Monday, July 4, 2011

Bukti Najib kena Tipu di Kelantan..

Pada 2 Julai lalu Bernama melaporkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dalam lawatan kerjanya selama satu ke Kelantan telah berjanji akan menyediakan pejabat baru kepada Persatuan Pemandu Teksi Jajahan Pasir Puteh setelah kerajaan PAS Kelantan merampas tapak perhentian teksi di bandar Pasir Puteh itu dan menjualnya kepada sebuah syarikat swasta.

Beliau berkata kerajaan pusat akan mencari lokasi baru yang sesuai untuk dijadikan tapak perhentian teksi di dalam bandar Pasir Puteh.


Bagaimanapun kenyataan Najib yang itu didakwa tidak berasas Exco Kerajaan Negeri Kelantan Datuk Husam Musa “Saya yakin, jika perdana menteri sanggup menggunakan maklumat atas angin seperti itu, tentulah dalam isu yang lain juga beliau mudah membeli maklumat bakul sampah, termasuk dalam isu himpunan menuntut pilihan raya yang bersih dan adil pada 9 julai ini.

Tambah Husam, beliau merasa malu atas salah maklumat yang disampaikan kepada pemimpin terpenting negara ini sehingga Najib menyebut sesuatu yang tidak berasas dalam ucapannya.- sepenuhnya sila baca di (SINI)

Akupun malu juga bila Perdana Menteri Malaysia dengan begitu mudah boleh diperbodohkan oleh segelintir Pemimpin UMNO/BN Kelantan yang hanya mahu memburukkan pentadbiran Kerajaan Negeri PAS Kelantan..

Berikut adalah bukti jelas yang menyangkal dakwaan Najib itu dan sekaligus membuktikan bahawa Najib seorang Perdana Menteri yang mudah untuk diperbodohkan.. err.. atau dia sememangnya Bodoh?Nak lebih jelas sila lihat di (SINI)

Lihat di (SINI) kalau nak tahu siapa yang menipu Najib..

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails