Sunday, September 30, 2012

Gambar Skandal VVIP Pulau Pinang didedahkan Blogger UMNO.. tapi Kantoi lagi!!


Berbekalkan gambar di atas seorang Blogger UMNO sekali lagi cuba untuk menimbulkan persepsi negatif masyarakat terhadap Pemimpin Pakatan Rakyat di utara tanah air..

Aku petik dari Pisau.Net ni..
“ Seperti yang MiM katakan sebelum ini, blogger tersohor Pulau Pinang, Media Permatang Pauh (MPP) telah mendedahkan sebahagian lagi daripada foto seorang supermodel bersama seorang VIP parti politik di Pulau Pinang.”

“VIP tersebut merupakan seorang pemimpin politik yang berimej 'islamik' dan juga berbuka puasa di masjid dan surau semasa bulan Ramadhan.”
Untuk menghangatkan suasana.. sekeping lagi gambar disiarkannya..


Ini sebahagian petikan dari artikel di atas..
Ye lah kann.., orang alim dan juga dilantik sebagai 'pemimpin agama' macam tu takkanlah boleh bersubahat didalam hal-hal dosa kann..

Jangankan kata Islam.., dalam mana-mana agama sekalipun menegaskan bahawa arak itu adalah bahan terlarang.. tambah la kalau berkepit dengan amoi yang diketahui mempunyai dakwaan salah laku moral..

So.., inilah yang dinamakan HIPOKRIT beb.. Depan rakyat dia berlakon alim dan warak.., tapi dibelakang rupanya sebaliknya.. Itu pun masih ramai yang terpedaya.. Kesiann...

Siapakah VIP parti politik di Pulau Pinang yang menjadi mangsa Blogger UMNO kali ini pula?

Lelaki tersebut tak lain dan tak bukan ialah Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng manakala amoi cun di sebelahnya ialah Lin Chi Ling supermodel dari Taiwan.

Tengok ni...

Gambar pertama
Gambar kedua..
Kenapa pula Gelas Beer berada di tangan Lin Chi Ling yang berada di samping Guan Eng itu? gambar di bawah memberikan anda jawapannya...



Lin Chi Ling ialah aktress dan juga supermodel dari Taiwan yang telah diterbangkan khas dari Taiwan untuk merasmikan sebuah premis yang menjual minauman keras di Auto City, Perai yang dikenali sebagai ‘Over Time’ pada 18 Disember 2010..


Bukan gambar minggu lepas atau bulan lepas tapi gambar dua tahun lepas..

Tengok ni.. bapa Guan Eng, Lim Kit Siang pun hadir sebagai jemputan dalam majlis pembukaan rasmi itu..


Berikut pula adalah video konvoi 'Super Car' yang dipercayai milik Guan Eng yang diguna untuk menambat hati Akterss dari Taiwan itu.. tengok lee...


Nih.. manusia yang dipercayai merakamkan gambar yang menjadi sumber gambar untuk memfitnah Gua Eng yang digunakan oleh pencacai UMNO itu.... pencacai MCA lah ni.. tengok lee..


Aku ada ramai kawan yang berbangsa Cina di Pulau Pinang ni.. dalam kebanyakkan majlis yang mereka raikan.. terutamanya majlis perkahwinan..

Arak bukanlah satu perkara yang luar biasa buat mereka.. depa kata biasalaaa... err.. tak pernah lah pulak aku dengar depa tu kata arak itu haram buat depa...

Nak kesah apa.. depa tu bukan Islam pun.. Pemimpin UMNO sendiripun ramai yang tunggang arak.. 

Ni sikit pesanan buat Media Permatang Pauh (Teman tapi musuh satu Parlimen dengan aku).. kalau hang mau gambar lagi panas..

Maksud aku gambar Anwar Ibrahim dengan Wanita Singapura di dalam Hotel di Alor Setar, hang boleh request dari aku melalui e-mail.. alamat kat atas tu..

Kalau hang malu.. tak apa.. aku faham.. hang boleh tengok dan copy di ( SINI )

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails