Video : Shahrizat Tunjuk Muka Garang...

PERHATIAN: Jangan Terkencing dihadapan PC anda!!



Aku amat yakin jika dengan wajah bengis seperti gambar di atas, Shahrizat berdiri dan bertempik di pintu pagar Pusat Fidlot Kebangsaan (NFC) nescaya berseleraklah lembu-lembu yang ada di situ berlari menyelamatkan diri..


Tapi kalau muka macam tu atau seperti gambar di bawah .. tunjuk kat Rafizi dan Zuraida.. hmm.. kena gelak sajalah.. pasal berani di hadapan perwakilan UMNO saja.. Tak lebih macam Jaguh Kampung saja…



Kata Shahrizat dalam videoclip di bawah “ Don’t take Wanita UMNO for granted!!” terhenti seketika kerana riuh rendah sorakan di dalam dewan “Mentang-mentang kita berjuang berhemah… Kita Wanita Melayu.. Wanita Bumiputera.. Wanita Islam.. betul tak?”

Wanita Melayu ?? Macam Mahathir jugak dia ni.. Mamak mengaku Melayu..

Tengoklah Video dibawah



Sumber gambar dan video tertulis di gambar dan video

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

41 comments

comments
rakab
November 30, 2011 at 5:43 PM delete

Woooooh !! Kalau begini punya gaya Shahrizat bertempik,..jawabnya
bertempiaran laa lembu-lembu pkr
lari menyelamatkan nyawa..

Amacam mak lampir..?? ada berani jawab..??

Shahrizat dah sinsing lengan baju,.
..lawyer pun dah siap pasang..

lepas nih ada pemimpin pkr yang lari tak cukup tanah !!

heheheheee...

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 5:50 PM delete

alahai menteri back door-masuk tanding pun kalah.....byk bunyi pulak

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 5:56 PM delete

Geli dan nak termuntah gua dengar suara menteri lembu ni. Tiada kejujuran dari suara yang keluar jelas hipokrit.
Tetapi anih ya ramai juga lembu yang masuk kandang mama lembu ni.
Sharizat penipuuuuuuuuu.......

Reply
avatar
November 30, 2011 at 6:01 PM delete

Rakab...

Offer untuk Shahrizat saman Rafizi dan PKR dah lama dah dibuat.. baca ni..

http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2011/11/scandal-fidlot-keadilan-ada-bukti.html

Tapi sampai sekarang tak disaman lagi pun..

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 6:17 PM delete

Laporan AG yang kata Lembu K Izat in the mess,,,pakatan urus kewangan negeri lebih baik ,apa nak kata lagi ...figures don't lie..Apa nak bising2 lagi

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 6:18 PM delete

menang sorak..harta negara tergadai..

Reply
avatar
rakab
November 30, 2011 at 6:33 PM delete

ASD,

Shahrizat nak lepaskan Perhimpunan agong Umno duluu..
kena tunjuk garang depan perwakilan dulu...guna isu tersebut untuk balon pkr.

Kalau awal dah masuk mahkamah, nanti tak boleh bincang lagi,..
menghina mahkamah !!


agaknya laaa..

heheheeeee..

Reply
avatar
rakab
November 30, 2011 at 6:36 PM delete

ASD,

terimakasih kerana respon,..nanti aku baca semula n3 tu..

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 6:57 PM delete

Sharizat marah macam mak tiri filem hindustan rebut harta sekandang lembu.

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 7:17 PM delete

sy nak tunggu kak jat selak kain sahaja.......terbaikkkkk (kata Boboi Boy )

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 7:36 PM delete

cakap dpan puak 2 umporno memang mcm tu nak tunjuk jaguh poooraaaahhh. apasal org tnya pasal [projek lembu diam jeeee. lepas tu nak tunjuk hebat, lembu pun ketawa kah kah kah

Reply
avatar
TEORI rahman
November 30, 2011 at 8:00 PM delete

Ada plak lembu buleh ketawa..
ko ni gila ke atau buat2 gila ?
Hari tu, pkr berkongres,..tak menarik langsung..
asyik nak bergantung dgn jentera Pas je.....bosan la dgn pkr

Reply
avatar
November 30, 2011 at 8:04 PM delete

hahhahaha..ni lawak sarkas mna plak mai ni?? ijat2..

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 8:14 PM delete

Kalah artist Bollywood kalau kak Izat selak kain............

Reply
avatar
November 30, 2011 at 8:16 PM delete

inila hiburan alaf baru dari sharizat

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 8:32 PM delete

ucapan yang kosong tak ada isi hanya nak melepaskan kemarahan dan membalas balik je dengan sindiran..kosong dan longgar kesian....kesian

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 8:36 PM delete

lembu punya kojat umno pikul beban...bengongggggggggggggggggggggg................

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 8:39 PM delete

perhimpunan lembu bila nak abis...

Reply
avatar
November 30, 2011 at 8:44 PM delete

He he he...kalau orang yg benar...tidak begini jawapannyer....Jika orang yg benar...akan tenang menjawab segala tuduhan...dah macam cacing kepanasan aku tengok....wakakakakakakak!

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 9:01 PM delete

Ek ele depan lembu2 betina hg bole la ckp mcm nk p perang..nk sinsing lengan suma..menyampah geli geleman tgk hg duk meroyan dlm dewan tu! Kalu berani sgt face to face la ngan pakatan like a real warrior! Hampeh!

Reply
avatar
November 30, 2011 at 9:22 PM delete

http://malaysiandotcom.blogspot.com/2011/11/video-inside-skandal-nfchahrizat.html

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 9:37 PM delete

Kesian aku tengok orang-orang UMNO ni. Buta ke, bodoh ke entahlah. Terang-terang punya kantoi pun nak sokong. Wahai orang-orang Umno cuba buka minda tu. Org macam ni pun nak sokong ke. lu orang memang tak ada maruah .Puiii. Patutlah org Cina n India gelak besar coz org Melayu (Umno) membabi buta sokong LEMBU. Cakap pasal Allah tapi jambul terdedah PUI PUI PUI

Reply
avatar
rakab
November 30, 2011 at 9:41 PM delete

Budak-budak pakatan dah mula rimas.
Itu baru Shahrizat...

Pas Bahalol

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 11:08 PM delete

lembu baru cakap 2-3 patah dah terjerik!! org tgk bola pun x bersorak camtu la.. mak/bini/anak sapa la tu?? buruk btui perangai org umno ni

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 11:32 PM delete

dari video ni, takde satu FAKTA pun yg dikemukakan oleh menteri backdoor ni utk tepis tuduhan keatasnya. balik2 nak salahkan org yg menuduh (tuduhan beserta bukti).. cabar mencabar pulak tu, sblm ni depan press kecut gila, tapi depan lembu bukan main berani lagi maki hamun org, tanggang la, jual agama la.. kalau tgk luaran saja, Zuraidah tu jauh better dari dia.. yg lain2 tu aku tak tahu la sbb tak kenal 2-2 dari dekat pun..

nak kata bodoh, tapi boleh jadi menteri.. nampak sangat dlm UMNGOK ni mmg bodo2 belaka.. apa hal lak persidangan UMNGOK gi cite pasal lembu.. ngamuk mcm pompuan murahan.. aku rasa kalau dia lebih bersikap tenang, rasional dan berhujah tanpa perlu menjerit2 mcm betina meroyan.. mungkin org luar akan cuba kaji dan nampak kebenaran dipihaknya.. tapi apa yg ditonjolkan lebih cenderung kpd yg dia mmg bersalah...

kpd rakab... khaaaakkkk ppttuuiihhh.

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 11:33 PM delete

Rupany semua prwakilan wanita Umno yg d jemput ni jenis otak tak matang. Kategori mudah d tipu & d permainkan. Apa yg penting bagi prwakilan mesti dpt

duit poket..
hotel free..
makan free..

makan angin d sekitar KL.

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 11:43 PM delete

Rafizi dan Zuraidah tak tuduh pun wanita UMNGOK terlibat dalam kes lembu NFC ni.. hanya kepada individu bernama KakJat je.. tapi tak pasal2 dia libatkan semua wanita UNGOK dlm hal ni supaya mendapat sokongan dari wanita yg lain.. dia seronok dalam dapat makan duit rasuah tu.. tapi wanita UMNGOK dapat apa..?? mmg NGOK betul.. pastu terlalak-lalak.. setiap kali berhujah bangang.. dia akan tanya lembu2 tu.. BETUL TAK?? maka lembu pun jawab la spt dlm video tu... hahaha..

Reply
avatar
Anak kg pertama
November 30, 2011 at 11:55 PM delete

Bila mama marah!!..ada yg dah mula kecut...kita tunggu le siapa yg nak kena..

P/S: Audit negara dah kata tiada silap dlm NFC..setahu akp dalam audit negara ada juga ahli2 pembangkang yg dilantik juga..kenapa mereka tak tangkap?

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 1:12 AM delete

Masa kongres pkr, takde satu FAKTA pun yg dikemukakan oleh anuat backstab ni utk tepis tuduhan keatasnya. balik2 nak salahkan org yg menuduh (tuduhan beserta bukti).. cabar mencabar pulak tu, sblm ni depan press kecut gila, tapi depan lembu pkr bukan main berani lagi maki hamun org, tanggang la, jual agama la.. kalau tgk luaran saja, Shahrizat tu jauh better dari dia.. yg lain2 tu aku tak tahu la sbb tak kenal 2-2 dari dekat pun..

nak kata bodoh, tapi boleh jadi ketua umum. nampak sangat dlm pkr ni mmg bodo2 belaka.. apa hal lak persidangan pkr gi cite pasal lembu.. ngamuk mcm pompuan murahan.. aku rasa kalau dia lebih bersikap tenang, rasional dan berhujah tanpa perlu menjerit2 mcm betina meroyan.. mungkin org luar akan cuba kaji dan nampak kebenaran dipihaknya.. tapi apa yg ditonjolkan lebih cenderung kpd yg dia mmg bersalah...

kpd Anuat... khaaaakkkk ppttuuiihhh

Reply
avatar
rakab
December 1, 2011 at 1:13 AM delete

anon 1.12AM,

wa caya sama lu..

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 7:25 AM delete

adoi yg jerit2 tu apehal?! dorang sapot sgt ke ape yg si sarizat ni dah buat?! SALAH GUNA DANA RAKYAT @ wat eva they call it!!! adoi tak paham politik msia skrg nie...
"Ya Allah jgn lah kira nye keturunan ku ada seperti didalam vid diatas" aminn.....

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 8:44 AM delete

Bila dah bersalah mula bersuara lantang....
itulah sifat munafik..

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 11:04 AM delete

Puak PR kalau bertempik takut ke BABI...yg haram tu jugak korang pilih...penjilat pungkoq anuwar kuat sangat....

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 2:19 PM delete

wan ramlah dnt be RUDE kalau u x suka ..you pergi je blog yang u suka ....u pun sama juga..SUKA MAKI Orang..2X5 dan 5X2 mcm mana org nak hormat

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 2:25 PM delete

nak habaq mai

kak ramlah..hang ni kena baca sejarah chin peng banyak sikit.hang baca sejarah umngok tu hang dok kalut.jadikan chinpeng idola hati hang.kak ramlah hang patut bersyukoq dapat ayaq free.

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 2:45 PM delete

LAWAK SUNGGUH, KAK JAT BUAT LAWAK BANGANG PUN LEMBU-LEMBU FIDLOT BETINA BERSORAK?

HOI! LEMBU-LEMBU FIDLOT BETINA, YANG MENYALAK KAT HANGPA TU PENYAMUN DALAM TERANG LAH! APSAL HANGPA BODOH PIANGG SANGAT?

BETUL JUGA LA KATA PEPATAH, BILA PERUT DAH KEKENYANGAN AKAI DAH JADI BODOH!

-wakleman

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 3:47 PM delete

nak habaq mai

hang punya pepatah lansung tak cool nak habaq mai.ni dia pepatah bagi kat umngok..gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka hati..hang dok slow lagi hang pi join umngok tu.disini takda org slow.semua bijak2 dok ada.lim kit siang paling bijak.hang beli vcd dia,belajaq.bahasa melayu dia a.samad said pun makan asap nak habaq mai.hang syukoq tak dapat ayaq free?hang jgn jd umngok pulak.

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 7:06 PM delete

ckp berdegar2 tp ekor bergelumang taik. kt perhimpunan sendiri berani le. syok sendiri!

slalu gak tgk online siaran langsung dr parlimen dlm blog MPPAS. pnah tgk mp2 wanita PR x kira dr PAS, PKR & DAP bertikam lidah bila ada isu2 hangat. slalunya yg bertegang urat dgn meereka ialah mp2 laki dr UMNO sdgkan mp2 wanita UMNO menikus je.

mp pokok sena dlm parlimen pnah sindir hal tiada suara mp2 wanita UMNO bila timbul pertikaman lidah antara dua2 pihak. asyik2 mp2 BN terutama dr UMNO je bersilat, yg wanitanya menikus.

Reply
avatar
rakab
December 1, 2011 at 7:53 PM delete

banyak sungguh anjing PKR menyamar aku hehehehehe

Reply
avatar
Anonymous
December 2, 2011 at 12:21 AM delete

Kisah kepala lembu dari Shah Alam dahulu sudah menjangkit kepada Shahrizat bersama suami dan anak-anak dalam skandal lembu NFC. Dalam ucapan Shahrizat di hadapan perwakilan wanita UMNO di PWTC, dia sebarkan vires penyakit lembu, bersorak/bertepok tangan semacam telah hilang akal yang waras.

Kebelakangan ini telah ramai yang dijangkiti penyakit lembu yang boleh kita dengar/lihat/dan baca diantaranya, KJ,Noh,TPM,Tim.KPN.

Sekarang aku sudah berhenti makan daging lembu, kerana takut kena jangkitan.

Reply
avatar
Anonymous
March 28, 2012 at 12:44 AM delete

BODOH LAGI MEMBODOHKAN... KAH KAH KAH... MELAYU TERTIPU DENGAN KAK IJAT... KESIAN MELAYU..NASIB BAIK AKU MELANAU...

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive