Inkues Sarbini : Dokumen yang membuktikan Raja Petra merapu..

Menurut Peguam Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) editor portal Malaysia Today, Raja Petra Kamaruddin, seorang yang “bercakap merapu” sambil menegaskan dakwaan-dakwaan mengenai kematian Allahyarham Ahmad Sarbaini Mohamed tidak benar.-sepenuhnya sila baca di (SINI)

Berikut adalah dokumen Penyataan Dalam Pemeriksaan dari Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia yang diklasifikasikan sebagai Rahsia oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM ) mengesahkan bahawa Raja Petra itu merapu.. korang lihat, baca dan nilaikan siapakah yang merapu? Raja Petra atau Peguam SPRM itu?Click image to enlarge view please...


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
Anonymous
July 21, 2011 at 5:16 PM delete

siap ada dokumen spr lagi..apa yang merapunya..cuba siasat dakwaan dulu sebelum buat kesimpulan..kenapa menggelabah tak tentu pasal..semua orang perlu baca Malaysia Today ada 8 siri setakat ini mendedahkan siapa yang menyebabkan kematian Sarbaini..

Reply
avatar
Anonymous
July 21, 2011 at 5:29 PM delete

Apa tidaknya RPK tak merapu, SPRM akan buat pengakuan bahawa dokumen yang disebarkan diblog MT tidak pernah dikeluarkan oleh mereka.
Pandai nya mamak lawyer Amno ni.
Mula lah puak laknat allah ni ambil pakar dari America untuk mensahikan dokumen tu dan dakwa RPK pulak. Boleh-boleh saja.

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive