Kalah punya pasal.. penyokong Indonesia edit gambar Ong Kim Swee jadi macam ni..



Semalam secara rasminya pasukan Harimau Muda Malaysia yang telah dilatih oleh Ong Kim Swee (gambar atas) telah menundukkan Pasukan Indonesia dalam perlawanan akhir Bola Sepak Sukan SEA 2011 sekaligus meranapkan ego para penyokong Indonesia.


Sebelum perlawanan lagi lagi, telah banyak provokasi yang ditimbulkan oleh penyokong Indonesia hingga menyebabkan pemain Malaysia terpaksa diangkut dengan Barracuda.

Hari ni,lagi sekali penyokong Indonesia menunjukkan rasa tidak hormat pada Malaysia.. atau boleh juga dianggap tidak punya semangat kesukanan..

Oleh kerana tidak dapat menerima hakikat bahawa mereka telah kalah semalam.. Gambar Ong Kim Swee diedit jadi macam kat bawah ni..






Aku jumpa di SINI

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

17 comments

comments
rakab
November 22, 2011 at 9:14 PM delete

takpa Ong Kim Swee adalah kafir dan biarlah dia kena asalkan melayu ok.

Reply
avatar
Anonymous
November 22, 2011 at 9:46 PM delete

bukan satu benda mudah nak terima kekalahan..

Reply
avatar
November 22, 2011 at 10:13 PM delete

Kerana Bolasepak, warga Islam serumpun di Asiia Tenggara saling benci membenci. Siapa yang bertepuk tangan dalam hal ni ?

Reply
avatar
rakab
November 22, 2011 at 11:20 PM delete

anjing kafir pakatan 9.14, menyamar lagi...

hahahahaaaa....dah terdesak pakatan kafir ni..

tau takut ngan aku,..

hahahaaaaa..

Reply
avatar
rakab
November 22, 2011 at 11:26 PM delete

Gejolak perasaan penyokong Indon sama laa dengan penyokong pakatan..

cemas, resah, panik,..terlalu tertekan kerana kehebatan Umno dan harimau muda yang semakin memuncak !!!

hahahahaaaaaa...

Reply
avatar
Had
November 23, 2011 at 1:17 AM delete

Mentaliti murahan timbul lagi [rakab]dengan komen bodohnya. Rasanya rakab tak layak baca blog ini kerana taraf IQnya terlalu rendah. Layaknya diletakkan digolongan anak yang baru mengenal huruf yang suka membaca dan menulis. Menonjolnya level murahan seperti rakab membuatkan orang lebih bersikap tunggu dan lihat.

Reply
avatar
rakab
November 23, 2011 at 9:22 AM delete

menyamar ke tak menyamar ke janji kalau dah nama RAKAB semuanya anjing belaan rosmah kahkahkahkah

Reply
avatar
Anonymous
November 23, 2011 at 9:37 AM delete

rakab (versi pecacai UMNO yahudi) - mmg kami akui kehebatan UMNO dalam

1. Merompak wang rakyat
2. mencetus isu perkauman dan agama
3. kroni didahulukan rakyat terus diperbodohkan
4. mereka fitnah demi kelangsungan politik kotor
5. memanipulasi sistem kehakiman (aku yakin sharizat si lembu tidak akan dikenakan apa2 tindakan)
6. Lagak samseng seakan negara ini bapak dia punya.
7. cium keris ngaku pejuang nasib melayu walhal merekalah paling byk merompak keistimewaan melayu (saham 52 billion mana rakab? nt ko tya kak mah)
8. paling byk gelapkan wang ke luar negara.
9. memperkudakan media yg kebanyakkannya GLC (igt GLC ini adalah hasil wang rakyat) untuk menindas semula rakyat dan pesong drp isu lebih penting.
10. sentiasa menipu untuk menang dalam pilihanraya.

dan tak perlu aku sambung sbb aku rasa kwn2 lain mgkn boleh tmbah.

Reply
avatar
rakab
November 23, 2011 at 1:38 PM delete

hahahahaaaaaaaaa....sukanya hati aku,....hahahahaaaaa

Anjing-anjing pakatan ternyata cukup tertekan dengan peranan aku kat sini !!

maki laa, menyamar laa...aku pedulik apa !!

misi aku BERJAYA !!!

hahahahaaaaa...

Reply
avatar
rakab
November 23, 2011 at 1:43 PM delete

Tok Had,

takkan hang nak puji aku pulak..
aku pro Umno yang sah, hang pulak pakatan harammmm,...tentu ler hang kutuk aku..

aku pedulik apa...
hahaha

Reply
avatar
rakab
November 23, 2011 at 1:46 PM delete

non 9.37,

Itu semua fitnah lama,..hang putaq semula....

reject....

Reply
avatar
Anonymous
November 23, 2011 at 2:40 PM delete

tp umno lah yg akan menguna warga indon pd hari mengundi pru 13.

mmg umngok mcm harimau yg hanya mengaum .. tp gigi tak de. ngongak!

Reply
avatar
Anonymous
November 23, 2011 at 2:54 PM delete

kpd pendokong umporno ketahui lah bahawa pada pru -13 parti umporno akan lenyap dari bumi malaysia kah kah kah kah

Reply
avatar
rakab
November 23, 2011 at 4:39 PM delete

kau jangan mimpi laa nak menang PRU13 nanti,...2008 dah jadi sejarah..
Pengundi dah kembali menyokong BN !!

Lapan PRK yang terakhir dan PRN Sarawak menjadi bukti..

Lagi pun dulu orang marah dengan PakLah serta harga ninyak naik tinggi mendadak !!

sekarang semua tu dah tak ada..

HIDUP BN

Reply
avatar
Anonymous
November 24, 2011 at 2:14 PM delete

Jangan layan si rakab ni...
Kita jd professional je..
rakab tu serupa penyokong Indonesia je yang suka provokasi
Memang die gaya penyokong umno sejati..
hahaha

Reply
avatar
Anonymous
November 30, 2011 at 1:59 PM delete

jgn dok kutuk indonla..sama2 melayu kita pun gaduh pasal politik.. bodoh..mana2 pun sama bn sama pkr pun sama..kita melayu gaduh d.a.p seronok..bodoh2..

Reply
avatar
JAKA
December 3, 2011 at 5:51 PM delete

penyokong2 lembu fidlot macam rakab ni kalau kita jumpa dlm blog, semua sama saja bahasanya dan mentaliti mereka yg sangat rendah seperti tahi lembu fidlot.

ini adalah kerana umno telah merosakkan sel2 otak penyokong mereka dengan mengajarakan zikir liwat liwat liwat sex sex sex lucah lucah lucah.

mereka ini berwirid semua tu sebelum tidor setiap hari.

kerana itu otak mereka sudah tidak ada lagi hujah dan fakta ilmiah. sudah dipenuhi tahi lembu.

itulah hasil perjuangan umno utk org melayu.

UMNO MENGLEMBUKAN ORG MELAYU.

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive