Friday, February 11, 2011

EKSLUSIF!! Video Ucapan Umi dihadapan lebih 10,000 penyokong!!

Video yang disiarkan oleh TVSelangor ini pada minit yang ke 1:42 dan juga 4:40 anda akan menyaksikan kehadiran begitu ramai rakyat Selangor yang menyokong UMNO, jumlahnya jauh lebih tinggi dan tersasar dari jangkaan blogger pro-UMNO yang menjangkakan kehadiran mencecah 10,000 orang itu.. Anggaran jumlah yang hadir korang kiralah sendiri.. ramai ooo..

Dalam ceramah ini tak ada hal lain yang diceritakan melainkan cerita pasal Abang dia Azmin Ali dan juga Anwar Ibrahim dan juga cerita pasal Azmin Ali dan Anwar Ibrahim saja..

Umi Hafilda Ali turut menempelak Anwar kerana enggan mengambil tindakan terhadap cabarannya dan Nalakarupan berkenaan dengan hubungannya dengan isteri Azmin Ali, Shamsida Taharin.


Ummi Hafilda berkata ‘serangannya’ terhadap Anwar dan Timbalan Presiden PKR Azmin Ali tidak lagi dianggap masalah keluarga tetapi sudah menjadi masalah negara kerana dakwanya mereka bercita-cita tinggi menjadikan negara ini sebagai negara republik.

“Saya rela kehilangan seorang abang daripada mengorbankan 27 juta rakyat Malaysia jika Anwar menjadi pemerintah,” katanya yang berikrar mahu melancarkan ‘peluru berpandu’ bermula tahun ini setelah 13 tahun mendiamkan diri

Kesian perempuan ni.. mencari makan dengan mengaibkan saudara kandung sendiri..


Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails