Najib mesti jealous bila baca berita ni..


KUALA LUMPUR: Ketua Pembangkang, Dato’ Seri Anwar Ibrahim merupakan rakyat Malaysia yang pertama dijemput sebagai panelis segmen interaktif Yahoo! Malaysia ‘Question Time.

Segmen tersebut akan bermula pada hari Khamis 19hb Mei 2011 pada jam 11.30 pagi.


Dato’ Seri Anwar akan meluangkan masa hampir 1 jam bersama warga cyber menerusi platform “Cover It Live” di mana warga cyber dapat berkomunikasi dengan Dato’ Seri Anwar secara langsung.

Editor Yahoo! Malaysia, S Vicknesan bertindak sebagai fasilitator.

Sila klik di sini untuk ke platform Cover It Live:

http://my.news.yahoo.com/questiontime/

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

12 comments

comments
Anak kg pertama
May 18, 2011 at 5:32 PM delete

PM nak jealous!!..tu perasaan ASD aje kot..yang difahami DSAI yg jealous sgt2 pd Najib..dahulu berkomplot dgn RPK dan mengaruhi rakan2 membuat fitnah2 Najib time bakal nak jadi PM dgn niat DSAI menghancurkan politik Najib...Allah Maha Kuasa akhirnya ia RPK membuka segalanya...yg hairan kenapa tak saman RPK kalau dia kelentong..?

Reply
avatar
May 18, 2011 at 5:45 PM delete

prancis ada kaitkan PM Msia ngan skandal scorpene... x nak pulak PM Msia tu saman ekkk??... x berani ker???... HELL YEAHHHHH

Reply
avatar
Anonymous
May 18, 2011 at 6:30 PM delete

Bodoh punya pemikiran Anak kg Pertama. Dia x baca tulisan RPK tapi hanya baca Utusan dan tonton TV. BODOH punya manusia!

Reply
avatar
May 18, 2011 at 6:31 PM delete

Allah lagi maha kuasa membuat Najib bertambah resah dan takut kerana walau sebegitu hebat Najib lakukan serangan demi serangan keatas Anwar, berjuta duit rakyat dibazirkan untuk menghapuskan Anwar, namun dengan kuasa Allah yang maha esa yang sentiasa menolong Anwar yang teraniaya, Anwar masih tetap berdiri dihadapan Najib.

Anak haram jadah kg pertama dah tercirit dalam seluar melihat Allah lebih berkuasa dari tuhan UMNO dia.

Reply
avatar
Anonymous
May 18, 2011 at 7:00 PM delete

Senang cerita..
BN - 30% baik vs 70% jahat
PR - 70% baik vs 30% jahat

Sendiri mau pikir ar...

Reply
avatar
Anonymous
May 18, 2011 at 8:35 PM delete

anak kg pertama bukan saja bodoh tapi juga masih kaniaq.
Baca rencana RPK sekerat2..terserlah kebodohan kamu...bengong!!
Hakikatnya, najib memang cemburu habis dengan anwar. Tak ada satu pun convention bertaraf world class jemput najib...masih ingat lagi kes najib sanggup bayar kepada majalah USA utk muatkan rencana dia.

Reply
avatar
Anonymous
May 18, 2011 at 11:39 PM delete

Jgn kan Najib .. aku pun jealous...

Begitu hebat dugaan yg di hadapi tp masih gagah! Masih di kelilingi para ulamak dunia...

Kes mahk turut di hadiri para diplomat.. mana mana pergi pemberita dan jurugambar kerumun..

Ceramah dihalang tp rakyat beribu yg datang...

Jealousnya aku... tak kan Najib tak jealous pulak???

Reply
avatar
Anonymous
May 19, 2011 at 8:31 AM delete

RPK is very cunning.

He realize Altantuya case will never be investigated if he links Najib directly.

So RPK change his approach. But his motive is still the same. To launch investigations into Altantuya case and eventually it will tie up to Najib.

Reply
avatar
May 19, 2011 at 2:29 PM delete

SEBAIK-BAIK UMNO ADALAH SEJAHAT-JAHAT PKR. maknanya, kalau PKR ni jahat sekalipun, ianya masih belum dapt mengalahkan UMNO walaupun benda baik dibuat..

Reply
avatar
Anonymous
May 19, 2011 at 3:36 PM delete

orang seperti dsai kalau dicampak kedalam laut jadi pulau kalau dicampah ketengah hutan jadi taman yang indah, letak atas gunung bercahya itulah kelebihanya, melainkan orang yang buta sahaja tidak dapat lihat kelebihannya.

Reply
avatar
Anonymous
May 19, 2011 at 9:34 PM delete

ayo yoo itu anak kampung pertama ada baca sekolah ka?

Reply
avatar
Anonymous
May 20, 2011 at 3:32 AM delete

ank kg pertama patut direjam sampai mati, pemimpin korup dia sokong, apa punya melaun bodohhhhhhhhh

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive