'Miss Bikini' di Pulau Pangkor?

Hebatnya Perak dibawah pentadbiran Zamry sekarang ya..



Iklan diatas telah disiarkan oleh The Star beberapa hari yang lepas, bayangkan jika pertandingan 'Miss Bikini' tersebut diadakan di Pulau Pinang atau Kedah ataupun Selangor lebih hebat lagi jika ianya diadakan di Kelantan..


Pasti riuh rendah media tunggangan UMNO dan blogger UMNO memainkan isu ini hingga tidak cukup pages dan blog untuk mengutarakan isu ini.. tapi ianya diadakan di Perak negeri yang dinaungi oleh UMNO maka sunyi sepi sajalah..

Bagaimanapun bukan semua Blogger UMNO setuju dengan pertandingan 'Miss Bikini World Award 2011' ini.. ada juga yang masih boleh berfikir dengan rasional.. Tahniah..

Bacalah apa yang ditulisnya dibawah..

ZAMBRY KADIR, KAU DAH BOSAN JADI MENTERI BESAR PERAK, EK?

Kita tolak ke tepi politik Perak, tendang terajang antara para pembesar dan budaya menggunakan kuasa untuk menjatuhkan lawan dalam kumpulan sendiri. Kita tolak ke tepi peranan yang dimainkan oleh segala macam Setiausaha atau pembantu politik mahupun peranan pelbagai Yayasan. Ketepikan sahaja PERANAN Razman Hakimi dan Anuar Reform yang turut serta dalam 'perebutan' di Perak SELAIN MEMERHATIKAN LABA BESAR UNTUK DIRAMPAS DAN DIREBUT.

Perhatikan PERADUAN tersebut!

Siapa sebenarnya yang dijadikan sasaran?

Memang benar Pangkor adalah DUN yang diwakili oleh Zambry Abdul Kadir, tetapi siapa pula Exco Pelancongan Perak?

Takkan cerita Altantuya yang nak 'bunuh' Anwar dan Najib secara serentak dan pada masa yang sama menyelamatkan Abdullah Badawi, berlaku pula di Perak dalam bentuk Peraduan Bikini Pantai?

Masakan Pelancongan Perak terlalu terdesak sehingga perlu mengadakan pertandingan tiga suku bogel di pantai Pangkor? Takkanlah pelancongan Perak sangat bergantung kepada BUAH DADA dan TEMBANNYA TUNDUN bagi menarik kedatangan lebih ramai pelancong ke Pulau Pangkor, sedangkan tanpa elemen-elemen buah dada dan tundun pun, Pangkor memang telah lama menjadi destinasi pelancongan?

Produk pelancongan Perak sebenarnya ada pelbagai yang boleh dimajukan. Perak mempunyai aset pelancongan yang jauh lebih besar berbanding Melaka walaupun mungkin kurang berbanding Kedah yang turut menerima nasib yang sama, iaitu SENTIASA DIABAIKAN!

Tapi tak tahulah kalau Zambry sudah mulai bosan menjadi Menteri Besar Perak dan berharap pertandingan tersebut akan mempercepatkan dia untuk bersara sebagai Menteri Besar Perak. Kita di luar ini sekadar boleh pandang dan buat persepsi sahajalah, sedangkan Zambry mempunyai pegawai-pegawai yang berotak brilliant yang sangat sukar dicari di mana-mana bahagian dunia ini.

The Flying Kick

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

6 comments

comments
September 20, 2011 at 1:19 PM delete

Hahahahaha.....begitulah Zambry bergelak besar sepertimana gambar gelak si Zambry yang kita lihat dalam blog dan kita akan sentiasa ingat gambar tu. Sekarang kita nampak gambar Zambry dah tumbuh tanduk di dahi bila dia buat pesta untuk syaitan tapi yang jadi penganjurnya ialah seorang Islam jugak......hahahahaha!

Reply
avatar
Anonymous
September 20, 2011 at 1:31 PM delete

Apa nak hairankan....! UMPORNO memang gemarkan adegan dan pertunjukan "OBSCENE"... SYABAS..!! IMPORNO..!!

Reply
avatar
Profoto
September 20, 2011 at 3:53 PM delete

Full Moon Beach Party
Pangkor Island Beach Resort kali ke 2

Sun,July 05,2009-00:00:00pm To Sun,July 05,2009-00:00:00pm

program dwi tahunan pangkor ...

Reply
avatar
rakab
September 20, 2011 at 6:16 PM delete

Wakil rakyat DAP ,..nga dan ngeh yang punya kerja tuh.

Nak bawak chinadoll ke perak pulak..

Reply
avatar
Anonymous
September 20, 2011 at 9:13 PM delete

OOOO..ini rupanya keja Zamby x sedaq diri..Cilanat sungguh..dlu dah elok perak dok bawah PR..hangpa amik alih kuasa cara bangsat...ciss..ini kah kerajaan islam yg dok dibanggakan oleh rakab dan penganutPas??..ehh mana depa?? awat diam???? si rakab dok tolak DAP Plak dah....bangsa dia dok buat "najis"..nak suh bangsa len cuci..deeeeyyyyyy......

Reply
avatar
rakab
September 20, 2011 at 11:22 PM delete

dik non 9.13,

kehkehkeh..ayat kau tang cuci najis tuh , sama bunyinya dengan ayat GAP.
Selalu ke kau tinjau blog dia ?!.

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive