Sebahagian Kereta Mewah milik Azalina!

Saya tidak mahu memberi sebarang komen kerana gambar ini boleh mencerita seribu bahasa, gambar ini telah dirakam di ruang letak kereta di rumah Azalina , bukan saya yang ambil , saya menerima e mail dan menyiarkan gambar ini. Saya tahu gambar kereta ini adalah koleksi Azalina. Porche , Mercd , Smart Car, Land Rover , Alphard , banyak lagi entah parking di mana.

Di Pengerang juga ada lagi dalam simpanan. Mana datang wang untuk membeli kereta ini.

Untuk anda membuat penilaian dan memikirkan. Bayangkan betapa susah atelit kita mahu berlatih kerana tidak cukup kewangan, betapa susahnya kita membayar cukai dan betapa kah hina nya wang ini adalah wang rakyat digunakan untuk kemewahan seorang menteri. Bukan kami tipu, Anda pernah tenguk nombor pendaftaran WLV 3 ketika Azalina menjadi menteri di KBS dan Pelancongan . Ini nombor kereta rasmi nya.

Ini sebahagian dari duit yang digunakan untuk beli kereta, untuk joli , hadiah kekasih dll.Fikirkanlah tidak sampai dua pengal menjadi menteri , habis duit MSN , Habis suit kem pelancongan. Nasib baik tidak disenaraikan lagi.

Nanti kita dedahkan pembaziran duit rakyat lagi. Dasyat eh...... habis duit rakyat , Kira saja lah berapa semua. Belum lagi yang dia joli belum lagi kereta yang dia beli untuk janda pensyarah Uitm itu dll.

Wahai penduduk Pengerang , inilah wakil parlimen kamu, kamu bersyukur kerana dapat ahli Parlimen terkaya. Mungkin kereta ini tidak menggunakan nama Azalina, tapi sendieri faham lah. Lepas ini kita siarkan gambar senarai rumah Azalina. Apakah dia wanita terkaya di Malaysia?

DIA KATA , I TIDAK ROMPAK DUIT RAKYAT , I TIDAK TIPU MELAYU, MANA DATANG DUIT INI, INI DUIT SEBAHAGIAN MELAYU INI DUIT RAKYAT . KENAPA GUNA UNTUK KEMEWAHAN DIRI ? TENTU SHEILA ON 7 TERINGAT INGAT LAGI KATA KATA INI, KENAPA DIAORANG ROMPAK DUIT RAKYAT AH??????? TANYA AZALINA KEPADA KAMI , REFER TO OTHER MINISTER.KAMI BUKAN BODOH LAH AZALINA, SUNGGUHPUN KAMI ANGGUK ...........


TepakBersulam.com

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

3 comments

comments
May 23, 2011 at 10:15 PM delete

umakaihhhh................ganah2 kete dia yep.

Reply
avatar
Anonymous
January 12, 2012 at 8:58 AM delete

Gaji menteri katakan RM30k sebulan masih tak mampu nak beli PORSCHE. Mana datang duit selebihnya tu KALAU BUKAN DUIT RASUAH DAN PENYELEWENGAN.

-wakleman

Reply
avatar
May 7, 2012 at 10:57 AM delete

Pada hemat saya, patut juga sdr siarkan lebih ramai lagi menteri & timbalan menteri yg hidup lebih mewah daripada pendapatan. Buat perbandingan dgn rakyat yg hidup daif dan susah untuk mencari sesuap nasi.
Dedahkan lg moga2 dgn gambar kemewahan yg ada pada menteri & Timbalan menteri dapat menyedarkan rakyat marhaen.

Reply
avatar
Related Posts with Thumbnails

Followers

Archive