PANAS!! Chegu Bard kata dia tahu milik siapa DNA ketiga itu..

Semalam ketika membaca satu laporang dari TV Selangor tentang perbicaraan tuduhan liwat yang sedang berjalan di Mahkamah sekarang ini, timbul satu pertanyaan tentang DNA yang ditemui dalam rectum Saiful.

Kerana berdasarkan laporan Seah dan Nor Aidora, DNA pada rektum atas Saiful menunjukkan terdapat tiga profil iaitu pra-dominan "lelaki Y" dan pra-dominan Saiful.


DNA "lelaki Y" dikatakan sebagai DNA Anwar oleh pencacai UMNO manakala DNA kedua pula ialah DNA Saiful.. DNA ketiga pula milik siapa?

Sebahagian berita..

Ram yang menyoal Konsultan Molekular Genetesis itu sebentar tadi memberi tumpuan terhadap sampel DNA yang diambil di bahagian rektum atas Saiful dan DNA yang diperolehi daripada tuala muka 'Good Morning' ketika Anwar ditahan semalaman di lokap Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Kuala Lumpur.

Berdasarkan laporan Seah dan Nor Aidora, DNA pada rektum atas Saiful menunjukkan terdapat tiga profil iaitu pra-dominan "lelaki Y" dan pra-dominan Saiful.

Manakala profil terakhir yang diperolehi daripada rektum bawah Saiful menunjukkan bacaan tidak meyakinkan.

Justeru pakar dari Australia itu mendakwa Seah dan Nor Aidora telah diabaikan penemuan yang mencadangkan kehadiran sampel DNA ketiga pada ujian tersebut.

Nor Aidora sebelum ini memberi keterangan kepada mahkamah bahawa DNA "lelaki Y" adalah sepadan dengan profil DNA yang ditemui pada tuala muka tersebut.

"Kedua-dua mereka (Seah dan Nor Aidora) tidak menawarkan apa-apa penjelasan tentang mengapa ujian lanjut tidak dilakukan. Bukti itu tidak memberitahu kita ia datang dari sperma atau air liur," ujar Brian lagi.


Milik siapakah DNA ketiga itu.. mengapakah ianya dikatakan tidak menunjukkan bacaan yang menyakinkan.. sedangkan mereka begitu yakin dengan DNA ‘Lelaki Y’ dan juga DNA Saiful..

Adakah ianya milik VVIP UMNO? maka ia perlu dikatakan tidak menyakinkan... Aku tak tahu… sebab itu aku tertanya-tanya..

Orang kata Chegu Bard dan Edyes tahu milik siapa DNA ketiga itu.. cuba korang lihat di blog Edyes di SINI

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

15 comments

comments
September 21, 2011 at 12:13 AM delete

Orang yang paling tahu bahawa suatu fitnah itu adalah fitnah adalah pembuat fitnah itu sendiri.

Reply
avatar
Anak kg pertama
September 21, 2011 at 12:58 AM delete

Dua org lagi pakar DNA akan keluar..ia ialah Cikgu Bard dan Edyes sebab yg import dah nak kantoi.....hangpa tunggu mahkamah jemput le dulu...jangan dok jaja dan ceramah2 pulak..sebab hakim liwat ii tak ada turun ceramah hangpa....kuah..kuah..kuah..(gelak itik nila)

Reply
avatar
September 21, 2011 at 1:06 AM delete

AKP,

Kau dah jadi itik nila pulak ke? Terima ajelah qada dan kadar Allah SWT.

Reply
avatar
Anonymous
September 21, 2011 at 1:48 AM delete

AKP lg bangang kerbau..AKP lg bangang kerbau

Reply
avatar
Anonymous
September 21, 2011 at 1:49 AM delete

salam tuan..percayalah kemudaratan dan kebahgian tuan xda kena mengena dgn tokoh2 kerajaan atau pembangkang yg tuan gembar gemburkan..allah taala jualah yg berkuasa atas TIAP2 sesuatu..HANYASANYA ALLAH TAALA..salam n walahuaklam tuan..

Reply
avatar
Anonymous
September 21, 2011 at 8:17 AM delete

hahaha klu akp jadi itik nila FMZam ttp jd tn hAkim gonjol

Reply
avatar
Anonymous
September 21, 2011 at 8:19 AM delete

Buat hukum Allah tiada cerita merepek dalam makamah kafir ini.kome tak mengata aku,aku tak mengata kome.

Reply
avatar
Anonymous
September 21, 2011 at 8:20 AM delete

klu chegu bardngang tau dna ke3 milik siapa ada kemungkinan chegu bardngang setuju dnaY milik jejaka idaman dia tu hehehe

Reply
avatar
Anonymous
September 21, 2011 at 1:18 PM delete

Banyak pulak badut-badut AKP aka UMPorno berhujah.. tapi bangang hujahnya.. apa2 ajelah AKP, PenganutPas dan macai UMPORNO.. semua tahu hujah hang bangang!

Reply
avatar
rakab
September 21, 2011 at 2:47 PM delete

Kalau pakar dna tempatan tak boleh pakai, hakim tak boleh pakai polis tak boleh pakai.....nampaknya chegubard lagi tak boleh pakai...!!

kehkehkeh...

Reply
avatar
Anonymous
September 21, 2011 at 3:36 PM delete

rakab
pakar dna tempatan asalnya bijak sampai dpt phd, tapi bila kelabu mata nampak duit najib hulur...depa sudah jadi bodoh memegang watak pecacai suruhan.
Dr Seah @ sial dlm statement dia kata lab dia menepati standard, bila suruh tunjuk cert ISO17025 dia kata taka ada. pendakwa pun tak boleh pakai Yusoff kata dr sial refer kat ISO9000.
kah..kah..kah.., oooi umno! budak lab assistant pun tahu kalau bercakap pasal Lab standard kena ikut ISO17025, takan dr sial tu tak tahu kot. Kalau tak ada ISO17025 semua kerja di lab tu hanya laku utk najib saja bukan standarad antarabangsa...jadi tak boleh diguna di mahkamah!
Toya punya rakab!

Reply
avatar
rakab
September 21, 2011 at 6:18 PM delete

non 3.36,

tak boleh ler kau tengok nama aku nih terpampang!....kau nak maaaghrah aje!!

kuat betul saka kau nih!
kehkehkeh...

Reply
avatar
Anonymous
September 21, 2011 at 9:18 PM delete

toya punya rakab! toya punya rakab! pi lah peluk bini gedebok hang tu...jangan dok sibuk disini.

Reply
avatar
September 21, 2011 at 10:36 PM delete

ISO ker ISA ker . Mc D kangaroo dah tak leh sanggah dah . Air mani anwar dalam rektum saiful . Masuk penjaralah orang tua gila seks tu.

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive