Katanya mengutamakan Rakyat... tapi...


SHAH ALAM, 27 Mei — Kenaikan tarif elektrik akan tetap berlaku tetapi kerajaan akan melaksanakannya secara berperingkat, kata Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri Datuk Seri Mustapa Mohamed hari ini.

Kenyataan itu meredakan rakyat yang bimbang dengan kesan kenaikan tarif elektrik ketika majlis ekonomi dijadual bermesyuarat hari ini untuk memutuskan perkara tersebut.

The Malaysian Insider

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

4 comments

comments
May 27, 2011 at 3:44 PM delete

Rakyat di Utamakan : Rakyat Kena Dulu

Reply
avatar
May 27, 2011 at 4:00 PM delete

Pusing kut mana pun kerajaan pasti naikkan harga dan rakyat tak akan lepas dari ketakutan. Kalau sini tak naik, sana naik, ibarat pakai kain sarong singkat, tarik atas bawah terangkat. Cakap banyak tak mau, kita tak perlu hidup dengan ketakutan, kita tak perlukan kerajaan yang menakutkan rakyat, kita tak perlu hidup dengan kain sarung singkat. Tukar saja kain sarung chop BN yang singkat tu dengan kain sarung baru chop PR!

Reply
avatar
Anonymous
May 27, 2011 at 5:40 PM delete

FMZAM,
masaalahnya mereka penyokong umno/bn memang tegar dalam dunia ini anggapan mereka tak ada parti yang bolih merentah tkd parti lain yg bolih membawa pembangunan melainkan umno dan banyak lagilah yg tkd melainkan umn/bn.

Reply
avatar
Anonymous
May 27, 2011 at 9:28 PM delete

Tertunggu tunggu bila pulak nak potong gaji dan elaun pak menteri..

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive