Thursday, November 15, 2012

Video Rosmah Mansor terkinja-kinja menari tersebar!! Saksikan!!


Sungguhpun aku benci Tun Mahathir tapi aku tak tergamak nak kutuk Isterinya Tun Siti Hasmah, aku juga menyampah dengan Pak Lah tapi aku tak rasa pulak nak kutuk isterinya..


Sebab bagi aku, walaupun mereka itu merupakan wanita yang berada dibelakang kedua-dua mantan Perdana Menteri yang aku benci tu, mereka tidaklah gila glamour seperti Rosmah Mansor.

Selain dari terkenal dengan sifat borosnya, Rosmah Mansor juga dikhabarkan sering menyibuk dalam mesyuarat Menteri kabinet..

Ini pula adalah video Rosmah Mansor menarikan tarian Hindi dalam satu majlis entah dimana dan bila..

Rasanya dalam banyak-banyak isteri perdana menteri, Rosmah Mansor dianggap paling banyak menimbulkan kontroversi sama ada dari segi penampilannya, kemewahan luar biasanya dan paling jelek, apabila tanpa segan silu menari di khalayak ramai, walaupun menyedari dirinya isteri seorang pemimpin tertinggi negara!

Rosmah kelihatan asyik bergoyang sambil diiringi alunan muzik Hindustan bersama denga penari pengiring sempat dirakamkan salah seorang penonton yang hadir di majlis tertutup itu..


Cuba tengok video di bawah ni pula...

Sama tak?

Buat yang membaca artikel ni.. kalau nak komen, jangan komen lebih-lebih sangat nanti pencacai UMNO marah.. maklumlah Wanita kesayangan mereka tu...

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails