Saturday, July 14, 2012

Gambar adengan seks Pemimpin PAS tersebar!!... tapi dah kantoi...


Printscreen diatas adalah dari sebuah Blog Pro UMNO yang menggunakan nama ‘Mat Kilau Penang’.. ianya memaparkan sekeping gambar yang kononnya merupakan adengan seks seorang pemimpin PAS dengan seorang wanita bertudung.

Memandangkan beliau seorang Blogger yang memihak UMNO, dipercayai beliau telah diberikan kebenaran oleh Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan untuk menyiarkan gambar lucah tanpa perlu disensored.

Lihat apa yang ditulisnya..



Meskipun beliau sendiri kurang pasti dengan gambar yang disiarkan dalam FB sahabatnya beliau mula menyebarkan fitnah bahawa itu adalah pemimpin PAS.

Selain itu dipercayai juga blogger Pro UMNO tersebut sedang mencari populariti untuk menandingini populariti Blog MiM yang mendakwa ‘Blog Kumpulannya mendapat kunjungan dari 4 Juta pembaca sebulan’.

Kalau nak tahu kisah ni sila baca di ( SINI )..

Populariti tersebut perlu bagi membolehkannya mengepalai sebarang majlis yang melibatkan Facebooker dan juga Bloggers yang ditanggung oleh UMB.

Jalan mudah untuk mengejar populariti.. tapi tak ingat mati ke sedara?

Untuk cover malu setelah fitnahnya terdedah… pemilik Blog tersebut menulis..

haaa ramai yang tak suka dengan gambaq nie terutama puak pas serta musuh dalaman aku............apa pun kau dah bejaya buatkan korang marah kt aku....bermakna cywar aku berjaya yahooooooo.

Berjaya kepala hotak hang!! Buat malu orang Penang saja!!!

Berbalik kepada gambar yang didakwa adengan seks pemimpin PAS itu.. sebenarnya gambar tersebut telah diambil daripada laman web lucah di internet.

Dengan menggunakan teknik "macthing images" di Google Images, kita berjaya membuktikan bahawa fitnah jahat blogger Umno terkantoi di situ. Lihat buktinya di ( MiLo SuaM )

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails