Wednesday, March 9, 2011

Sepetang bersama Anwar.. err.. Najib boleh minum tempat macam ni ka?

Jam 6.00 petang 08 March 2011, bertempat di Kampung Belah Dua dalam kawasan Parlimen Permatang Pauh..Yang baju biru tu Pak Halim.. Ketua Ranting Kampung Belah Dua

Tidak seperti pimpinan Umno Barisan Nasional (BN) yang lebih gemar mengekalkan sifat kebangsawanan mereka, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebaliknya selesa bertemu rakyat marhaen.

Malah, beliau walaupun sibuk dengan perbicaraan kes Fitnah II dan peranannya selaku Ketua Umum KEADILAN dan Ketua Pembangkang, sempat meluangkan masa menghirup kopi di gerai tepi jalan.

Tiga orang kat belakang Anwar tu nak jadi bodyguard AnwarSebagai seorang pemimpin berjiwa rakyat, minum kopi sambil beramah mesra dengan rakyat bukan sesuatu yang asing buat Anwar.

Hal ini terbukti apabila beliau bersama penduduk Kampung Belah Dua tanpa mengira kaum mahupun usia ketika singgah di Kampung Belah Dua semasa dalam perjalanan ke Kota Sarang Semut, Kedah semalam.Najib boleh minum bersama rakyat macam ni ka??
Kereta depa tu kemalangan kot??


Berbanyak terima kasih buat Fathilullail Jaafar Sidek yang telah merakamkan gambar gambar ini.. berita dari Keadilandaily

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails