PANAS!! Lebih 100,000 mahu Najib letak Jawatan

Sebuah group bagi mendesak Najib melepaskan jawatannya sebagai Perdana Menteri Malaysia telah diujudkan di laman Fecebook, Group yang dinamakan sebagai "100,000 Request Najib Tun Razak Resignation"

Bermula dari tengah malam tadi sehingga jam 11.15 pagi ini jumlah pengunjung yang menyatakan ‘likes’ terhadap Group tersebut telah mencapai 108,533 orang.


Group diujudkan setelah BERSIH 2.0 menyaksikan berbagai kekejaman pihak berkuasa yang hanya mengikut arahan dari sepupu Najib iaitu Hishamuddin Tun Hussein dimana dalam perhimpunan tersebut seorang telah menjadi korban.

Jika anda memiliki account Facebook sila klik ‘Likes’ si SINI untuk menjadikannya sebanyak mungkin yang boleh..







Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

10 comments

comments
Anonymous
July 11, 2011 at 12:01 PM delete

Dah lebih 110K sekarang. lagi banyak najib bini rosmah cakap, lagi teruk dia nanti kena tibai oleh rakyat. orang dah meyampah tengok muka najib!!

Reply
avatar
July 11, 2011 at 12:44 PM delete

ramai2 share..buktikan apa yang tertulis pada muka depan utusan hanya fitnah berjela2 puak2 UMNO untuk terus berkuasa walaupun sudah nyawa2 ikan masin

Reply
avatar
Anonymous
July 11, 2011 at 12:46 PM delete

100+ sajer? Naper tidak sejuta,,,sebenarnya inilah propaganda puak2 terdesak yg melihat ds najib sebagai pemusnah impian puak2 ini menawan putrajaya dlm pru akan dtg

puak2 terdesak ini melihat sokongan rakyat makin bertambah terhadap ds najib,,ds najib berjaya memberi keyakinan rakyat terhadap kerajaan,demo bersih pun tidak mendpt sokongan seperti yg diharapkan,,secara total bersih gagal,,

puak terdesak takut pada bayang sendiri dan sanggup lakukan apa saja utk berkuasa,

puak terdesak ini sanggup meminta ds najib letak jawatan tnpa sebab munasabah dan langsung tidak masuk akal,,,,hanya bertujuan menghasut rakyat

puak terdesak ini harap sgt ds najib letak jawatan dan di ganti dgn pm yg lemah mcm pm pak dolah dulu jadi senang lah mereka meracuni fikiran rakyat itk memudahkan puak2 terdesak ini menawan putrajaya

suruh org letak jawatan tnpa sebab munasabah.,
suruh org letak jawatan dgn alasan remeh dan kabur

tak ada sebab yg lain hanya lah propaganda berbentuk hasutan dari puak2 yg terdesak,,

Reply
avatar
July 11, 2011 at 1:09 PM delete

woi Najib nak gi vatican nak jumpa pope buat confession biar pope ampunkan dosa2 dia. Korang jangan desak dia bersara takut nanti dia tukar kerja jadi Father najib pulak.....

Reply
avatar
Anonymous
July 11, 2011 at 3:57 PM delete

mcm nie.. fb group tu bermula tgh mlm dan sehingga jam 11:15 pg jumlah pengunjung 'likes' dah capai 108,533 org sdgnkan fb group tu target dlm tempuh singkat mrk boleh kumpul 100,000 ribu org...

anon july 11, 12:46 sesiapa yg ganti najib dr amco mmg semakin lemah.. kelemahan mrk bukan sbb mrk tp keadaan negara baik ekonomi nya... undang2 nya.. nama baiknya dimata dunia memerlukan seorg yg extra hebat mcm anwar... tgna.. dan mrk berjaya melahirkan pemimpin muda yg mampu menghadapi cabaran...

dan alasan org mtk letak jwt ialah pd mrk pm lemah dan tidak bekemampuan... org menilai dr cara kepimpinan dan kehebatan dia.. rakyat ada kpi dia org sendiri... contoh rakyat tentu tertanya kenapa para demo dikasari sdgkan jalan dah lenggang... ini memudahkan para demo menuju ke istana.. lain lah klau jalan byk kereta atau org lalu lalang... yg ada semua nya nak hantar memorandum je... dan dlm kpi mrk .. mrk letak - amat tak bagus!

Reply
avatar
Anonymous
July 11, 2011 at 8:36 PM delete

Siapa kata Bersih gagal....nampak sangat anon 12.46 diatas buta IT...taksub dgn UM,BH TV3....hei anon engko niiii tengok ke ...Bersih bukan setakat di Malaysia sahaja tau ....di luar negeri pun ada .....kalau dah taksub dgn Najib dan Rosmah...x leh kata apa leeeeeee

Reply
avatar
Anonymous
July 11, 2011 at 11:21 PM delete

sapa kata bersih gagal ???? mana ada gagal ??? lebih 50000 ooo jadi kuda tunggangan. mana ada gagal !!! (pinjam ayat lim guang eng kejap)

Reply
avatar
Anonymous
July 12, 2011 at 12:54 AM delete

12;46pm BUKAN BUTA IT TP MEMANG BANGANG ,BODOH DAN TOLOLada otak pun letyakan kpl lutut sbb itu xleh berfikir lgpun dia ni jenis spesis penjilat, pencacai tegar pengampu umporno apco, yg dia nmpk salah org lain tp salah dan dosa tuk jib dan big mamah dia xnmpk,tuk jib dan alttantuya kisah silam bln madu di PD dgn artis tempatan semuanya berjy ditutup dgn bantuan Pak isa samad sbb masa tu dia MB nogeri 9 sbb itu mengenang atas jasanya maka tuk jib menganugerahkan pengerusi FELDA..HEHE HAI SENANG NYA DLM HATI.

Reply
avatar
Anonymous
July 12, 2011 at 12:54 AM delete

12;46pm BUKAN BUTA IT TP MEMANG BANGANG ,BODOH DAN TOLOLada otak pun letyakan kpl lutut sbb itu xleh berfikir lgpun dia ni jenis spesis penjilat, pencacai tegar pengampu umporno apco, yg dia nmpk salah org lain tp salah dan dosa tuk jib dan big mamah dia xnmpk,tuk jib dan alttantuya kisah silam bln madu di PD dgn artis tempatan semuanya berjy ditutup dgn bantuan Pak isa samad sbb masa tu dia MB nogeri 9 sbb itu mengenang atas jasanya maka tuk jib menganugerahkan pengerusi FELDA..HEHE HAI SENANG NYA DLM HATI.

Reply
avatar
Anonymous
July 12, 2011 at 2:54 PM delete

anon july 11, 11:21 pm ...

mcm tu lah .. ahli parlimen bn/amco berhujah dlm parlimen.. mcm kau jgk..

mana berani buat sidang parlimen siaran terus menerus...

mmg kau - kuda kayu... tahu tak kuda kayu tu camane?? laju mcm mana pun kau kat situ jgaaak... semuga anon 11:21 faham... ye!

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive