Malaysian Boy The Video

Petang tadi ketika memandu pulang ke rumah dari office aku terdengar DJ Radio Sinar mengatakan ada imej misteri yang telah secara tidak sengaja dirakam dalam Video clip Malaysian Boy ini... aku tengok tapi tak nampak pun.. cuba korang tengok, mana tahu korang boleh nampak..



Kalau tak nampak kita anggaplah sebagai promosi...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

11 comments

comments
September 16, 2011 at 1:28 AM delete

ni mesti video yg dlm blogserius tu.

Reply
avatar
Anonymous
September 16, 2011 at 2:51 AM delete

tak nampak pon?

http://harapan-terbaru.blogspot.com/2011/09/misteri-peguam-anwar.html

Reply
avatar
September 16, 2011 at 5:48 AM delete

cer tgk kat time 0:43 saat..pausekan klu boleh..insya-allah akn jmpe xsmpi pon sprh bdn org tp berpakaian putih..xtahulah betol ke x...

Reply
avatar
September 16, 2011 at 5:51 AM delete

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/apek/malaysianboyberhantu.jpg

Reply
avatar
SlayTheZionistDevils
September 16, 2011 at 7:45 AM delete

Apa yang aku nampak adalah simbol seakan-akan lambang FREEMASON pada mural (lukisan dinding) di belakang para artis. Aku tak tahu sama ada disengajakan atau tidak. Pada akhir zaman ini, kita sebagai umat Islam kena berhati-hati tentang perkara ini sebab jangan sampai kita terperangkap dalam kawalan minda oleh ejen-ejen Dajjal laknatullah. Kawalan minda melalui media adalah satu senajata ampuh untuk melemahkan pegangan kita so berhati-hati lah.

Reply
avatar
September 16, 2011 at 9:30 AM delete

Sehingga semalam, sekurang2nya ada 3 perkara ajaib telah berlaku:

1) Ibrahim Perkasa melakukan satu perkara yang betul dalam seumur hidupnya dengan mengakui negara ini telah terjajah selama 400 tahun.
2) Najib mengumumkan ISA dan beberapa undang2 yang opresif akan dimansuhkan DAN akan diganti dengan undang2 baru.
3) Video Malaysian Boy yang lulus tayangannya yang mengandungi rakaman objek berwarna kuning dipikul dan diarak orang.

Sedikit kebaikan dari kejahatan yang besar seperti hujan sehari dalam panas setahun.

Reply
avatar
Anonymous
September 16, 2011 at 11:48 AM delete

Hantu pun terkinja-kinja sama.kena tanya sama datuk T, image tu real ke tidak.

Reply
avatar
Anonymous
September 17, 2011 at 3:16 AM delete

Cuba perhatikan dari 0.30 hingga ke 0.33. Ada orang melintas tu kot

Reply
avatar
Anonymous
September 19, 2011 at 8:34 AM delete

Anon 11:48 AM

yg real adalah nuar hahaha

Reply
avatar
Anonymous
September 19, 2011 at 8:36 AM delete

FMZam

perkara ajaib yg berlaku terhadap kamu ialah kamu kini seorang hakim paling hebat dalam menilai org hahah

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive