Friday, May 11, 2012

Kerana BERSIH 3.0 Jemaah Haji bakal disekat? Betoi ka?.. baca ulasan Ustaz Zamri ni..


Kat atas itu ialah kata-kata Jamil Khir.. dan dibawah ini pula ialah kenyataan dari Zahid Hamidi pula.. siap ditambah dengan cerita dongeng yang entah dari mana dia dapat tah..

"Arab Saudi cukup sensitif berhubung demonstrasi atau sebarang perhimpunan haram yang dilakukan di negara itu.

"Dulu ada rakyat sebuah negara Islam pernah mengadakan demonstrasi di Mekah dan Madinah bagi tujuan mendemokrasikan politik di negara berkenaan dan Arab Saudi telah tidak mengizinkan mana-mana jemaah dari negara berkenaan untuk menunaikan ibadah haji dan umrah bagi tempoh tiga tahun," katanya kepada pemberita ketika ditemui pada majlis pelancaran konvoi bermotosikal sempena sambutan Hari Umno ke-66.

Ahmad Zahid berkata penganjur perhimpunan perlu bertanggungjawab dan bersedia untuk membayar harga yang tinggi jika Arab Saudi mengenakan sekatan tersebut kepada jemaah dari negara ini.

Betulkah apa yang dikatakan oleh mamat-mamat dari UMNO di atas tu?.. nampak macam betul kalau kita tak tahu apa-apa.. tapi baca apa ulasan Ustaz Zamri di bawah ni..Kemudiannya apabila diminta mengulas tentang isu yang sama di dalam Twitter pula.. ini jawapannya..


Kalau nak tahu siapa Ustaz Zamri ni.. lihat di ( SINI )

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails