Friday, September 11, 2009

Dei!!! Apa cerita ini??

Sorang kata dia ada Bom Hidrogen, yang sorang lagi pulak kata dia ada bom Nuklear..

Mengancam keselamatan Negara nih.. Merbahaya ni.. mana Musa Hasan tangkap cepat mereka-mereka ini sebelum mereka meletupkan bom masing-masing.. Habis ranap 1Malaysia nanti kalau bom mereka meletup..
Samy kata dia ada Bom Hidrogen..

KUALA LUMPUR 10 Sept. – Kurang dari 48 jam sahaja lagi sebelum pemilihan parti MIC Sabtu ini, Presidennya, Datuk Seri S. Samy Vellu mendedahkan beliau mempunyai satu ‘bom hidrogen’ yang boleh membongkar rahsia Datuk S. Subramaniam dan menjatuhkan maruahnya di khalayak ramai.

Bagaimanapun, kata Samy Vellu, beliau tidak akan meletupkan bom hidrogen berkenaan kerana ia bukan tindakan baik untuk dilakukan oleh seseorang pemimpin ketika bakal menghadapi pemilihan parti.

Samy Vellu mendakwa, bekas Timbalan Presiden parti itu telah menyediakan beberapa butir ‘bom’ untuk menyerangnya demi kepentingan diri sendiri.


Subramaniam pula kata dia bom Nuklear..

KUALA LUMPUR 10 Sept. - Bekas Timbalan Presiden MIC, Datuk S. Subramaniam berkata, beliau tidak gentar dengan kenyataan Datuk Seri S. Samy Vellu yang mendakwa mempunyai 'bom hidrogen' yang boleh membongkar rahsia dan menjatuhkan maruahnya.

Beliau mendakwa, ia adalah cara Presiden MIC tersebut untuk menakutkan calon dan perwakilan dengan mereka-reka pelbagai cerita yang tidak betul.

''Kalau beliau ada 'bom hidrogen', saya pula mempunyai 'bom nuklear' yang boleh menghancurkan nama dan karier beliau.


Semakin best cerita dari puak BN ni ya...

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails