EKSKLUSIF!! Video BERSIH 2.0 Versi PDRM.

Saksikan!! Video yang paling dinanti-nantikan tahun ini!! Video BERSIH 2.0 Versi Polis Di Raja Malaysia...

Video 1


Video ke 2 sila lihat dibawah..


Video 2

Kenapa tidak disiarkan sama video Polis menendang tahanan, Video Polis jahat menumbuk tahanan yang digari dan berbagai-bagai lagi....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

27 comments

comments
July 22, 2011 at 2:22 AM delete

Video penerangan PDRM amat diragui kesahihan sebab video pun potong tampal. Sepatutnya mereka belajar buat video dari Dato T.

Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!

BERSIH : Bendera atau Pisau?
.

Reply
avatar
July 22, 2011 at 5:50 AM delete

yang tendang2 tu bukan polis bro... tu pelakon drama gerak khas... mereka berlatih untuk sessi penggambaran drama akan datang...

biasak la bro.. cari duit lebih dgn abg ucop selam...

Reply
avatar
July 22, 2011 at 5:54 AM delete

riday, July 22, 2011
Baru Sebulan Jadi Timbalan Presiden PAS Mat Sabu Sudah Lakukan 'Double' Membontot

Ini sudah jadi kes besar, tatkala baru sebulan menjadi Timbalan Presiden PAS Mat Sabu sudah lakukan 2 membontot dan ini sudah boleh diistilahkan sebagai double membontot. Maka selayaknya juga dia digelarkan sebagai Mat Sabu Al-Bontoti.

Membontot yang pertama ialah ketika dia menjadi pembonceng kepada seorang penunggang motosikal.

Membotot yang kedua ialah motosikal yang diboncengnya melanggar bontot Pajero PDRM.

Meskipun peristiwa ini dirakamkan oleh CCTV, Hadi Awang tidak akan menerima persaksiannya, kerana ia adalah besi yang tiada telinga.
Posted by Akar Umbi at 5:00 AM

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 6:11 AM delete

leekonyou....

Jika perhimpunan ini dijalankan tanpa gangguan dan diberikan kerjasama secara sepenuhnya oleh polis maka tiada provokasi, tiada tangkapan, tiada keganasan, tiada tuduhan liar oleh pihak demonstrasi,, tiada kecederaan, tiada kematian and bla..bla..bla.. itu sahaja point nya..

mungkin sebahagian pencacai akan mendakwa. Jika tiada perhimpunan maka tiada segala masalah ini.. Jawapan aku. Perhimpunan aman adalah hak rakyat dan ianya termaktub di dalam perlembagaan.

Seperti perumpamaan mudah jika kita ingin mengubati penyakit obesiti atau jantung atau darah tinggi adakah kita mengambil keputusan untuk tidak makan kerana segala penyakit itu berpunca dari pemakanan sedangkan makan adalah hak untuk kehidupan? Apa yang boleh dilakukan adalah dengan mengurang dan mengawal pemakanan akan mengurangkan masalah obesiti, darah tinggi, jantung dan sebagainya itulah yang akan dinasihati oleh doktor keseluruhannya.

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 6:15 AM delete

Aku dah agak dah niiiiilah permainan PDRM.....copy paste.....tipah tak mahu tertipu.....dan tipah tau PDRM memang penipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reply
avatar
July 22, 2011 at 6:28 AM delete

ulang cakap...

"cuba lihat betul2... anggota polis ditolak hingga jatuh"

siapalah agaknya yg tolak... siapa kah itu yg bervest kuning floresen dan membawa beg... pelajar u kot?...

Reply
avatar
July 22, 2011 at 7:22 AM delete

Mohon bloglist blog hamba.

Thank you

http://ibnmustaffa.blogspot.com/

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 7:23 AM delete

Muskil bin Ajaib.............. Video mat sabu, video Baharuddin terlalu banyak kepincangan nya dengan klip-klip gambar yang pernah dikeluarkan oleh blog2 sebelum ini, macam tak ada kesenambungan suasana kejadian yang sahih.

Sorry lah Bro (pdrm), kalau saya penyokong Amnog boleh lah kasih markah 4/10
Disaat saat begini pun maseh mau menipu.

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 7:40 AM delete

video pdrm ni nampak canggih lar...layak tayang kat perhimpunan pagi sekolah rendah...motivasi untuk diaorang buat filem mcm dato' T esok besar

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 7:41 AM delete

kesian tengok pdrm bersunguh2, kerja keras mencuci najis yg ditinggalkan pemimpin umno. pemimpin2 umno selepas tinggalkan najis busuk bersepah ni dok senang lenang siap dengan ahli KELUARGA sekali di London dan Rome, perabis duit rakyat. haramjadah punya pemimpin UMporNO.

Reply
avatar
Anak kg pertama
July 22, 2011 at 7:43 AM delete

Dah ada yg nak demam dah..kelentong lagi!! mat sabu akan jadi mat sabun cap Lux le...kita tunggu lagi banyak pendedahan PDRM utk rakyat Malaysia dan dunia bahawa..BERSIH 2.0 sebenarnya KOTOR 2.0..

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 7:52 AM delete

CCTV tinggi La . Tak kan CCTV paras jalan 3 kaki tinggi.

Kalau CCTV paras 3 kaki dah berlambak hilang.

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 7:53 AM delete

AKP, kau yakin dengan clip2 video low quality tu?? sah lah hang ni dijangkiti penyakit lembu gila yg tak mengaku lembu.
pdrm dah lah ambil lebih 2 minggu utk siapkan video ni, minta bantuan pakar (termasuk edit), minta orang ramai serah video (utk disunting), ambil kenyataan dari 1400 orang yg ditangkap (utk di olah, twist dan spin)....akhirnnya setelah penat rakyat menunggu......is this the best that they can come out with...pathetic.
tapi aku tak salahkan pdrm....ini semua berpunca dari kebodohan pemimpin umno menangani crisis.

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 7:59 AM delete

1.Lapuran perubatan mendapati, patah tulang rusuk, patah gigi dan cedera pada bibir apa kena mengena nya dengan keganasan polis?
2. susuk badan sebenar Baharuddin seakan akan pelakun komedi Mr. Os tapi lelaki dalam video tu mirit kah badan dia.
3.tak nampak pun baju biru 'wetsuit' menyelam, T kuning Bersih dan seluar kelabu 6 poket.

Terseksalah rakyat Malaysia nak fikirkan. Kesahihan penjelasan PDRM pulak jadi isu pertikaian rakyat pulak ni.

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 8:44 AM delete

Dah dekat 2 minggu baru nak keluar video...world is watching you..........shameless

Reply
avatar
pak Chad
July 22, 2011 at 9:13 AM delete

Aku gelak sampai keras perut dengar pak polis ni punya presentations.Hahahahahahaaaaaa......lawak lawak.....kalau macam ni la punya video yang polis dok ada,memang hampeh tahap jamban laaaaaa.....Hisapmudin woi....tahap jamban saja la klip video yang hampa dok ada.Cuma tunjuk tayangan video kejadian pada permulaan dan terakhir kejadian sahaja.Mana dia klip video pertengahan kejadian?Apa berlaku selepas FRU beri 3x amaran bersurai???Kenapa tak tayangkan??Takuttttttttttttttt....
Tunjuk kat bebudak Tadika Kemas boleh la klip video ni......

Reply
avatar
July 22, 2011 at 9:49 AM delete

hujah para pecacai sgt lemat selemah 'bola' Najis. Identiti sebenar baharuddin pun boleh di tipu..mereka mmg expert klu tidak tak kan orang yang dh mati sebelum diperkenalkan kad pengenalan baru (tahun 1990) tiba2 ada dalam rekod spr siap ada no ic baru lagi..sah2 boleh mengundi. pasal video tu mmg cut n paste untuk tontonan org2 yang rendah kualiti pemikiran dan tertutup pintu hati puak2 pecacai..PDRM must try harder n pecacai kena igt satu dunia dh tahu perkara sebenar.

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 10:53 AM delete

umno ka bn ka kalu bikin itu demo boleh plak yea, kalu itu BERSIH bikin demo itu halam lo... ooooo baru wa paham itu malaysia ada itu ondang-ondang louble standat. telima kasih aaaa

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 11:30 AM delete

Pendedahan PDRM kes Mat Sabu biar betul!! CCTV tu paras dada je, mana punya CCTV tu takpenah aku nampak ada CCTV pasang serendah tu, konfirm kena rempat dek mat pit. Atau PDRM buat ulang tayang je nie, ye la skrip dan jalan cerita umNGOK dah buat kan. Kesian POLIS diperkudakan dan MEMPERBODOHKAN diri untuk menyelamatkan umNGOK.

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 1:02 PM delete

Allah melihat penipuan kamu....dan malaikat sedang mencatat apa yg sedang kamu tipu....termasuklah dalam mesyuarat yg disusun bg merangka klip video....hai.....hai...polis.....Malaysia apa sudah jadi...

Reply
avatar
Anonymous
July 22, 2011 at 1:37 PM delete

AKP memang x percaya dgn kebenaran yg diperkatakan oleh orang awam yg menyertai Bersih....yg dia percaya hanya apa sahaja yg diperkatakan oleh UMNO.......suka hati engkolah AKP

Reply
avatar
July 22, 2011 at 4:09 PM delete

ramainya orang dok kutuk polis. sebabnya mereka dikelirukan oleh watak arwah baharuddin dengan watak suhardi , yang macam mr.os tu adalah suhardi bukan arwah baharuddin . watak suhardi ni telah dicipta dan disebarkan oleh blog-blog tunggangan PKR. manakala blog penganut pas pula macam biasa pakturut dan tukang bawak cerita fitnah tampal usul periksa . lihatlah betapa mudahnya pemikiran penyokong PR diracun.

Reply
avatar
ANAK JAWA
July 22, 2011 at 4:15 PM delete

Biar lah polis dgn labu-labu najib syok dalam dunia pembohongan .Rakyat mesia yg tahu apa sebenarnya yg mahu dibela olih anjing2 belaan umnoapco. Bersepah kat youtube itu pun masih nak menafikan lagi.IGP & A/IGP dah tak blih nak kelentong lg dia antar polis yg bawah dia pulak.

Reply
avatar
July 22, 2011 at 5:15 PM delete

hahaha geng2 penyembah anwar dah menyalak.. hahah

dua2 salah polis n perusuh.. so apsal lu org nak bising2?

kalau polis penerajang ke apa yang korg start provok pasal pa? bodoh punya penyembah anwar..

pas ni kalau mak bapak lu org kena rogol ka liwat ka gi report anwar.. takyah libatkan pihak polis.. lu igt polis tu binatang?

Reply
avatar
akula
July 22, 2011 at 6:24 PM delete

salam..


aku sokong anon 7:59..
kenapa arwah dlm video tu x sama dgn video2 yg dlm youtube..?

bukan ker arwah pakai baju kaler biru,pastu dibawa naik keta polis pergi hospital??

ADA 2 ORG ARWAH KER @ 2 HJ BAHARUDDIN??

PELIK??

PDRM SALAH SIASAT ORG NI!!?

Reply
avatar
penternak_lipan
July 26, 2011 at 2:37 AM delete

setelah menggunakan cara penyiasatan dari scotland yard mengenai videoclip mat sabu dilanggar tu.aku dah jumpa jawapanya.kenapa video tu dalam kedudukan rendah..sbb jawapannya.diaorg amik video tu dari cam ATM autoteller mechine card.
kuehkuehkuehkuehkuehkuehkuehkueh!!

Reply
avatar
Anonymous
August 3, 2011 at 11:34 AM delete

windows movie maker.

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive