BERSIH : Merah kurang sesuai buat Pemuda UMNO.. apa kata pakai Design ini?

Menulis dalam twitternya mengenai perhimpunan 'Patriot' yang telah dilancarkan oleh Pemuda UMNO, Ketua Pemuda Umno, Khairy Jamaluddin meminta penyokongnya supaya memakai baju merah.

Baju Merah?? Sesuaikah dengan Pemuda UMNO tu.. kalau korang tengok Video kat link di SINI korang pasti nampak betapa tidak sesuainya warna merah itu dengan Pemuda UMNO.. apa kata kalau Pemuda UMNO pakai ‘T’ Shirt seperti dibawah… korang tengok diakhir entry..

Paling sesuai buat Khairy…


Perhimpunan 'Patriot' lawan BERSIH

Manakala jalan-jalan di Kuala Lumpur dijangka dibanjiri penyokong BERSIH yang berbaju kuning pada 9 Julai, Pemuda Umno pula akan tampil dengan baju merah.


Apa yang pada mulanya merupakan satu idea untuk melawan perhimpunan BERSIH 2.0, Pemuda Umno kini sudah mempunyai satu logo dan nama untuk perhimpunan anjurannya pada hari yang sama.

Menulis dalam twitternya mengenai perhimpunan 'Patriot' itu, Ketua
Pemuda Umno, Khairy Jamaluddin meminta penyokongnya supaya memakai baju merah.

Mengapa 'Patriot'? Menurut Khairy kerana mereka mahu memberitahu rakyat bahawa mereka tampil menyokong sistem demokrasi dan perubahan yang dicadangkan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR).

Mengulangi dakwaannya bahawa BERSIH 2.0 telah dicemari oleh politik pembangkang, Khairy berkata, gabungan itu tidak lagi menjadi satu gerakan masyarakat sivil yang berkecuali.

Beliau mendakwa jawatankuasa BERSIH sering muncul di pentas pembangkang.

Khairy berkata, gabungan itu telah menjadi sangat berat sebelah, condong kepada pembangkang dan mempunyai agenda politik.- Malaysiakini

Link
Khas untuk Ketua Pemuda UMNO..

Lagi dua design sila lihat di SINI

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

7 comments

comments
Anonymous
June 26, 2011 at 10:55 PM delete

Warna-warni Malaysia pada 9hb Julai ni.."BATTLE OF COLOR"

Reply
avatar
Langsi
June 27, 2011 at 1:27 AM delete

Bro... boleh order tak, seronok nak pakai. Nak bagi puak2 UMNgOk Be-eNd tengok!

Reply
avatar
Anonymous
June 27, 2011 at 6:20 AM delete

apa kata kita pakai aja baju gambar berok jalanan tu,janji message sampai.kalau tak bagi pakai warna kuning kita pakai warna hitam,kita timbulkan logo bersih warna kuning.

Reply
avatar
June 27, 2011 at 1:29 PM delete

malaysia akan jadi seperti thailand.seperti ada kumpulan kuning dan merah.tapi yg peliknye duit thai tetap lagi mahal dari msia dan thai xpenah kalah ngan msia dari segi pelaburan walaupon kononnya msia ag aman dari thailand.pikir2 la bdk atas pagar.pelabur2 lagi sanggup melabur kat thailand yg sentiasa kontroversi tu drpd malaysia yg najib kesayangan korg selalu cakap msia ni negara yg aman dan adil

Ni best bro!!!
Cool Aje : Kereta Tanpa Pemandu Google Kini Sah Digunakan Dan Dijual
Cool Aje : Pelajar Sekolah Berjaya Mencipta Kereta Jimat Minyak Sehingga 2000 BatuPer Gellen
Trik Aje : Cara2 Nak Unblock Website,Premium Account Dan Pelbagai Lagi Trik
Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

Reply
avatar
Anonymous
June 27, 2011 at 3:15 PM delete

Rakyat kini mula bangkit....perhimpunan BERSIH berupaya menumpang kerajaan .....rakyat mula membuka minda....rakyat tidak mahu ditipu lagi...Kerjaan BN mesti dijatuhkan....kerana sekarang ROSMAh lebih berkuasa dari NAJIB...ROSMAh menggunakan wang rakyat sewenang2nya utk kepentingan peribadinya...

Reply
avatar
Anonymous
June 28, 2011 at 1:23 AM delete

Kalau nk tumbangkan kerajaan pun bukannye dgn demo haram jadah. Klu kena bantai dgn FRU, kata polis kejam. Klu lah di tkdirkan PR akan memerintah, polis jugak yg korang cari....atau kalau PR dh menang, PDRM korang nk bubar jugak ke? biar senang puak2 PR buat demo hari2.

Reply
avatar
penternak_lipan
June 30, 2011 at 4:47 AM delete

anaon 1.23am pokimeks.

kalau geng2 BERSIH kena balun pun..apa hang kesah...ada diaorg ketit teloq hang?mana pemikiran kaum suku yg hang bawa mai ni...yg hang nak suh PDRM bubar buat apa...suh la najib bubar parlimen..ada brani ngokkk?

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive