous
January 20, 2012 at 9:13 AM delete

saman jangan tak saman utusan sex minda yang menjahanamkan otak orang melayu gila sex dan fitnah dah menang nanti sedekah pada fakir yang memerlukan tak kira bangsa biar berkat.

Reply
avatar
Anonymous
January 20, 2012 at 12:08 PM delete

Saman terus......untuk menghamposkan fitnah kita pakat tukar pru13 ni berilah undi yang besar kepada pkr...sumbat tahi lembu mulut-mulut yg suka fitnah....PRU13 MILIK PKR....

Reply
avatar
penternak_lipan
January 21, 2012 at 1:20 PM delete

lawan tetap lawan bang...
auwwwww...i like

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive