Lisa Surihani di Perhimpunan Agung UMNO.

Menteri mana pulak nak sapu ni??



Pelakon Wanita Popular Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010, Lisa Surihani Mohamed dipilih antara lima penerima Anugerah Pencapaian Khas Pergerakan Puteri sempena Perhimpunan Agung pergerakan itu di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), di sini, sebentar tadi.


Empat penerima lain ialah Johan Qariah Tilawah al-Quran Peringkat Antarabangsa 2011, Suraya Abu Hassan; penerima kumpulan pertama Biasiswa Nasional 2010, Nur Izzati Zainal Nazeri; pemenang pingat emas dalam sukan renang Sukan SEA 2011, Katrina Ann Abd Hadi dan usahawan wanita cemerlang, Harlina Hamid.







Dikerumuni Puteri-puteri UMNO untuk bergambar kenangan.


Menteri mana pulak nak sapu ni??

Oleh kerana negara kita mengamalkan sistem demoKerasi, jadi.. ikut suka dia lah nak sokong Parti mana sekalipun..

Cuma jangan jadi macam MCA sudahlah.. bacalah di ( SINI )

Sumber gambar.. tertulis di gambar tu..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

20 comments

comments
rakab
November 30, 2011 at 5:15 PM delete

Fuhhh,..cantiknya Lisa Surihani..!!
lagi cantik bila dia jadi puteri Umno..
baru kali pertama tengok dari dekat.

sempat anak-anak aku bergambar dengan dia..

ASD,...jangan jaelous..

heheheheee..

Reply
avatar
TEORI rahman
November 30, 2011 at 5:17 PM delete

pakatan pun ada artis ternama jugak....BOB LOKMAN !!!

puuuuihh !!

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 5:28 PM delete

tak pakai tudung lagi tu...

Reply
avatar
BOMBO
November 30, 2011 at 5:47 PM delete

teresa kok pun tak pakai tudung jugak..

huhuhu

Reply
avatar
AnakPolis
November 30, 2011 at 6:24 PM delete

lepas ni kita tarik fasha sanda lak join pkr,..biar umporno melopong..

Reply
avatar
Anak kg pertama
November 30, 2011 at 6:48 PM delete

Minat juga ASD kat anak dara nie...

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 7:44 PM delete

golongan artis memang layak duk dalam parti penipu umporno ,

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 9:23 PM delete

la..si lisa dengar nak kahwin dgn yusry tu ke....

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 9:35 PM delete

nak kahwin Yusry....melepas lah pak2 menteri...

Reply
avatar
rakab
November 30, 2011 at 9:43 PM delete

Chiit, anon kat atas ni sibuk gossip hiburan plak !

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 11:46 PM delete

Meleleh air liur ustaz rahim tamby chik ni klu tengok.. sapan klu dpt dkt dia

Reply
avatar
rakab
December 1, 2011 at 1:03 AM delete

kehkehkeh...

non 11.46,

Pak sheikh Anwar pun berhajat jugak....bayaq pun bayaq laa..

heheheheeee...

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 2:44 AM delete

rakab dah2 lah jadi barua umno lembu

Reply
avatar
hajib
December 1, 2011 at 3:44 AM delete

theresa kok mmg patut tak pakai tudung, dia bukan Islam. cik lisa ni? rosmah? lembu fidlot betol la kau ni bombo

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 5:35 AM delete

Kubang najis memang sesuai untuk najis...

- li tong tai

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 11:12 AM delete

Tahniah Lisa, mendekati puteri...tunjukkan kehebatan anda..jgn jd jumud mcm puak2 PAS/PKR...mereka ni jealous..setakat bob je yg masuk PAS, mereka xleh nak cakap pe..hehhe

Reply
avatar
lica surirumah
December 1, 2011 at 11:47 AM delete

tak merasa la nanti si Yusri KRU nak kawin ngan pompuan nie...dah masuk kandang umporno confirm kena sambar dgn buaya2 dlm umporno...

Reply
avatar
Anonymous
December 1, 2011 at 2:27 PM delete

nak habaq mai..

lisa lisa..hang join la dap.hang dok join umngok apa bikin?hang ni buta hati la nak habaq mai.hang tak bersyukoq dapat ayaq free.

Reply
avatar
Anonymous
December 2, 2011 at 4:46 PM delete

artis jenis tak faham halal haram dan menentang Islam memang sesuai masuk dlm kandang lembu umno...
(Anak Perak)

Reply
avatar
Anonymous
December 2, 2011 at 5:05 PM delete

dia masuk parti mana pun itu kehendak dia Pakatan ke atau BN...biaukanlah, yg kamu semua menambahkan dosa wat ape...

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive