EKSKLUSIF!! Penampilan Istimewa Queen Elizabeth buat Najib?

Suratan atau kebetulan? tak tahulah pulak apa ayat yang betul..


Warna pilihan ketika bertemu Peter Robinson







Warna pilihannya ketika berjumpa Barrack dan Michelle Obama.


Ditemui oleh Najib dan Rosmah warna kuning jadi pilihannya..

Suratan atau kebetulan?

Takkanlah Queen tak tahu yang Najib itu fobia dengan warna kuning?? cuba lihat di SINI betapa fobianya Najib dengan warna Kuning tu, hingga terpaksa meminta bantuan Polis..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

19 comments

comments
July 15, 2011 at 10:18 AM delete

assalamulaikum...yang pasti KEBETULAN...Dia kan raja..so suketi dierla nak pakai aper..haha

Jemput ke blog sy..semerahcili.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
July 15, 2011 at 10:29 AM delete

Mak datok!!! Kuning menyalo.. silau mato eden. 1M malu siuttt. Mano panglimo eden ni. Tolong perthankn eden. Dah sosak raso eh dado den ni. Maleh dah raso eh den nk dtng sini laie. Ingatkn boleh ar release tension, rupo eh tambahkn lagi plak.

... beginilah nasib diriku yg malang oh Tuhan.. tak henti di landa derita..

Reply
avatar
July 15, 2011 at 10:39 AM delete

woi cili merah,

pandai pulak kau kata ske ati dia nak pakai apa tapi kau buta tak nampak apa yang kau cakap tu itulah yang dikatakan demokrasi yang dipamerkan oleh baginda queen, bebas untuk pakai apa warna, bukan macam kita ngaku demokrasi tapi tangkap rakyat yang pakai kuning. baik kau tutup aja blog kau tu kalau dah tak laku kau buka ajalah kiosk kau kat sini, berniaga kecil2an jual cenderamata UMNO ye?

Reply
avatar
Anonymous
July 15, 2011 at 10:47 AM delete

HAHAHAHAHAHAHA Aku sangat suka

Reply
avatar
Anonymous
July 15, 2011 at 11:03 AM delete

Najib dan rosmah mengadap Queen BERSIH...kah..kah..kah, this is a good one. Even the Queen of England know najib sucks!!

Reply
avatar
Anonymous
July 15, 2011 at 11:07 AM delete

kahkahkah.. ASD bangang..

Reply
avatar
July 15, 2011 at 11:22 AM delete

anon 11.07 - komen kau menunjukkan sebaliknya. Queen sengaja nak test Najis dan Rosfatmama samada rabun warna ke tak..jelas mereka berdua rabun warna kuning..kecik2 dlu selepas lahir belum kena penyakit kuning bila dah tua baru nak kena haha

Reply
avatar
Anonymous
July 15, 2011 at 11:41 AM delete

Hello semerah cili, bukan sebab dia raja dia boleh pakai apa saja....semua orang pun boleh pakai apa saje....awat bodoh sangat.

Reply
avatar
Anonymous
July 15, 2011 at 11:45 AM delete

ASD,
cer bongkar citer sal jam tangan 'Jacob & Co zebra watch'yang RM pakai kat tgn kiri dia pulak...

Reply
avatar
bunbinban
July 15, 2011 at 11:47 AM delete

aku tak caye aku tak caye...ni mesti gambo edit dlm photoshop...hahaha

Reply
avatar
Anonymous
July 15, 2011 at 11:51 AM delete

he..he..he pecacai2 UMporNO kali ni terkancing gigi, terkelu lidah...yg boleh dengar dari mereka cuma bahasa bebal.
nanti najib balik kita sambut dengan bunga mangga kuning dan carpet kuning, di airport.

Reply
avatar
Anonymous
July 15, 2011 at 11:56 AM delete

Kenapa Najib tak tangkap QE sebab berpakaian bersih berwarna kuning?

Reply
avatar
Anonymous
July 15, 2011 at 12:08 PM delete

QE ni adalah pengasas Bersih di Britain.

Reply
avatar
Anonymous
July 15, 2011 at 5:34 PM delete

Malunya akuuuuuuuuuuuuuuuuuu, tebalnya muka aku....ingatkan boleh aman bila pi luar negara....

Reply
avatar
July 16, 2011 at 1:00 AM delete

http://tukanglawan.blogspot.com/

bersih nei memang gila hebat pengaruhnya, sampai marina mahathir pun kagum....

mana tak kagum.. hebatnya malaysia nei, hasil siasatan memang dapati bangunan SPM ada hantu

tak caya.. jom tengok blog "tukang lawan"

Reply
avatar
Anonymous
July 16, 2011 at 8:40 AM delete

spender pon warna kuning la aku ingat...wakakaka....amik ko najib

Reply
avatar
Anonymous
July 16, 2011 at 12:26 PM delete

INI LAH PENANGGAN 'SUMPAHAN TAHI KUNING' SIPOL YG DISIMPAN SELAMA 3 HARI...

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive