Gambar UNIK Najib.. TG Nik Aziz pun tak boleh buat macam ni beb...



Perkara pertama yang timbul dalam kepala aku bila tengok gambar Najib tu ialah.., apa sebenarnya orang tua tu nak tunjuk dengan ambik wudhuk di kolah masjid?


Nak ambik wudhuk tu lain ceritalah.., tapi kenapa perlu Najib sengaja bagi orang ambil gambar dia dan jadikan ia sebagai satu modal politik?

Untuk pengetahuan korang, gambar ni di sebarkan oleh Bernama dan beberapa blog penyokong UMNO tegar, kononnya Najib ni memang zuhud dan berjiwa besar sebab sanggup ambik wudhuk di kolah Masjid tersebut.

Tapi.., maaf cakaplah yee.. Aku berpendapat, Najib tu 2x5 je dengan Ahmad Maslan..

Kalau dulu penyokong Pakatan kata Ahmad Maslan gila publisiti bila bergambar sambil menoreh getah di PRK Manek Urai.., macam tu lah juga Najib yang nak cari glamour dengan ambik wudhuk di kolah masjid.

So.., kalau macam ni punya gayanya.., memang sesuai lah Najib tu di gelar hipokrit .. Semuanya nak dipolitikkkan sampaikan ambik wudhuk pun boleh di jadikan bahan pameran...

Hebat betul Najib.. macam sesumpah perangainya.. berubah-ubah ikut tempat.. ha..ha..ha..



Kat atas ialah gambar TG Nik Aziz sedang mengambil wudhuk yang dipertikaikan keikhlasannya oleh blog-blog pro UMNO..

Kat bawah gambar masa Najib dirakam di dalam majlis Jambatan Persahabatan yang menghubungkan Bukit Bunga yang terletak di Malaysia dan Ban Buketa di selatan Thailand – artikel berkaitan sila baca di SINI




Artikel dan tajuk diatas adalah hasil karya sebuah blog pro UMNO sekawasan Parlimen dengan aku.. aku copy dan modified supaya sesuai dengan ideologi aku.. he..he..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

38 comments

comments
ISA
October 9, 2011 at 7:00 PM delete

Bro;

Najib hipokrit dengan Najib "Bapak Munafik" tak sama ke...???

hahahaha...

Reply
avatar
Anonymous
October 9, 2011 at 7:08 PM delete

Masuk waktu sembahyang elok la pi sembahyang. Macammana awak tahu Najib suruh orang ramai ambik gambar dia tengah berwuduk. Orang nak ambik takkan nak tegah pulak lebih-lebih lagi tengah wuduk. Tunjuk gambar gelas saja tapi tak tahu apa jenis minuman kan. Gambar pemimpin terdahulu pun ada jugak gambar yang sama . Semua nak guna kesempatan. Apa pun marilah kita semua sembahyang. Itu yang pertama akan disoal kelak.

Reply
avatar
Anonymous
October 9, 2011 at 7:13 PM delete

kalau bapak penipu penipu juga berbuih-buih mulut tu bercakap tu apa tandanya

Reply
avatar
Anonymous
October 9, 2011 at 7:15 PM delete

NIK AZIZ pun apa kurang ... berlakon amil wudhuk di sungai lagi best ..haha

Reply
avatar
Anonymous
October 9, 2011 at 7:23 PM delete

Dibandingkan dengan Nil aziz dan Najib.. lebih hipokrit si najib kerana gambar si najib ambil wudhuk telah dihebahkan dalam berita harian dan utusex malaysia! Nik aziz yang kerap bersikap rendah diri (ketika makan, berwudhuk dan sebagainya) tidaklah dihebahkan diseluruh Malaysia.. Satu perkara yang amat jelas siapa yang hipokrit adalah cara hidup dan harta benda mereka berdua.. sapa lebih 'hebat' dalam menjaga harta rakyat dan menjaga harta diri masing2!!? heee..

Pencacai UMNGOK kena jawab ni..

Reply
avatar
rakab
October 9, 2011 at 7:33 PM delete

Kalau dah berada dalam masjid pada waktu sembahyang, tentulah berwuduk di kolah!

Najib tu perdana menteri!..mana pergi pun wartawan dok ikut. Takkan dia nak marah pulak!!
itu hak media...

Dalam majlis-majlis rasmi, minuman juice buah-buahan yang halal, di hidangkan dalam gelas seperti itu adalah perkara biasa.

ini adalah taktik memburukkan pemimpin yang dah lapuk..low class!

Reply
avatar
Anonymous
October 9, 2011 at 7:44 PM delete

Belum mandi wajib macamana nak berwudhu...
Macam kenal je mat tu....
oh...tahu tahu ...
rupanya mat kaki memburit...
kah...kah...kah...

Reply
avatar
Anonymous
October 9, 2011 at 7:44 PM delete

Selepas beberapa jam menolak pelaksanaan hukum hudud tiba-tiba mengunakan petikan dari al-quran semasa pembentangan bugjet 2012.

Memang hipokrit besar

Reply
avatar
Anonymous
October 9, 2011 at 7:45 PM delete

konon ambik air sembahyang nak jumpa tuhan,yang duk lulus lesen judi tiap2 minggu camne cite?

Reply
avatar
Anonymous
October 9, 2011 at 7:53 PM delete

bg aku ini lah pertama kali najib ambil wuduk mengunakan air kolah sbb tu wartawan ambil gambar dia.

sepanjang aku tahu lah dr rumah vvip mcm dia dah ambil wuduk sb kereta dia pun parking kat tempat yg khas. Laluan karpet merah. jarang ada karpet merah dr kolah ke ruang mesjid.

belum pernah aku nampak MB aku yg asal org kampung ambil solat kat kolah lepas jd MB.

unik nya gambar najib ini ialah dia sorg je mcm tahu gambar dia nak di ambil dan diperhati kan je oleh org sekeliling dia. dan seluar dia pulak tak dilipat dimana kebiasannya org ambil wuduk melipat kan seluar ke atas.

layak di calun award pelakun terbaik.

Reply
avatar
October 9, 2011 at 7:58 PM delete

Aq rasa blog ni ditulis oleh org yg bodoh dan sntiasa cari ksalahan org lain ntk dkutuklah.. kalau kau fikir scara normal pon, najib tu PM Malaysia. jadi bila dia nk buat apa pun smua akan jadi tumpuan. Kalau kau amek airsmyang sape plak la nk amek gamba kau. nik aziz punya gambar brwuduk kat sungai tu apabenda plak. napa kau xprsoalakn knape die xamek kat paip atau kolah je. ko xrase plak nik aziz tu cari populariti lebih. ksimpulannya ko patut diam jela. najib xpolitikkan pon gamba die amek wuduk. kau je yg lelebih. xkn dia nk halau cmraman smua yg ikot PM.. xkn la nk solat xamek wuduk dlu.. bodo la blog pncacai husam musa nih.. sedap kau ke china pas dpt 2 juta kan

Reply
avatar
Anonymous
October 9, 2011 at 8:42 PM delete

woit haziq,

tak perlu nak takzirah...
buat je ulasan....
woit lancau blog ini bukan utk hang sorang....
masih ramai lagi yg singgah kat blog ni....

teruskan sokong pm hang yg kaki memburit tu...
termakan nasi kankang ke barua ni?
kah...kah...kah...

Reply
avatar
October 9, 2011 at 9:22 PM delete

Mereka buat benda baik, terpulang kepada persepsi masing2...tetapi mulia kah kaki maki di sini daripada nik aiz dan najib.

Reply
avatar
October 9, 2011 at 11:03 PM delete

Woit Haziq..

Hang tak faham ka apa yang aku tulis diakhir entry tu?

Ayat ni.."Artikel dan tajuk diatas adalah hasil karya sebuah blog pro UMNO sekawasan Parlimen dengan aku.. aku copy dan modified supaya sesuai dengan ideologi aku.. he..he.."

Siapa yang mula? kalau bukan pencacai UMNO!!

Reply
avatar
Anak kg pertama
October 10, 2011 at 12:56 AM delete

ASD pun kepo...biar pi blog UMNO nak buat camtu...yg kau dengki kenapa? dan copy paste pulak..mungkin sebab tiada photo DSAI tengah ambil wuduk ke?

P/S: Ada juga gambar Najib dan bini dia buat tawaf di Makkah..tertunggu juga photo DSAI dan bini dia buat tawaf di Makkah.

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 7:09 AM delete

kenapa org lain x amek wuduk gak klu bukan time solat knp mesti pm dahlu br org lain ambil x boleh sama2 ke, gambo MB Kelantan rasanya bukan time solat tp wuduk sunat mengekalkan wuduk sbb tu yg lain tak ikut sama, sipa keliling cameramnan,tahniah pm basah lencun la seluar mahal aku tu...

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 9:05 AM delete

Persamaan hanyalah kedua2nya sedang ambil wuduk. Niat masing-masing hanya Allah yang tahu. Tp klu suruh Jibbie senaraikan berapa jenis air aku rasa mau tercungap2. Nak suruh dia baca doa lepas wuduk aku rasa mau dia mintak PA di cari buku doa dlu. Nk jd imam? jauh sekali beb. Itu perbezaannya.

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 9:06 AM delete

woi anak haram kg pertama yg ko dok kepoh kat blog asd ni apsal? ni blog dia, biarlah dia nk kepoh pun...barua punya anjing rosmah

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 9:30 AM delete

Ini ke yang orang2 terdahulu nak tunjukkan pada generasi akan datang? Berpuak-puak dalam parti politik sehingga perpaduan atas dasar Islam tiada. Kesal atas perkara tersebut sehingga soal di dalam masjid dan surau perlu mengikut parti politik sehingga ada yg bermasam muka. Saya sebagai generasi muda perlukan contoh yang baik. (Text ini juga dihantar kepada blog parti lawan anda)

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 10:23 AM delete

akp bangang! akp bangang! akp bangang!

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 11:33 AM delete

cara berpolitik macam ni dah lapuk la! ni lah cara politik pembangkang kelas ketiga!!

Reply
avatar
October 10, 2011 at 11:54 AM delete

kah kah kah .... mati pon aku tak undi BN/UMNO nie

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 12:35 PM delete

cara najib yg dah lapuk. Dia nak menunjukkan nunjuk je sempena menyambut paluan gendang praya yg sudah bergema..

g mekah.. sampai g kolah..

spt mana dia bagi 'one-off' payment kpd isi rumah dan bekas anggota... mcm tu lah yg 'action' dia buat dlm hal hal begini.

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 12:40 PM delete

knape nik aziz ambil wuduk kat sungai tak jd kepoh?

knape najib ambil wuduk kat kolah boleh jd kepoh?

kau bygkan wajah nik aziz..
kau bygkan wajah najib...

kalau nik aziz 3 kali tak dtg solat maghrib kat surau/mesjid yg berhampiran dia .. apa org kata?

kalau najib tak datang 3 kali magrhib kat surau/mesjid yg berhampiran dia, ada org kata?

tu sb bila dia ambil wuduk di kolah jadi satu kelainan tp pada nik aziz dan anwar tu perkara biasa.

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 12:42 PM delete

aku tertunggu tunggu bila pulak najib nak ikut qiamulail?

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 1:13 PM delete

ASD'

bukan ker sesumpah tu gelaran yg sesuai utk bang nuar kamu tue

hahahaha

Reply
avatar
Anonymous
October 10, 2011 at 3:08 PM delete

mcm ni ye bila org kuat sgt berpolitik n taksub dgn pemimpin....ape2 hal aku hanya berpandu pada alquran dan hadist, mcm TG Nik Aziz mengguna pakai 2 benda ni...so fikir2kan lah yg cerdik pandai

Reply
avatar
October 11, 2011 at 2:01 PM delete

pelik la tgk paras air dlm kolam tuh... paras air dlam kolam 1 1/2 batu marmar, kepala paip di level 3 marmar... maksudnya paras air di bawah paras kepala paip... ader air ker yg bley kluar... kah..kah..kah...

Reply
avatar
Anonymous
October 12, 2011 at 11:33 AM delete

bila tengok gambar Najib ambik wudhuk kat kolah yang cetek airnya dah sah xkluar air kat paip tu..cube tengok gambar tu betul2 cuma lakonan semata...

Reply
avatar
Anonymous
October 14, 2011 at 1:28 AM delete

nik aziz amek wuduk kat sungai sebab air paip keruh....eh? ye ke?

Reply
avatar
penternak_lipan
October 14, 2011 at 10:08 AM delete

yg paling maksum dan tawadduk ketika berwudhuk diantara TGNA dgn D.S najib amik wudhuk adalah.
d.s NAJIB yg paling tawadduk dan maksum sbb tu bil air rumah dia leh cecah rm30k sebulan.jadi jawapan kepada soalan perbelanjaan najib guna air.sudah terjawap di dalam artikel ini.wehehehehe

Reply
avatar
anak melayu
October 16, 2011 at 2:16 AM delete

biasalah bila jadi org glamour... pegi sana-sini dapat liputan ... mungkin masa tu najib ada majlis,sebab tu reporter bila ada peluang terus tangkap gambar ... ala, straight to the point la, isu nik aziz ambil wuduk di sungai & najib ambil wujud ni kira perkara biasalah... dua2 x salah, sebab bila orang kenal memang akan ada perhatian lebih dari media ... isu kecik ja nie ...

Reply
avatar
Anonymous
October 21, 2011 at 1:02 PM delete

JAUH BEZA CARA NAJIB NGAN TUAN GURU NIK AZIZ MCM LANGIT DENGAN BUMI..saya sungguh terharu lihat tuan guru ..huwawaawawawawa...sediihhh

Reply
avatar
Anonymous
October 29, 2011 at 4:22 PM delete

Orang buta mata dan buta hati saja ta nampak pembohongan Najib. TENGOK LEVEL AIR.Mana ada air untuk ambil wudud? Na temberang agak2 dah. Rakyat ta buta

Reply
avatar
Anonymous
October 29, 2011 at 4:25 PM delete

TENGOK BAIK2 MANA ADA AIR DALAM KOLAM???? Masuk waktu sembahyang elok la pi sembahyang. Macammana awak tahu Najib suruh orang ramai ambik gambar dia tengah berwuduk. Orang nak ambik takkan nak tegah pulak lebih-lebih lagi tengah wuduk. Tunjuk gambar gelas saja tapi tak tahu apa jenis minuman kan. Gambar pemimpin terdahulu pun ada jugak gambar yang sama . Semua nak guna kesempatan. Apa pun marilah kita semua sembahyang. Itu yang pertama akan disoal kelak.

Reply
avatar
Anonymous
November 1, 2011 at 2:16 AM delete

Riaknye... Orng bawahn Umno gak yg brjaya d banggangkan

Reply
avatar
Anonymous
November 1, 2011 at 2:18 AM delete

Riaknye...
Orng bawahan Umno gak yg brjaya d banggangkan

Reply
avatar
Anonymous
March 15, 2012 at 6:40 AM delete

tak pyhla k0rg d0k seb0k jga tpi kain org len,dr k0rg ska d0k wt cm tu,bgus g k0rg dkatkan dri dgan allah s.w.t..

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive