Video : Pengerusi Felda menghina Ketua Peneroka Felda


Tidak pernah dalam sejarah Felda, seorang Pengerusi Felda menghina peneroka secara terbuka seperti dilakukan Isa Samad. Inilah mentaliti beliau dan kroni-kroni beliau yang menganggap peneroka ini menyusahkan dan bagaikan zombi yang patut mengikut sahaja arahan-arahan mereka.


Wahai peneroka dan generasi baru Felda, adalah fakta bahawa peneroka tidak pernah diambil pandangan berkenaan isu penyenaraian, pajakan tanah dan rampasan kuasa pengerusi Koperasi Felda.

Wakil kamu iaitu Pak Sam yang bergelumang dalam Felda berpuluh tahun lamanya tidak diperdulikan bantahan dalam Mesyuarat Lembaga Pengarah Felda malah apabila Pak Sam secara jujur memberikan pandangan, Pak Sam dimaki secara terbuka dan sebelum ini Pak Sam pernah menjadi sasaran anjing-anjing Isa Samad di dalam blog dan facebook.

Berbanding pandangan Pak Sam sebagai seorang yang arif dengan hal ehwal Felda dan kepentingan peneroka dengan Isa Samad dan Sabri Ahmad yang mempunyai track record buruk di Negeri Sembilan dan Sime Darby, siapa yang kamu rasa lebih jujur dan tidak berkepentingan mengemukakan pandangan.

Yakinlah, mereka yang dijanjikan dengan pink form untuk menjadikan mereka jutawan, dijanjikan kontrak-kontrak, jawatan CEO dan Lembaga Pengarah sebenarnya tidak pernah pedulikan nasib-nasib peneroka Felda dan anak-anak. Peneroka-peneroka bangkitlah dan suarakan kepada PM Najib bantahan kamu terhadap semua ini.

Selagi bicara kamu semua setakat di kedai kopi dan bilik tidur,selagi itu mereka fikir segala kekayaan Felda adalah milik mereka semata-mata.

Isa Samad dan Sabri Ahmad baru-baru ini telah memaksa SKMM menerima keahlian mereka menggunakan kuasa Menteri Koperasi dan mengarahkan Koperasi Permodalan Felda memanggil Mesyuarat Agung Luar Biasa pada 15 Januari 2012 untuk memaksa ahli menerima Isa Samad sebagai Pengerusi Koperasi.Mari kita berhimpun di Ibu Pejabat Felda dan berarak ke Putrajaya mendesak PM menyingkirkan Isa Samad dan menghormati keputusan-keputusan peneroka Felda!! -Puterikarimun

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

9 comments

comments
November 28, 2011 at 1:13 PM delete

Usul Penting UMNO - Orang Tua Kampung Bodoh Dan tolol2
--------

"Kehancuran Generasi Baru - Bala besar untuk BN"


PRU Ke-13 - Mohon ramai Adun Dan MP BN 'Mati'

Media BN Media Porno - Wartawan2 BN BODOH dan TOLOL TOLOL

Alat BN - Blogger-blogger BN hanya jadi Anjing..

'Lubuk Emas' Terengganu dikhianati - Generasi muda dan generasi baru Terengganu adalah generasi paling BODOH ( dalam BN ) ...

Penyalahgunaan kuasa, politik wang, akhbar porno, transformasi palsu, penghinaan akar umbi - UNDI BN UNDI HARAM

---------

Kamu jangan ingat kamu akan berkuasa selama2nya..
Kamu jangan ingat kamu akan pandai dan bijak selama2nya..
Kamu jangan ingat kamu akan muda dan sihat selama2nya..

Tidak sama sekali!!

Apabila kamu sudah jadi bodoh, apabila kamu sudah menjadi lemah, apabila kamu tua yang nyanyuk lagi bodoh.... Kami akan ulang kembali ( repeat again - claim 100% ) dan tidak akan yang tertinggal untuk dilunaskan..

Kami berjanji akan lunaskan semuanya.. Janji-janji yang sudah tertanam dihati generasi muda dan generasi muda baru..

Apabila kamu sudah jadi bodoh, apabila kamu sudah menjadi lemah, apabila kamu tua yang nyanyuk lagi bodoh, kami akan menggunakan semua kekuasaan, kepandaian dan kebijaksaan kami untuk mempergunakan dan memperbodohkan kamu sama seperti apa yang kamu lakukan untuk orang2 tua yang nyanyuk bodoh dan tolol2 di kampung..

Tunggu saja hari tua kamu.. Cepat atau lambat, ia tetap terjadi secara jelas lagi nyata...


Ingat!!! Kami berjanji akan lunaskan semuanya.. Janji-janji yang sudah tertanam dihati setiap generasi muda dan generasi muda baru..


Wartawan2 BN Bodoh, P.ukimak,sial, butoh. b.abi. anjing..
( Anak2 ko pun P.ukimak, sial, anjing macam Ko )..

Pergi Mampus wartawan2 Porno BN..


Bodoh. Pukimak. Anak haram. sial. butoh. babi. anjing

Babi Betul!

Triple fuck atas dahi kau

Pantat mak kau la~

Butuh Pak Hang!

Pegi Mampos La Bodoh!

Bapak Ulamak , Anak Pukimak


Lu blah dr page gua skunk sblom kaki gua melekat kt muke lu~~

Lancau la lu

tidak semua mat rempit jahat!!saya sokong mat rempit

Saya suka berak sambil hisap rokok ~

MaSUk AIr Lah KOU

Sengal~

Perrrgghhh!!! Memang Terrrbaaekkkk laaaa

Reply
avatar
Akula
November 28, 2011 at 2:28 PM delete

Salam semua..


apa hal mamat blog 1malaysia kt atas merepek ni??
mencarut tak pasal2..
ko carut kat wartawan?
wartawan BN porno?
wat lawak jer..

isa samad dh 62 tahun..
kalo ikut sunnah,umur 64 tahun meninggallah beliau..
kalo pjg umur,Alhamdulillah..

kalo budak kecik pun ko sanggup nk lempang..
mmg lah ko ni jenis orang tua kutuk tak sedor diri!!

kalo nk lempang pun,lempanglah kt org yg setaraf umur dgn ko!!

nk tanya skit,ko ni ISA SAMAD, ada berani ker nk lempang PAK SAM??
takut ko jer kena lempang terus jalan..
org tua tuh dh biasa menebas rumput / jolok buah sawit..

yg hang tuh,cuma pandai menebas bola golf ajek..

ukur baju badan sendiri la beb!!

p/s : ckp pasal sifat MUNAFIK KONON..DIRI SENDIRI tak SEDOR BYK DOSA!!!!
hakkktttttuuuuiiiiiihhhhhhh....

Reply
avatar
Anonymous
November 28, 2011 at 2:34 PM delete

Sam ketot(PKR) sama je dgn isa samad....
2 bahalol....
tak megenang budi orang yg bekerja keras di bawahnya...

Reply
avatar
rakab
November 28, 2011 at 5:26 PM delete

baguslah siSamad membuat kenyataan ini. bertambahlah ramai orang benci kpd Barisan NAJIS! HIDUP APCO-AMENO!!

rakab anjing lagi satu...hang jangan pakai nick aku lagi...

Reply
avatar
rakab
November 28, 2011 at 7:47 PM delete

anjing pkr nak menyamar konon,..
semua tahu hang tu penyamar bangang..!!

kesian kau ni,..tentu kau tension
tiap-tiap hari terpaksa tengok nama aku..kan,kan,kannn...

PAKATAN BEBAL

Reply
avatar
rakab
November 28, 2011 at 7:51 PM delete

Akulaaaaa..,

Hang kata umuq 64 tahun tu, kalu
ikut sunnah umoq meninggal..??

hang tahu kaa..berapa umoq Anwar..??

siapkan kuboq cepattttttt..

heheheheeee...

Reply
avatar
Anonymous
November 28, 2011 at 9:28 PM delete

nak habaq mai..

rakab,hang ingat org baik yg bagi org ayaq free ni mati cepat ka apa?org yg bagi hang boleh mandi ikot suka boleh mati cepat ka hang ingat?negara dan dunia amat2 perlukan org ni hang paham dak.

Reply
avatar
Anonymous
November 28, 2011 at 9:47 PM delete

Ramai peneroka Felda akan senantiasa undi Barisan Nasional. Krena menjelang PR13 nanti, BN hanya perlu lontarkan sisa2 roti (wang ringgit, barangan letrik, talipon bimbit, basikal, dapur gas, komputer dll) ke arah peneroka ini - 100% undi BN dapat.

BN tahu peneroka Felda ramai ini memang bodoh, tamak dan senang dipengaruhi - mati2 akan sokong BN dan juga kaki mengampu pegawai2 dan menteri2.

Reply
avatar
rakab
November 28, 2011 at 11:38 PM delete

Ohhh pak badaq,

boleh laa hang berendam lama-lama, sebab ayaq free..!!!

heheheheeee...

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive