EKSKLUSIF! - Rakaman CCTV Berwarna Dato Seri Anwar Ibrahim Di Ampang Apartment



Aksi Seks Dato Seri Anwar Ibrahim yang telah disahkan SAH 100% tulen oleh pakar Forensik luar negara dan dalam negara mengakibatkan kemarahan buat para penyokong Anwar Ibrahim. bermacam macam reaksi dari mereka yang mana Anwar Ibrahim sendiri menafikan bahawa beliau adalah pelaku dalam Video Seks tersebut.


Bersumpah beliau enggan walaupun Dato Eskay dengan berani bersama Tan Sri Rahim Thamby Chik serta Dato Shuib Lazim mengangkat sumpah lakhnat dalam Masjid beberapa bulan yang lepas.

Para penyokong Anwar Ibrahim menyatakan bahawa bukan Anwar Ibrahim yang melakonkan aksi seks bersama Pelacur China tersebut. Malah dikatakan bahawa rakaman hitam putih dalam video tidak jelas menunjukkan lelaki tersebut Anwar Ibrahim. Paling malang bila mereka mendakwa bahawa lelaki mirip Anwar Ibrahim yang beraksi dalam video Seks tersebut.

Bagaimana dengan Video dibawah ini? Mari kita lihat:



Rakaman yang mana dirakam oleh CCTV dengan warna jelas dan muka Anwar Ibrahim juga jelas kelihatan. Waktu rakaman juga selari dengan apa yang dilakukan oleh Dato Seri Anwar Ibrahim bersama pelacur China tersebut.

Waktu yang dicatatkan dalam video Seks tersebut adalah seiringan dengan rakaman CCTV yang menunjukkan Anwar Ibrahim masuk kedalam Lif dan kemudian keluar dari Lif. Malah sebelum ini juga kita semua telah didedahkan dengan kehilangan Dato Seri Anwar Ibrahim dalam Twiiter dan Facebook waktu hubungan Seks tersebut berjalan.


Korang percaya lagi dakwaan PapaGomo seperti yang ditulisnya diatas kali ini?

Kalau percaya sila baca di SINI

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

39 comments

comments
Batu Pelangi
September 17, 2011 at 9:21 PM delete

Cuba perhatikan masa dalam video itu.
Jam 22:31:30 pelaku peluk amoi.
Jam 22:45:00 pelaku pakai seluar.
Takan 14 minit pelaku ini memburit
amoi tu.Pucuk muda yob!
Kepada bloggerx UMNGOK,lu perbodohkan
saja ahlix lu yang rela diperbodohkan dulu kini dan selamanya.

Reply
avatar
Tokwan Pencen
September 17, 2011 at 9:24 PM delete

Memang sah BOHONG, Tok tak nampak laa pulak Pak Anwar bwa baju spare, dlm blk tu lepas anuu.., pelakon Siam tu pakai 'T Shirt' rambut bhg belakang tu pendek mcm 'soldadu siam' ajaaa perut mcm 'ikan kembung' ajaaa.
Tok yakin memang SAH BUKAN Pak Anwar.
akhir kata "Toksah Dok Muhong Oghang laaa cucu Tok oiii"

Reply
avatar
Anonymous
September 17, 2011 at 10:07 PM delete

Den nak komen satu aja, buat ahli UMNOGOK, PERKASAM, KIMMAK, dan sewaktu dengannya..... Kalaulah ANWAR yang buat seks tu, toksah buang masa, tenaga, otak, pitih dan sebagainya, buatlah cara kuno dan lebih mudah dan tertib serta dapat diyakini oleh budah UPSR, iaitu tak lain tak bukan, perangkap guna jabatan agama ke, tok siak ke, tok imam ker, tok mudim ke, tok penghulu ke, tangkapan awam ke, atau nak lebih mudah lagi, tanggil tv 3 suku ke, wartawan utusan meloya ke, atau wartawan betina yang kurnag ajar dengan soklan anwar ke,..... sergah aja depan pintu hotel. Datuk Ashkay kan takan lah otak setaraf lembu tak dapat fikir masa nak perangkap ANWAR....yang dia banggang setaraf lembu tu siap bawak kamera, pi upah cctv lah, edditing videolah, dan terpaksa upah rm0.50 sen pada Papagomo sial......

Reply
avatar
Anonymous
September 17, 2011 at 10:10 PM delete

Kelakar...pya la ambil masa yg lama utk keluarkan version color..bukan senang nak buat tue..mcm buat filem..sbb lakonan semula..cut and paste..cut and paste..haha....perlukan kerja keras..edit bagai..

Muka sama x bermakna org yg sama bila niat tue mmg niat nak jatuhkan anwar. Teknologi sekrng nie..request la nak buat muka sapa...mmg boleh pya...muka p ramlee pun ada..lawak sungguh...janji ada $$$$$$$$

Aku dah agak..comeback dorg mesti lagi kemas dan teliti..ini tandanya PRU 13 dah makin hampir..
Akhir kata..kesian geng2x UmporNo..dorang dok kalut sangat dengan video2x seks nie..apa dah x ada issue lain ka? aku dah muak..muak..Ini semua nak kaburkan mata kita...dorg dkt belakang sedap2x kaut apa yg ada di bumi Malaysia nie...x ada UMNO..papaGomo pun x ada kerja..x ada pendapatan..tue sbb kena kerja keras skrng nie..hahaha...igt kita bdoh cam deme gamaknya...

Reply
avatar
Anonymous
September 17, 2011 at 10:16 PM delete

ASD, tolong masukkan gambar perut boroi link dibawah Dalam post tu,

http://1.bp.blogspot.com/-r3AhbwXIMLg/TnRiBeQ6zkI/AAAAAAAACOA/X-nZ8tQakGY/s320/anwaribrahimbaju.jpg

Aku tengok lain macam je.

klu tengok gambar warna tu sebijik macam DSAI, tapi kalau tengok perut dan dibandingkan dengan gambar tu, mula timbul rasa was-was

Ps: mata tidak menipu tapi boleh ditipu

Reply
avatar
Anonymous
September 17, 2011 at 10:16 PM delete

Allah akan membalas semua perbuatan pemfitnah..yang bersubahat dan yang sewaktu dengannya..tunggu jer lah balasan Allah..kalau akau jadi Anwar..aku tidak ampunkan dunia akhirat perbuatan mereka yg memfitnah itu

Reply
avatar
rakab
September 17, 2011 at 10:48 PM delete

Pkr bloody fool,

Bagi manusia yang waras pasti akan berfikiran terbuka dengan bukti dan keterangan saksi.

hanya lembu saja yang tidak mahu terima..

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 12:11 AM delete

it is obviously different people lah wey!!! ko bg budak2 tadika suruh cari perbezaan 2 gamba pon bole sgt2 beza!! dlm video ni gemuk la!!! DSAI gemuk ke skang??? sumpah korang ni buta mata lahh!!!

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 12:23 AM delete

alaa...cari ajelah org yg berlakon jadi anwar tu sampai dapat....kalau dapat. mcm2 tuduhan boleh buat atau bunuh je die haha....

Reply
avatar
bdk2je
September 18, 2011 at 1:07 AM delete

adoi...tak habis2 lar puak2 nie....tgk cane pun stil org masih bole ptikai kan?! dats mean masih tak berhasil la keje2 korang nih! lg pun mmg sah le nk dekat PRU ni....semoga Allah beri puak2 umngok ni n kita semua ni petunjuk =D
p/s : kawan2 bole google and buat carian "ROTOSCOPING"....from dat technique anything is posible!!! org kat Astro/KRU production sgt arif pasal tecknik ni...errr RTM tak tau kot sbb dorang still dok bawah temputung kot...hahahahah
out :
bdk2je

Reply
avatar
Anak kg pertama
September 18, 2011 at 1:57 AM delete

Ramai geng of PR dok kata..video seks Anwar di buat guna teknologi canggih seperti dibuat dlm filem Avatar...kenapa nak hairan kata geng of PR..AKP nak cabar sila tukar kepala tu kepala Najib pula...barulah rakyat percaya yg filem seks Anwar adalah palsu..dah kata video seks nie kerja jahat BN..kalu tak boleh buat jangan dok pusing sangat...

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 2:32 AM delete

UMNO BODOH said.....

Woooo.. ASD, Rakab dah pandai .. dah pandai type bloody fool in 2 sentences.. nampak sgt sekolah kampung dan penguasaan english yg amat rendah. tak apa Rakab, never say no bro, learn if you still able to..

Berkenaan CCTV, sekali lg kita kena harus membuka minda kita..

Komen Tok Wan Pencen 8,24PM juga harus diambilkira... terang terangan dakwaan dari Vid-clip dahulu.. pelaku hanya memakai T-shirt dan kini siap berbaju kemeka tangan pendek. Bawa baju spare? atau dah tak boleh nak ubah ttg baju tu?

Ini bukan berfikiran "denial" atau menyokong membuta tuli, tetapi setiap perkiraan pertuduhan harus juga diambil kira dari semua aspek termasuk pakaian dan lain2 lg.

Sbg manusia.. kita harus fikir secara rasional dan bukan membabi buta....

UMNO BODOH

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 2:33 AM delete

UMNO BODOH said.....

Woooo.. ASD, Rakab dah pandai .. dah pandai type bloody fool in 2 sentences.. nampak sgt sekolah kampung dan penguasaan english yg amat rendah. tak apa Rakab, never say no bro, learn if you still able to..

Berkenaan CCTV, sekali lg kita kena harus membuka minda kita..

Komen Tok Wan Pencen 8,24PM juga harus diambilkira... terang terangan dakwaan dari Vid-clip dahulu.. pelaku hanya memakai T-shirt dan kini siap berbaju kemeka tangan pendek. Bawa baju spare? atau dah tak boleh nak ubah ttg baju tu?

Ini bukan berfikiran "denial" atau menyokong membuta tuli, tetapi setiap perkiraan pertuduhan harus juga diambil kira dari semua aspek termasuk pakaian dan lain2 lg.

Sbg manusia.. kita harus fikir secara rasional dan bukan membabi buta....

UMNO BODOH

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 3:57 AM delete

anak kampong pertama

lu pun sama macam papagomo
mak lu berjubur dengan babi
pasal tu keluar anak perangai macam babi
asyik nak fitnah orang je

lu cakap tukar kepala najib
kalau tukar kepala najib
amoi tu dah jadi ziana zain bodoh
ni bukan fitnah
ini real punya cerita
apasal papagomo tak keluar cerita pasal najib kena tangkap dengan jabatan ugama islam kat pd dulu

takut tak masyuukk....

makcik felda boleh lu tipu
papagomo sial..bila tuhan nak laknat
anak babi ni..gua doa kan papagomo sial ni mati kena sambar petir
jangan kerana kuasa dan pangkat

FITNAH mainan hidup lu papagomo

apa lu ingat najib tu suci sangat ke...

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 7:10 AM delete

sejak isu fitnah komunis oleh umno ni rakab baru sedar yg dia nak jadi british... sekarang ni start komen dia dengan "bloody".
OOi rakab, nak jadi mat saleh celup pi lah mengaji betulkan grammar tu..buat malu UMporNO lah ooi!

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 7:14 AM delete

di shah alam ada geng kepala lembu....di penang ada geng otak lembu, akrab+akp+Ppas+kluangman.
ooi hollywood make up ben kingsly sebagai mahatma ghandi lagi tepat lah banding degan pelakon siam ni.

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 7:19 AM delete

Geng otak lembu umno,
kalau masa eskay naik lift tu dia pakat panggil rang ramai tangkap anwar red handed. hari ni aku akan setuju dgn hang. Itulah peluang yg najib tunggu2(najib tak bodoh nak lepaskan peluang keemasan macam ni)...tapi tidak macam tu kan! sebab orang tu bukan anwar. sebab tulah video basi ni di ulang tayang berkali-kali.
Walaupun dosa fitnah tu jelas, tapi masih di tayang juga...sebab bagi umno...dosa tu tak boleh nampak, tapi duit boleh namapak.

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 8:36 AM delete

Macam cara depa nak perkena anwar, kes liwat 1 dah kalah liwat 2 pun patut kalah,kemudian video pun kantoi, dan la ni nak hidupkan balik vidoe tu lepas kena serang dgn tok tok guru. Hai macam macam puak ni nak kuasa.

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 8:40 AM delete

mana ada sama , cuba eskay buka cermin mata ,kembangkan pipi dan buncitkan perut mungkin baru sama denga pelaku kot ha ha ha!

refresh balik, kata jumpa rakaman waktu cari / ambil jam, kalau waktu turun pastu naik takkanlah masa yang singkat rakaman sudah siap diburn siap edit lagi bla bla bla... kalau setakat kes video ini memanglah logik kena perangkap... berapa banyak kameralah dalam bilik tu dengan kedudukan kamera yang serba tak kena, refresh semula waktu mula isu ini.... memang banyak yang tak kena...

Reply
avatar
AnakKluang
September 18, 2011 at 9:12 AM delete

Batu Pelangi 17 Sep. 9.21pm,
Aku pun setuju dgn ko. Sekejap betul DSAI 'main'. Tak lojik.. Aku yang dh 60+ pn kurang2 setengah jam..

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 9:47 AM delete

Bravo AnakKeluang...

1/2 jam.. dasyat tu..

Bukan macam papagomo, rakab, PengikutPas dll. depa ni 1/2 minit dah "over"..

Patut depa semua sokong Mat Bangla.. sbb nak tolong puas bini depa.. nak harap depa.. 1/2 minit.. mana bini puas?

sebab tu la.. depa ni ok dgn "short play" (dengan izin !!!) seemua ada penyakit PE (premature ejaculation)

kesian.. air dah banyak dlm otak tu .. sbb tu bodoh biul geng UMNO/BN

Knp tidak jadi mcm ketua bahagian UMNO bagan serai??? jadi "backside killer" saja la sbb perempuan x suka.. mcm papagomo.. tiap pagi menangis.. bangun tidur menangis sbb cari "anu" tak ada.. kenapa??.. sbb terlindung dgn perut boroi...

huhuhu

UMNO BODOH

Reply
avatar
Batu Nisan (BN)
September 18, 2011 at 9:55 AM delete

Yg Pukimak semua pencacai2 umnoberok kena belacan yg suka buat fitnah dosa semua kerana duit,lebih lagi pukimak Papagomo dia yg sengaja buat video amoi tonggeng buntut utk umnoporno buat acting pd rakyat yg bodoh berfikir,siapa yg selalu lihat tv3suku,baca utusan sekrambang sudah pasti ada sijil bodoh hanya itulah yg umnoberok mahu dan suka lihat rakyatnya bododulu,kini dan selamanya..kenapalah keraaaa jaan suka memebodohkan rakyat sendiri sebab mereka nak kekal kuasa,buka mataje pagi dah lihat duit,kerja senang dari keringat rakyat...sememangnya Pukimak b. Cibai...cucu kpd Pundee

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 12:13 PM delete

AKP kalau hang nak percaya sgt dgn video tuuuu , hang punya pasal .... dosa hang yang tanggung. bagi kumpulan yg x percaya tak rugi apa2.... serah saja pada Allah swt. Aku nak tanya ...hang tuuuu baik sangat ke.... gerenti masuk syurga ke....cermin diri dulu ...lebih baik risau akan keluarga sendiri serta keturunan sendiri. Itu lebih baik.... kita niiiii sedap mengata dan membuat fitnah....siapa lebih berkuasa....??????

Reply
avatar
rakab
September 18, 2011 at 1:45 PM delete

kehkehkeh...

gelihati aku menengokkan gelagat kambimg-kambing pkr nih..!

kalau anwar tak berani nak saman papagomo....apa kata kau orang saja yang saman !

Kalau kau rasa anwar di pihak yang benar laaa.......

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 4:16 PM delete

rakab..rakab..ka rahib??...opsss...

ko igt org pkr mcm puak UmporNO ka..sikit2x nak saman..skit2x nak saman...cepat sangat melatah...(lupa..org tua 54 thun mmg suka melatah).. lu cakap senang aa nak saman..sbb mahkamah, lawyer..semua hangpa yg pegang...hang ni masih buta tuli lagi dengan keadaan skeliling...

Tapi hang jangan risau rahib..opps..rakab oiii..sbb kebenaran akan mai gak...cuma cepat atau lambat ja..sabaq3x, tapi dengan lebih 250 ribu org as at yesterday..suruh najib turun(like di facebook).see..itulah kebenaran dan tanda rakyat dah benci dengan bee end..tapi hangpa masih angkuh lagi..dan secara x langsg sokongan pada anwar...x payah riuh rendah macam hangpa...(cfm hg dah berpeluh dan trus bukak facebook nak check)..haha

Hang ni byk sangat makan duit haram..benda byk x kena depan mata yg puak UmNo buat..hang redha plak yea....

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 4:23 PM delete

Pasal apa Allah buat hukum Qasaf.sebabnya dak tutup lubang kaki kaki yang suka buat fitnah dan suka bersumpah ciri ciri bagi orang munafik.

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 6:44 PM delete

Apa2 ajelah rakab n macai Umporno.. Semua tahu hang berhujah bangang.

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 7:04 PM delete

Tak abih-abih buat lagu ni. Masalah org melayu lagi banyak dari sebok nak tau sape tibai sape, sape liwat sape. Ni yg org melayu dok sebok, masalah tanah tergadai, kerja takde, ekonomi tenat, bosia, mat rempit, murtad, org hisap dadah dan sejuta macam lagi masalah yg menjahanamkan bangsa tak dibincangkan.

Kesian org melayu.

Reply
avatar
Anonymous
September 18, 2011 at 9:35 PM delete

aku sokong dengan anon 7:04PM, sebab depa x ada isu nak pekena anwar...dalam bab ekonomi..the best is anwar.sbb tue la dlu Tun M ckup mrah dengan anwar..even negara luar pun iktiraf anwar..brapa lama dia jadi menteri kewangan dlu..minyak naik pun..pakai sen2x ja..itu pun jarang gila naik....tapi skrng ni..main kupang2x..(puluh sen)..he's economy man..sbb tue la dlu byk pembangunan dan nampak pembangunan tue...(kredit pembangunan yg UmeNO dok war2x kan skrng nie) sejak 10 tahun lepas nie?..pembangunan apa yg ada???..rumah toyol koi besaq..rumah adun pun sama....x ada control lgsg...penuhkan kocek memasing ja..rumah rakyat?..ratusan ribu..x termampu rakyat nak beli...bukan nak kurangkan harga rumah...tapi perkenalkan skim rumah pertamaku...yg sedih..rumah 300k (rasanya plg murah nilai rumah skrng nie)..sebulan rm1400 utk selama 40 tahun!!..itu yg dibanggakan puak UMNO!!!..dorg sembelih rakyat sendiri...x percaya?? pergi tya bank sendiri loh...tok sah dok bangga....

Reply
avatar
September 18, 2011 at 11:22 PM delete

kesian kat penyokong PKR tak leh nak terima ......

Reply
avatar
Anak kg pertama
September 19, 2011 at 12:09 AM delete

PenganutPAS,

Depa dah tak cukup talian hayat lani..Akp ingat Papagomo nie ada koleksi ape...yg bestnya satu persatu dia keluarkan...pelan lama pelan jelas...sikit hari keluar HD video pulak...biar pelan depa lemas dan KO..huh..huh..

Reply
avatar
Anonymous
September 19, 2011 at 8:29 AM delete

aku kesian dgn penyokong tegar MatCD yg digelar Aljuburi oleh MatSabun dulu2....solat hajat minta petunjuk & kebenaran dah buat dah diberi petunjuk pun dah tapi yg diorg nak ttp juga petunjuk yg ikut belah diorg apa ni deiiii....sedar lah weiiii

kebanyakan penulisan klu yg keluar dari penyokong nuar kompem nyer bahasa yg kurang ajar....sah2 kurang didikan....KASIHAN

Reply
avatar
Anonymous
September 19, 2011 at 12:09 PM delete

tak yah susah2 nak pikir, tengok rambut anwar dah ler..dulu video pertama rambut dia pendek n putih ...laa ni rambut dia hitam n lebat lak...wal hal baru bebeza berapa minit je

Reply
avatar
Anonymous
September 19, 2011 at 3:07 PM delete

MERBAHAYA UNTUK KITA PERCAYA VIDEO DATUK T NI…..

BAYANGkAN HARI NI DIA MUSUH ANWAR MAKA DIA BUATLAH TOPENG YANG MENYAMAR JADI ANWAR BUAT VIDEO SEKS ANWAR…

BESOK-BESOK DIA MUSUH NAJIB..DIA BUAT PULA VIDEO SEKS NAJIB….

BESOK-BESOK DIA MUSUH Muhyiddin,DIA BUAT VIDEO SEKS Muhyiddin…

MAKA KALAU HARI INI KITA HUKUM ANWAR TANPA BUKTI YANG RELEVEN..

BESOK-BESOK MEREKA BUAT TERHADAP PEMIMPIN -PEMIMPIN KERAJAAN..SUDAH TENTU HURU-HARA NEGARA KITA…

TOPENG MENYERUPAI SESIAPA BOLEH DI BUAT…MACAM JUGA FILEM “CINTA KOLESTROL” ERA BOLEH JADI GEMUK…TEKNOLOGI NAK MENGENAKAN ORANGKAN CANGGIH ZAMAN SEKARANG

( KOMEN INI HANYA BERSIFAT PANDANGAN SAHAJA )

Reply
avatar
PengikutPenganutPAS
September 19, 2011 at 3:08 PM delete

pendek je tulisan PenganutPAS ye, mcm ekor kontot babi tonyok air lioq basi le pulak kan kan3

ni mesti PenganutPAS tak dapat duit habuan lagi ni. . tak kalu sure fitnahnya panjang berjela2. . so kena le PenganutPAS bgi anak bini mkn sisa makanan anjing kurap tepi tong tahi hehehe

o yea. . gambo kat lobi n bilik tu, baju & sluo anwar tak sama warna coz cacai apco kta kt bilik tu gambo hitam putih so blum diwarnakan lagi le so bila da diwarnakan kalu maka baru le sama dgn gambo warna yg kt lobi lif tu maka akan diedar smula le ye. . harap besabo hahaha hihihi huhuhu

Reply
avatar
Anonymous
September 19, 2011 at 8:31 PM delete

caya lah pengikut penganutPas..yg pelik tue..dorg begitu taksub dgn video2x pelik nie...org dok cakap pasal pembangunan...kesusahan skrng..barangan makin naik..depa dok kalut la dengan video2x lucah nie...nak suh kita jadi bodoh cam deme gak...otak dah rosak..tue la dok layan sangat cd lucah.....bawak2x la insaf wahai pengikut Umno oiii...

Walhal deme la dok menggelupar kepanasan..hahah...sbb dh tgk mcm2pihak PKR buat skrng nie utk rakyat....habis la periuk nasi deme nnti..hahaha...

Apapun rakyat makin kukuh dengan PKR..Alhamdulillah...Allahuakbar!!

Reply
avatar
Anonymous
September 20, 2011 at 12:27 PM delete

anon 8.31pm

hahha ko kata rakyat makin kukuh dgn pkr hahahaha

ko ni luculah syok sndri

Reply
avatar
Anonymous
September 21, 2011 at 11:36 AM delete

ooo. dlm bilik tu ade lbih dr 1 hidden camera la kirenye ek? nampak angle lain aritu, aritunye nampak kiri skit. oooo.

tp nape itam putih? night vision? kalu nightvision, Datuk Taik nye kmeja itam, bleh nampak putih ek? oooooooo.

eh, Datuk Taik tu, yg angkat sumpah pgang AlQuran tbalik ek? yg tu ke? ooooooooooooooooo.

cet, ptuih. pTuihhhh. (pencacai, diam)

Reply
avatar
mansur
April 5, 2012 at 9:47 PM delete

Kesian tgk sesetengah pihak tak ingin nak mengetahui perkara sebenar. Kalau cerita dah keluar, kita mesti nak tau perkara sebenar apa yang terjadi, betul ke tidak. tapi ni tak, gaduh sesama sendiri kononnya pandangan kita lebih penting dari pandangan orang lain. Tak boleh ke kita tgk sesuatu tu dgn perspektif yang lebih luas?

Kalau ye pun ni taktik Umno, Dia ada jugak bukti yang boleh diguna pakai akal, kalau tak guna akal pun guna mata, tak kira la guna produk photoshop videoshop ke apa. Pkr pun tak kurang juga bila menuduh Najib dgn atlantuya? yang penting kalau tau diri tu benar, tunjukkan kesahihan diri anda drpd menutup agenda2 tersembunyi. To be honest, politics was never CLEAN.

jadi depa depa suma kalau nak duk berbuih mulut cerita pasal ni mmg dak guna aihhh. Anwar tu bila2 masa saja boleh buat sumpah laknat mengaku tidak bersalah, saman ezam kerana menipu. Tapi smpi LA NI, ada cerita? tau tau dia tutup cerita lain kasi bukak cerita lain cover cerita lama. Itu ada kisah? Tujuan umno kalau ni kerja depa la, tujuan dia mesti untuk menunjukkan kredibiliti dan moraliti DSAI sebagai perdana menteri jikalau beliau menang PRU13. Cuba fikirkan, maukah kita menyokong org yg moralnya mcmtu? lagikan pula seorang islam, yg chua soi lek tu cina makan babi, biak pi dia, tapi ni seorang muslim, yang kemudian hari kalau depa menang PRU13 akan membawa kita dan memimpin kita ke syurga. Aku takmau sanjung org yang begini terus terang. Kalau betul najib tu tahi bagi kamu, tunjukkan la tahi tu, jgn main ckp dkt sini tak guna.

tapi tak kisah la, pendapat org lain masih pendapat juga, walau mcmana buta sekali pun org tu, tapi apa2 skali pun, kalau tuhan nak tunjukkan dkt kita, mmg Dia akan tunjukkan, tunggu masa je, jgn menyesal sudahla, Lagipun Dunia ni bukan segalanya, malaysia ni pun kecik je berbanding negara2 islam yg lain. Nak kaut apa je pun? yg ada cuma mentaliti yg berasal dari katak bawah tempurung yag tidak mahu mengetahui fakta. Itu jela masalahnya.

lagi satu nak habak mai, hangpa sure ka kalau PRU13 nanti anwar menang depa boleh buat kita suma happy? Janji2 mereka masih lagi pending. Confirmke takda taktik kotor simpan rahsia? Terus terang la, Depa ni suma mesti ada je rahsia disebalik batu. Takdak sapa yg hinginkan kekuasaan sampai beria-ria mcm beliau. Yang kita pulak beria ria sokong beliau, ada dpt duit ka? Dia tau ka depa? Dia peduli lu suma undi dia je, lepas tu lupakan, tapi takpala, bila menang nanti belanja la roti canai ka, rumah terbuka ka apa ka, itu rakyat suka, rakyat suka makan free. betul dak?

"Pride is not gained by power, pride is gained by Sincerity and Patience"

Renung renungkan lah saudara saudaraku!

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive