Friday, June 4, 2010

Demo Anti Israel : Tahniah buat Pemuda UMNO yang tidak HIPOKRIT!

Hanya kira-kira 200 orang yang menyertai perhimpunan anti-Israel anjuran Pemuda BN di Masjid Negara menurut Malaysiakini.

Tahniah diucapkan kepada pemuda-pemuda UMNO yang tidak hadir bersama menyertai demonstrasi yang dikepalai oleh Khairy ini..

Ketidak hadiran anda menyertai demo ini menunjukkan anda semua tidak mempunyai sikap HIPOKRIT sebagaimana mereka-mereka yang menyertai demo ini, kerana anda memang menyedari akan kerjasama kerajaan Barisan Nasional yang diterajui oleh UMNO dengan Kerajaan Zionist..

Tahniah sekali lagi..
200 sertai demo BN di Masjid Negara

Jun 4, 10 3:28pm

Kira-kira 200 orang hadir dalam perhimpunan anti-Israel anjuran Pemuda BN di Masjid Negara selepas solat Jumaat hari ini.

Berbeza dengan perhimpunan pembangkang yang dihadiri ribuan penyokong, ia hanya berlangsung selama 30 minit dan diisi dengan ucapan pemimpin Pemuda BN dan wakil NGO.

Tampil dalam pakaian putih, mereka bertakbir dan melaungkan slogan anti-Israel seperti "hancur Israel", "jahanam Israel" dan "selamatkan Palestin".

Ketua Pemuda BN Khairy Jamaluddn dalam ucapannya berkata pihaknya berharap kerajaan sentiasa memberikan keutamaanya dan memastikan kepentingan rakyat Palestin terbela.

Turut hadir wakil-wakil NGO, antaranya daripada Pertubuhan Peibumi Perkasa Negara (PERKASA), Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM), Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung (GPMS) dan Gabungan Belia 4B Malaysia.


Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails