Monday, August 9, 2010

Semalam yang sibuk.. rasa macam Pilihanrayalah pulak..

Sebelum itu.. aku minta maaf kepada semua sahabat-sahabat yang menjenguk blog aku yang tak seberapanya ini pasal semalam tak sempat nak update. Kerana sibuk mengikuti program DS Anwar Ibrahim di Pulau Pinang. Itu pun sebahagian saja pasal yang lain tak larat dah nak ikut..

Rasa macam kempen Pilihan Raya Pilihanraya umum pulak semalam.. dari pukul 10 pagi berakhir pada jam 12 malam penuh agenda DS Anwar Ibrahim..

Aku kagum dengan semangat yangditunjukkan oleh beliau dalam usia 64 tahun beliau masih mampu memenuhi semua jadual yang ditetapkan..


Jam 1o pagi..

Sessi dialog dengan JKKK Dun Seberang Jaya, DSAI hadir seketika kerana terpaksa begegas ke Hospital BM bagi menjenguk Ustaz Salleh Man ADUN Permatang Pasir,yang berada di sana kerana akan menjalani pembedahan.


11.30 pagi

Saudara Amir Ketua Pemuda PKR Pulau Pinang mewakili DS Anwar Ibrahim dalam majlis penyerahan bendera Malaysia kepada Persatuan Penduduk Flat Ampangan.


2.30 Petang..

DS Anwar Ibrahim dalam Diskusi bersama golongan proffesional anjuran AMK Pulau Pinang di Yayasan Aman.


9.00 malam.

Gambar menunjukkan DS Anwar Ibrahim belum tiba.. ha.. ha.. yang ada cuma Yusmadi, Dato Zaid Ibrahim, Amir dan Tuan Pengerusi Majlis Saudara Yusri. 8 pidato politik ini telah berlangsung di Kompleks Sukan,Balik Pulau. Belum tiba kerana beliau berada di Bayan Baru dalam majlis Makan Malam.


11.00 malam..

DS Anwar Ibrahim sepatutnya berucap dalam ceramah di Mini Stadium Bukit Mertajam disini pada jam 11.00 malam.. tetapi beliu tiba dari Balik Pulau jam 11.20 malam.. Dari Balik Pulau ke Bukit Mertajam perjalanan hanya 35 minit.. gila punya konvoi..

Lagi gambar-gambar nanti ada masa aku publish

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails