Wednesday, March 16, 2011

Saya tidak pernah berurusan dengan Baginda - Ummi

"Saya tidak takut kerana tidak pernah berurusan bahkan tiada satu surat pun yang mengaitkan saya dengannya. Demi Allah demi Rasul, semua itu tidak pernah berlaku. kata Ummi Hafilda

Kah..kah..kah.. tipu makcik pakcik kat Felda tu boleh la Cik Ummi ooiii.. kenyataan ini 'I had sex with Ummi Hafilda in London' telah dibuat oleh Norazman Abdullah @ Baginda anak Minda di dalam Mahkamah suatu masa dulu.. sila baca di SINI


Ummi Hafilda tidak gentar pendedahan Baginda Minda

IPOH 15 Mac - Saksi utama kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim pada 1998 iaitu Ummi Hafilda Ali memberitahu, dia tidak gentar sekiranya Baginda Minda yang mendakwa dirinya sebagai bekas rakan niaga wanita itu, ingin mendedahkan 'skandal' masa lalunya.


Menurut Ummi Hafilda, dia hanya mengetahui Baginda Minda sebagai seorang pemandu kepada seorang wakil rakyat Kapit, Datuk Sng Chee Hua dan tidak pernah mengenalinya secara peribadi, malah jauh sekali untuk mempunyai hubungan dengannya.

"Saya tidak takut kerana tidak pernah berurusan bahkan tiada satu surat pun yang mengaitkan saya dengannya. Demi Allah demi Rasul, semua itu tidak pernah berlaku.

"Ini sudah melampau kerana jika benar kenyataan itu dikeluarkan sendiri oleh Baginda Minda, saya akan menggunakan peruntukan undang-undang untuk polis menyiasat perkara itu kerana ia merupakan satu jenayah fitnah," katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

Ummi Hafilda mengulas mengenai laporan sebuah berita portal propembangkang hari ini mengenai Baginda yang mengancam untuk menjelajah ke seluruh negara bagi berceramah untuk mendedahkan apa yang dikatakan 'skandal' wanita itu pada masa lalu.

Baginda Minda yang mengaku dirinya sebagai rakan niaga Ummi Hafilda untuk projek berkaitan pembinaan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) turut mendakwa wanita tersebut mempunyai skandal dengannya di London.

Selain itu, Baginda Minda turut mendakwa Ummi Hafilda telah membuat satu perjanjian dengan bekas Menteri Kewangan, Tun Daim Zainuddin supaya berbohong di kandang saksi sewaktu perbicaraan kes liwat pertama Datuk Seri Anwar Ibrahim bagi membolehkannya diberikan bahagian kecil dalam projek KLIA bernilai berbilion ringgit.

Namun begitu, Baginda Minda mendakwa Ummi Hafilda telah ditipu Daim sehingga menyebabkan dia tidak mendapat apa-apa dan terpaksa 'menjaja' isu liwat melibatkan Mohd Saiful Bukhari Azlan bagi mendapatkan wang.

Dalam pada itu, Ummi Hafilda menyifatkan Baginda Minda sememangnya orang upahan Anwar dan perbuatan memfitnahnya itu ibarat tuduhan tidak berasas.


Lidah Rasmi UMNO

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails