Monday, December 28, 2009

"Mereka bukan Ahli PAS!".. tak payah cakap la YB, tengok gambar pun dah tahu..

Tak payah cakap la YB.. tengok gambar-gambar pun dah tahu siapa dibelakang mereka..

Dis 27, 09 PAS hari ini menafikan bahawa kumpulan yang menggelarkan diri sebagai Gerakan Penyokong dan Pengundi PAS Selangor adalah anggota parti itu.

Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub berkata kumpulan berkenaan tidak wujud dalam parti, sebalik ditubuhkan bertujuan untuk memfitnah parti tersebut.

"Saya tidak kenal pun mereka. Kumpulan itu bukan di bawah kita (PAS) dan ini semua fitnah," katanya ketika dihubungi Bernama hari ini.

Beliau yang juga Anggota Parlimen Kubang Kerian berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai kewujudan kumpulan itu yang mendesak PAS Selangor keluar daripada pakatan pembangkang di negeri itu kerana tidak berpuas hati dengan kepimpinan kerajaan negeri dalam memperjuangkan isu Islam dan bangsa Melayu
. Malaysiakini

Lagi gambar di siniCuba perhatikan betul-betul gambar-gambar itu, apa yang anda nampak? Ada rupa penyokong PAS tak?

Dan baca apa yang tertulis pada Banner tu, "SIAPA YANG AKAN MEMBELA NASIB MELAYU DAN ISLAM JIKA BUKAN ORANG MELAYU SENDIRI".

Buat penganjur demo tu.. lain kali buatlah bagi real sikit.. banyakkan buat homework! jangan biar orang lain tahu yang anda itu bodoh walaupun Nazri sendiri dah kata "AHLI UMNO BODOH!"

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails