Wednesday, March 14, 2012

Korang nak tahu apa yang Najib dah buat untuk Malaysia hingga sekarang?.. tengok kat sini..



Selain dari apa yang terpapar di print screen di atas korang nak tahu apa yang Najib dah buat untuk kebaikkan Malaysia setelah beliau menjadi Perdana Menteri?


Kalau korang berhajat nak amek tahu apa benda yang telah najib buat kat malaysia neh senang jek beb. Siyes. Senang gile geng. Bukan susah pun. Tak payah call2 dia ke or email dia apa bagai seme. Ini betul2 senang gile. Kalau korang nak tengok apa yang najib dah buat kat malaysia neh sama macam aku yang memang tengah tengok sambil tak henti2 gelak sebab kelaka sangat korang dipersilakan lah – Aku pinjam ayat AmenoWorld

Lihatlah di SINI

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails