PANAS!! Video Seks Anwar Ibrahim durasi 16min dah tersebar ...



Kalau menurut apa yang dikatakan oleh Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar ini Video Seks Versi Baru yang sekali lagi dikaitkan dengan Anwar mempunyai durasi 16 minit 16 saat telah disiarkan dan tersebar dalam beberapa laman blog termasuk PapaGomo pada hari Selasa.


Video Seks versi mana pulak ni?

Setahu aku kalau video terbaru yang disiarkan oleh PapaGomo yang bertajuk ‘Bapak Anwar diAmpang Apartment hanya mempunyai durasi 3 minit 48 saat sahaja.

Tak jumpa pulak aku Video Seks versi baru yang dimaksudkan oleh Ketua Polis Negara walaupun beberapa blog pro UMNO aku redah..

Kalau korang jumpa.. sila tinggalkan link blog yang menyiarkan Video tersebut dalam ruangan komen ya..

Aku tak tahu bagaimana seorang Ketua Polis Negara boleh mengeluarkan kenyataan yang sangat tidak tepat itu sekaligus membuktikan kepada kita bahawa beliau tidak tahu apa yang dicakapkannya itu..

Atau mungkin juga ini satu promosi untuk Video Seks terbaru tu kot??


Video Seks Versi Baru: Polis Akan Buka Kertas Siasatan
Oleh IWAN-SHU ASWAD SHUAIB

KUALA LUMPUR: Pihak polis akan membuka kertas siasatan baru berhubung klip video seks yang dikaitkan dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim di mana telah dimuatnaik pada Selasa di beberapa laman blog termasukpapagomo.com.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar bagaimanapun berkata, ia hanya akan dibuat sekiranya terdapat laporan polis mengenai perkara itu.

"Kita perlu meneliti rakaman itu sebelum membuat siasatan baru.

"Prosedur siasatan yang sama akan dilakukan seperti kes (video seks dikaitkan dengan Anwar) sebelum ini bagi proses pendakwaan," katanya pada sidang media selepas Majlis Ulang Tahun Facebook PDRM dan Pelancaran Twitter PDRM di sini, Rabu.

Beberapa laman blog termasuk papagomo.com pada Selasa menyiarkan klip video berdurasi 16 minit 16 saat yang memaparkan adegan seks seorang lelaki yang didakwa mirip Anwar bersama wanita Cina.

Klip video tersebut dengan jelas menunjukkan aksi seks kedua-dua individu terbabit tanpa sebarang tapisan.

Sementara itu, Ismail berkata, setakat ini peminat Facebook rasmi PDRM mencecah seramai 85,000 orang.

"Facebook rasmi PDRM yang dilancarkan pada 21 September 2010 merupakan sebagai satu aktiviti kemasyarakatan PDRM.

"Melalui alam siber, Facebook PDRM juga bertindak sebagai wadah merapatkan jurang komunikasi dan mengikis persepsi negatif terhadap PDRM," katanya.

Mengenai Twitter PDRM, Ismail berkata, ia merupakan antara platform media sosial yang digunakan untuk menyalurkan maklumat dan hebahan terus kepada masyarakat dengan cepat, tepat dan ringkas.

"Twitter PDRM juga akan menjadi medium untuk mengetengahkan berita semasa PDRM seperti kejayaan tangkapan, program bersama masyarakat serta kenyataan atau siaran media oleh pucuk pimpinan.

"Ini termasuk hebahan umum seperti aktiviti PDRM yang akan dan sedang dijalankan serta laporan kesesakan lalu lintas secara harian terutama pada waktu puncak di laluan-laluan utama seluruh Malaysia," katanya.


mStar Online

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

18 comments

comments
Anonymous
September 21, 2011 at 9:20 PM delete

IGP ni lembu najib, sekarang ni dah di jangkiti penyakit lembu gila..pasal tu dok meroyan siang malam pasal seks.

Reply
avatar
BOMBO
September 21, 2011 at 10:03 PM delete

Umnoberok spesis Pemuja Juboq,parti yg kotor sekotor najiss,mcmmana mohon amalan nak di redda Allah,umnoberok dah busuk hingga keUsus....so jgn pangkah Dacing lagi kita pangkah bulan purnama supaya terang menyinari semesta 1malasia..

Reply
avatar
Anonymous
September 21, 2011 at 10:07 PM delete

biasalah blog pencacai omno memang selalu dapat promosi tanpa etika sebegitu...

Reply
avatar
September 21, 2011 at 10:35 PM delete

Selama 54 tahun diperintah UMNO, belum pernah ada sesiapa anggota polis yang layak menjawat jawatan KPN. Ini disebabkan semua polis yang pernah mengepalai PDRM terdiri dari orang2 tertentu yang dipilih oleh UMNO dan UMNO sahaja. Kerana itu maka tidak hairanlah apabila 'polis2 pilihan' itu diberi tanggungjawab menjawat jawatan KPN, semuanya telah gagal menunjukkan prestasi seorang yang bergelar KPN, kesemuanya sangkut di tahap yang lebih rendah setakat Ketua Polis UMNO sahaja. Semakin tidak hairan kenapa mereka2 itu lebih berminat untuk jadi Ketua Polis UMNO ialah kerana ganjaran pencen Ketua Polis UMNO jauh lebih besar dari KPN! Bila dalam polis ada polis, motto Polis UMNO ialah - Hidup polis kerana UMNO, hidup UMNO kerana polis!

Reply
avatar
September 21, 2011 at 10:45 PM delete

Apa ni polis ???? Banyak sangat kes anuar nak kena ni . Kasi chance lah kat anwar jijak kaki kat mekah . Nak sumbat kat penjara pun biarlah dia bertaubat dulu . kalau dah bergelar HAJI ANUAR IBRAHIM tu sumbatlah .

Reply
avatar
September 21, 2011 at 10:59 PM delete

pPAS,

Kita semua bersyukur kalau kau jadi Jeneral Inspektor Polis (inggerisnya IGP) kerana kau memang JIP yang mulia hati, kau lebih rela sumbat ANUAR Ibrahim dan melepaskan ANWAR Ibrahim. Syabas JIP!

Reply
avatar
September 21, 2011 at 11:12 PM delete

dahla ko pencacai...tgu plak nasib2 pemimpin ko nnti..skrg bleh nk sorok sgala kelakuan x senonoh korg,pastue nk buruk2kn nama org lain lak...sdgnkan pemimpin2 yg ko sanjung lg penuh ngan sgala kejahatan...tggulah klu terlepas kt dunia pn,jgn ingat diakhirat akan terlepas...

pencacai yg ko tau sex,sex,sex...mmg kaki sex jer dlm kpala otak korg..nk tuduh org x bermoral..ceh cerminla diri tue skit...xpela watla ape korg punye ske,doa org yg dizalimi xde hijab dgn Allah...jgn smpai Allah tunjukkn dan tbalikkan sgala kelakuan yg x bermoral tue kpd keluarga ko sendiri nnti..sume tue mustahil wahai pencacai2 british oii...kamu merancang,Allah juga merancang,tp ingat perancangan Allah adalah lebih baik dari sgala perancangan!!!

Reply
avatar
Anak kg pertama
September 22, 2011 at 1:02 AM delete

MC Shaharul..

Akp tertarik ayat komen yg last tu..

"kamu merancang,Allah juga merancang,tp ingat perancangan Allah adalah lebih baik dari sgala perancangan!!!"

Dan terus teringat 16 September 2008..."Menuju ke Putrajaya.."

Reply
avatar
Anonymous
September 22, 2011 at 7:05 AM delete

Something wrong.. cuba siasat Tan Sri Ismail Omar ni. Dh berapa kaya dia ni skrg hasil kerjasma dgn parti Umno. Bekas KPN dulu semua dh kaya-raya. Sekor ni pn nmpak gayany begitulah jugak.

Tak edit ke gmbar pegang pistol ke.. pisau ke..

Reply
avatar
Anonymous
September 22, 2011 at 9:25 AM delete

umno ni syaitan...bila dah terlepas ramadhan maka menganas lah dia. IGP ni budak suruhan umno, tapi kali dia berkokok lebih dulu dari tuan dia. sat lagi hishamudin aww akan jeling kat dia...alamat pencen awal lah hang ismail oooi.

Reply
avatar
bik mama
September 22, 2011 at 9:53 AM delete

AKP,
Mama tertarik ayat komen yg last tu..
"Dan terus teringat 16 September 2008..."
Kalau Allah beri kuasa memerintah pada PR 16 september 2008 dulu tentu sampai skrg mama sokong BN sbb xsempat nak tengok kekejaman BN.. Alhamdulillah, skrg makin ramai penyokong BN mcm mama dulu dah beralih ke PR sbb dah nampak apa yg dilakukan pemimpin kita... awak je yg masih buta (mungkin mata ditutup dgn wang).

Reply
avatar
Anonymous
September 22, 2011 at 12:13 PM delete

bik mama
mata akp bukan lagi ditutup dengan wang, malah tahi lembu sebab dia selalu sgt dengar bullshit najib.

Reply
avatar
September 22, 2011 at 12:33 PM delete

Anwar dah pernah pegi mekah ker belum ??

Anwar dah bat haji ker ??

Anwar pernah pegi umrah tak ??

Reply
avatar
Anonymous
September 22, 2011 at 3:49 PM delete

kalau kita buat haji atau amal ibadat kerana Allah swt tak payah nak tunjuk2 .... ...... sekarang niiiii trend orang pi Mekah hanya sekadar nak melancong......tu sebab ramai yg naik haji balik ke tanahair sendiri perangai tak berubah2...... dapt haji melancong aje.....le.... itu yg tak sudah2 memfitnah org

Reply
avatar
September 22, 2011 at 5:46 PM delete

terimakasih anon 3.49 kerana beri jawapan yang ikhlas .

Anwar tak pegi haji pasal tak nak menunjuk nunjuk dan tak nak dicop pegi melancong .

Anwar pegi melancong dan menunjuk nunjuk kat seminar pluralisma anjuran komuniti kristian jerman di Munich.

Reply
avatar
Anonymous
September 22, 2011 at 10:15 PM delete

anwar pernah pegi umrah dah diberi layanan karpet merah oleh raja saudi selepas rawatan di german.

selepas itu puak puak umnot bising dan buat bantahan ..


bagi ppas org yg cukup rm je dah layak pegi haji sdgkan org yg nak pegi mesti lah kuat dan bersedia dlm segi kebatinan .. krn itu lah org yg rm byk hny pegi melancung je ..

Reply
avatar
Anonymous
September 22, 2011 at 10:16 PM delete

ppas dah pegi umarah ke

ppas dah pegi haji ke..

Reply
avatar
Anak kg pertama
September 22, 2011 at 11:43 PM delete

Anon 10.55pm

Bila DSAI pergi Mekah..ada mana2 blog dak? ada gambar dak?..

Memang tak perlu heboh...bila buat kebaikan..tapi beri RM100 setahun satu dunia bagitau..awatnye?

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive